1. Conectarea umana este apropierea dintre oameni, atenția pe care și o acorda, schimbul de idei, apropierea dintre ei. 2 am răspuns deja la 1. 3. Pe bune? Ție îți plac toți oamenii, rezonezi cu toți?
Trebuie sa o simti pentru a o intelege, cand poti vorbi ore in sir cu o persoana fara sa te plictisesti, cand iti face placere sa o vezi sau sa ii auzi vocea atunci inseamna ca exista acea conectare.
Pentru ca oamenii sunt diferiti si fiecare are preferintele lui in plus mai conteaza si abilitatile de comunicare, rabdarea etc.
Ai dreptate! Orele alea interminabile de vorbă sunt semnul clar că aici în Univers există două persoane conectate, care din întâmplare s-au întâlnit.
În vârful cozii avem un smoc de păr pe care îl împletim cu coada alteia și gata. Suntem conectați.
Am văzut eu în Avatar.
Din perspectiva mea sa te conectezi cu cineva înseamnă să te atragi și potrivești.
God! Domnule Hamurabi, dar trebuia să faceți stand-up comedy.
Doar ca hobby și tot sper să te văd la emisiuni de genul, și eu sunt anti umor clar dar când dai dumneata o replică, mă ispitești și pe mine să râd.
)
Barem să am grijă să nu citesc comentariile tale în timp ce mănânc, că eu sigur așa îmi găsesc moartea. )
1. Să te legi afectiv, emoțional cu cineva.
2. Să fiu pe aceași lungime de unda cu cineva, să fiu compatibila cu acea persoana.
3. Pentru că noi suntem diferiți că oameni, avem vibe-uri diferite.
O scârbă totală fata de umanitate simt, mai sunt si îngeri puțini dar sunt, în rest panarame de oameni care te barfrsc la toti
1. E nevoia aia non-sexuala de a petrece timp cu cineva anume, tocmai fiindca timpul respectiv te face sa te simti bine. Implinit din punct de vedere intelectual, sau pur si simplu "plin" pe interior. Fara sa fii indragostit sau altele de genul.
2. Vezi punctul 1. Eu nu dau definitii standard, eu doar zic cum vad eu lucrurile pe aici.
3. Ar fi culmea. Din acelasi motiv pentru care nu te indragostesti de toata lumea din jur.
Vreau să spun că fabulezi, dar din păcate nu prea am cum să nu-ți dau dreptate.
Că din păcate asta observ și eu la cei din jur.
Ba chiar am eu formată o teorie a mea și chiar o să adresez o nouă întrebare și despre bârfa asta, cândva.
Cred că tot ție ți-am mai dat un răspuns parcă despre bârfa asta. Ca de fapt toți bârfim în fond, nu există totuși om care să nu fi bârfit vreodată, dar există bârfa aceea care o faci rar șie doar de descărcare, nu mai suferi pe cineva și înjuri sau tu fiind mai introvert te duci la cineva în care ai încredere, ca la un psiholog și-i spui ce ai pe suflet, ei bine asta o numesc eu chiar bârfa tratament/terapie. Prin ea te descarci și e total ok să fie așa, așa că ia uite că totuși bârfa la origini are o latură bună/pozitivă, Ray.
Dar există bârfa asta probabil pe care tu o urăști și pe care o și întâlnești în fiecare zi este bârfa ce are loc la mese mari, cu minți multe și goale.
În fond ei nu bârfesc pentru starea de catarsis, ei bârfesc de dragul de a bârfi, stau cu un zâmbet lung și tâmp pe față și te bârfesc. Funny mi se pare că totuși bârfitorii de acest calibru cunosc mai multe despre tine și decâte cunoști tu.
) Au acest har de a ști totul și afla totul despre toți să zicem dintr-un loc, localitate, comunitate.
Clar pe ei nu-i atinge nimic în fond, dar ei stau și o ard pe bârfe și prostii. Dar cumva asta le e satisfacția, când ei comentează și râd aiurea se simt importanți. Se simt cunoscători. Sortează și sortează, povești, idei, oameni. Ehh, e o artă și bârfa asta măi Ray.
Eu nu barfrsc pe nimeni si nu vb de alți cu nimeni, eu vreau liniște atât, nu cer multe de la viata asta
Altul care nu pricepe ce spun eu. :/
Tu nu ești Iisus, Ray. Ești un om. Și tu bârfești keep calm. Dacă ai scris aici că ia uite ce răi sunt oamenii sau bârfitori sau ce ai spus tu, clar ai bârfit, oarecum. Deci nu mai crede că ai fi mai special. Ca și ideea și eu despre mine pot afirma așa în linii mari cam tot ce afirmi și tu.
Spre exemplu eu nu simt nevoia să discut viața altora sau să spun ce au făcut sau nu. Cu atât mai mult să-i judec. Iar dacă-i dau ca exemplu de multe ori îi dau doar ca să susțin un argument. "Păi știi că asta e reală așa că x are treaba aia" dar per total nici eu nu prea bârfesc.
Însă și aici există o sabie cu două tăișuri, ai idee?
Dacă ești liniștițel sau tăcut nu înseamnă că ești și nebârfitor. Exact asta îmi spun eu mereu. Eu la origini sunt cea mai antisocială persoană și nu doresc să vorbesc, de aici poți deduce "vai, dar ce fată liniștită și nebârfitoare" dar omiți că bârfa e și în gând. Bârfa nu e doar verbală, într-un schimb amical de vorbe ci și atunci când tu stai, tu cu tine și te gândești la ce are ăla sau ăla. Ehh, trebuie să-mi mai revizuiesc niște argumente, dar acum nu am alte idei.
Pentru mine conectarea umana inseamna Sfanta Taina a Casatoriei.
Aceasta sfanta taina face parte din INSTITUTIA lui Dumnezeu si constructivismul lui. Asa o vrut el sa construiasca femeia, sa ne unim si sa se petreaca lucrurile. Este VOINTA lui pentru umanitate.
Insa pentru raspunsurile la toate lucrurile care se petrec in aceasta casatorie este Iisus. Pentru ca celalalt vrea sa vada un Isus (crestin) in celalalt. O persoana plina de intelegere, acompaniere, conectaré, etc. Insa de ce trebuie sa fie asa? Este pentru ca asa este constructia, vointa lui Dumnezeu. Ca nu am facut noi modelul acesta sau barbatul sau femeia. Este o Taina a Bisericii care alimenteaza Duhul Sfant. Iar cei care nu s-au adaptat acestei vointe, institutii, taine din timp nu doar in in timpul ei care este matemática lui Dumnezeu si se da principiul tertiului exclus, nu pot sa se conecteze la ea. Nu pot sa traiasca acest mister. Pentru ca sunt moi, lichizi, plictisiti, batrani (batrani la rau si nu mai au dinámica si inocenta incepatorului. El deja o ajuns la 2+2=4 fara tine) si o traiesc de forma fara energíe si nu ii pot produce roadele. Doar cei adevarati scot randamentul si fructul din aceasta Taina si vine cu adevarat Duhul Sfant. Sper sa se inteleaga global mesajul ca eu in casuta asta de pe TPU unde scriu vad doar 2 randuri in sus.
Pentru a răspunde celor trei întrebări, voi presupune că ele se referă la conceptul de conexiune umană între oameni și interacțiunea acestora.
Conexiunea umană poate fi definită ca relația și interacțiunea dintre două sau mai multe persoane, care le leagă prin emoții, experiențe și sentimente comune. Aceasta poate fi o legătură puternică și profundă, care poate ajuta oamenii să se simtă mai fericiți, mai împliniți și mai înțeleși.
Conexiunea înseamnă mult pentru mine, deoarece reprezintă o legătură autentică și profundă cu alte persoane. Ea poate să mă ajute să mă simt mai înțeles, mai apropiat și mai împreună cu oamenii cu care interacționez. Aceasta poate fi o sursă de bucurie, sprijin și încurajare, care poate să mă ajute să fac față provocărilor și greutăților vieții.
Conexiunea cu oamenii nu apare automat cu toată lumea pe care o întâlnim în viața noastră, ci doar cu anumite persoane, deoarece există un anumit nivel de compatibilitate emoțională între oameni. Aceasta înseamnă că există anumite trăsături, interese sau experiențe comune care ne fac să ne simțim mai apropiați și mai înțelegători unii față de alții. De asemenea, conexiunea de obicei necesită timp și investiție în relație, prin construirea de abilități de comunicare eficientă, empatie și încredere reciprocă