Arsenal a venit inaintea ta in inima mea...deci, sorry!
Dar pot incerca macar, se accepta si asta?
De data asta raspunsul meu este tot nu, nici intr-un caz!
Voi doi copii asa frumos va iubiti, drimmero azi e bucuros asa ca nu il sacai treci si fa ti meseria de nevasta, curatenie, mancare, dragoste
Aoleu, săracul. Ce spui tu acolo sunt "simptome" de menajera. Să își angajeze una.
Ai putea tu sa stii ca el are o menajera mereu langa el? Ai fi geloasa mereu
Ray,nu stiu daca se poate numi iubire in secret insa eu tin la tine
Persoanele care nu vad dar care emana dragoste altei persoane, acestea percep anumite senzatii ce poate vazatorii nu le simt.De obicei oamenii care nu vad, se indragostesc de persoanele care ii ajuta adica de insotitori in caz de nu sunt rude ori de vocea anumitor persoane care au stat in jurul lor.E ceva de neinchipuit dar eu cred ca este o atractie fizica mai speciala in acest caz(*':'*)
ca sa fiu cât decât geloasa trebuie sa am de ce și pe cine. Drimmero poate să aibă 20 de menajere. Este treaba lui.
Adică iubite. Fetele / femeile cu care măcar pentru câteva momente te vezi bătrân, după zeci de ani de relație. În ochii cărora vezi copilul tău nenăscut. Sau al căror copil ți-ai dori să poți considera că e al tău, să vrei să îl iubești ca și cum ar fi rodul dragostei voastre.
LisaJulie întreabă: