Feminismul exagerat e deja feminazi sau misandrism, un fel de Andrew tate sau altii ca el dar in varianta feminina, e doar amuzant atat dintr-o parte si din alta cand auzi mizerii de genul ca barbatii sau femeile sunt fiinte inferioare. Fara un tata si fara o mama ei n-ar fi fost pe lume si n-ar fi apucat sa spuna prostiile alea.
Nu inteleg sensul intrebarilor... de ce ar fi vreo femeie, sau vreun barbat de accord sa fie injurat indiferent de cum arata?
1. In primul rand "fa" nu e jignire, e doar o adresare mai taraneasca, termen de argou pentru o fata/femeie, stiu ca inseamna "faptura minunata" sau "draga" dar repet, intr-un mod taranesc, popular. Personal nu as folosi chiar daca de multe ori e folosit la gluma iar femeile nu se supara, chiar si fetele se mai "fauiesc" intre ele.
2. Nu
3. Nu tine neaparat de atractivitatea fizica cat tine de caracter, fa e folosit de obicei pe la tara.
4. Au dreptul, dreptul integritatii trebuie sa existe pentru oricine indiferent de cum arati, dar eu zic ca un simplu fa nu o omoara...asa le zici de parca a fost maltratata.
5. Feminismul si atractivitatea fizica nu sunt mana in mana, feminismul e despre egalitatea dintre sexe, poti sa militezi pentru asta indiferent de cum arati, e un concept social.
Ei bine, acest "fă" eu nu-l suport. Pentru mine, în vocabularul meu este o jignire.
Dar poate sunt eu anormala, nu știu.
Nu i-am adresat niciodată "fă" vreunei prietene, nici măcar dușmancelor.
Nu o las pe mama să-l utilizeze în casă și dar, mi-e dat acum să-l ascult la clasă zilnic de la elevele mele de clasa a III- a, clar ele între ele ) se mai explică fiind de etnie rromă, dar tot nu ar trebui explicat, deoarece în secolul 21 se consideră că și rromii s-au emancipat/cultivat.
Exact ce ziceam ca sunt si fete care se fauiesc intre ele, probabil vin dintr-un mediu mai defavorizat, mai 'taranesc' indiferent ca sunt de etnie rroma sau romance. El in sine nu e un cuvant jignitor doar ca e asociat unor anumite clase sociale care sunt cam certate cu educatia.
1 - Nu e normal ca unu sa zica unei femei fa.
2 - Sigur ca poate fi o femeie feminista care nu suporta asta
3 - Nu conteaza frumusetea, nesimtitu e nesimtit cu toata lumea la o adica.
4 - Au dreptul sa isi apere onoare oricine si frumos si nefrumos.
5 - Orice om are dreptul orice, si daca e atractiva sau nu poate avea acest drept, ce obtine este altceva.
1. Daca ma aflu in judetul Vaslui, desigur.
2. Hahaha, desigur ca nu.
3. Sub nici o forma.
4. Din nou, aiurea. Femeia e femeie. Ca e atractiva sau nu, nu are relevanta. Daca se comporta ca in autobaza, abia atunci merita un "fa" dar fara sa aiba legatura cu aspectul fizic.
5. Nu exista neatractiv. Exista lenes, delasator, blazat. Bine, la sexul feminin.
Totuși ce este o "autobază"?
Dar oricum tot am înțeles ce spui. Exact așa și e. Dacă totuși ar fi o tipă de se comportă mai ceva ca un bărbat, logic că na, și madam și-ar atrage după sine înjurăturile, dar mna, totuși merge să se utilizeze acest "fă" doar în cazuri excepționale. Lol, dar dacă o să mai scriu de multe ori cuvântul ăsta și o să-l mai pronunț mental, la naiba de nu o să mă apuc și eu să-l utilizez. )
Garaj cu autobuze, basculante, utilaje pe roti unde se vorbeste ca pe girla.
Cred ca știm cum toții răspunsul.
Nu e normal sa folosești astfel de apelative fata de nimeni, indiferent de cum arata sau cine e.
1. Intai eu zic sa lamurim un aspect, consideri "fa" ca fiind o injuratura?
Uite ce zice dex-ul despre "fa"
https://dexonline.ro/intrare/fa/19946
In alta ordine de idei... Daca prietena ta cea mai bune iti spune "Fata", o consideri ca injuratura? Sau daca iti spune "fa" o consideri injuratura?
Nu cred.
Asa si cu barbatii.
Daca prietena ta /colega ta iti spune "Fa", un prieten/un coleg de al tau, de ce nu ar putea spune la fel?
Pana la urma, e ca si chestia aia, cu vorbitul "murdar" in acele momente Daca iti spune persoana potrivita, e considerat chiar incitant, in schimb, daca-ti spune un strain pe strada e considerat ca fiind agresiune, ei bine, consider ca asa e si aici.
Asta nu inseamna ca incurajez acest gen de exprimare.
2. Depinde de femeia in cauza...
Daca ea foloseste expresii "Ca la usa cortului" dar ii sare mustarul cand ii zici fa, atunci da, poate fi considerata, feminista, ipocrita, si cum vrei tu.
In schimb, daca ea o femeie care se exprima mereu frumos, si cumsecuvine, mi se pare mai mult decat normal sa nu accepte o astfel de exprimare.
3. Aici nu stiu ce sa spun... In teorie nu ar trebui sa conteze.
In realitate, sunt multi melteni care probabil ar demonstra contrariul.
Iar daca e sa imi spun punctul personal de vedere, pot spune ca comportamentul si modul ei de a vorbi ar conta mai mult decat aspectul.
4 si 5. Considerand ca te referi la neatractive dpdv fizic, atunci, pot spune ca au dreptul sa-si apere "onoarea" si sa nu accepte ceea ce nu se cuvine.
Dar daca facem referire la comportament, limbaj...
Gen ea vrea sa fie respectata, si tratata ca o femeie, dar se exprima cu "Sunt o doamna ce p... mea"... pai atunci, sa-mi fie cu iertare Dar "fa" ar trebui sa fie considerat un alint pentru acel specimen.
Gosh! Păi întrebarea, mama ei de întrebare, că habar nu mai am la ce întrebare o fi răspunsul ăsta. Dar dacă ai spus ceva despre "fă" stai că trebuie sa intervin ma frend. Deja aud cuvințelul cum îmi zgârie timpanul, scoarțele cerebrale. Tu dându-l numai ca exemplu. Dar să-l mai și auzi de la un pikachu cu intenție.
Da, eu aș accepta sincer un "fă" doar de la o amică una gen BFF și dacă noi am căzut de comun acord că vrem să ne alintăm așa. Aș mai tolera oarecum de la una care e venită de la șatră și n-a auzit săraca nici de apă și săpun, clar nu aș accepta de la una care stă pă Iphone, dar la fel nu a auzit de apă și săpun, pe ăia chiar nu-i sufăr deloc. Eu sunt grasă și am avut și ani în care trăiam doar din salariul mamei, dar igiena era la ordine zilei. Poate doar când picam în câte o depresie severă, să mai fi uitat să mă spăl. Nu am terminat nici facultatea, am fost până la generală, țărancă de la coada vacii, cu bunicii cu 4 clase care mi-au oferit cei 7 ani de acasă, dar la dracu, dacă pe bunul l-am auzit vreodată zicându-ne "fă". Jur!
Deci de aici deduci niște chestii, că se poate să fii și țăran și de la coada vacii și să nu înjuri ca ultimul țăran.
Clar cum spuneam aș accepta foarte greu apelativul ăsta de la o ea. Niciodată de la un el. Indiferent cine ar fi el. Mi se pare vulgar ca un bărbat să i se adreseze cu "fă" unei femei, fete, domnișoare. Indiferent ce a făcut stimabila. Mi se pare că își arată de fapt niște din astea de ale lor "ale masculilor" pe care sincer, eu una, nu doresc să le văd vreodată în jurul meu și în anturajul meu. Dar ce să vezi, nu mi s-a întâmplat pe viu ci am ajuns să primesc aceste apelative aici, pe TPU. )
Iar acest "fă" nici în pat în cea mai maximă acțiune cu bărbățelul meu nu mi se pare că mi s-ar mai stimula ceva. Poate doar un drac. )
În schimb da, sunt totuși de părere că înjurătura specifică, dv, stimabili domni, e ok, în pat în plină acțiune pentru a stimula ceva. )
1. Nu. Cred că în anumite zone din Moldova, fă e un fel de tu. Cât timp se răspunde cu bă la fă, e ok. Dar eu nu am crescut cu așa ceva, în zona mea nu se zice fă nici la o cățea, așa că pentru mine e un cocălărism.
2. Nu, e nețărancă.
3. Tu întrebi la modul serios dacă e ok să discriminezi, să fii misogin și să ai impresia că femeile sunt puse pe acest pământ ca să-ți facă ție vizual pe plac?
4.
5. Nu are sens ce spui, feminismul respinge feminitatea impusă de societate și e despre eliberarea de stereotipuri cretine.
Toate femeile sunt feministe cât timp muncesc, au o facultate, au card personal și iau decizii pentru ele. Că nu sunt conștiente de asta, sunt needucate pe subiect sau sunt ipocrite, e altă poveste.
1. Nu este deloc normal
2. Ar fi normala nu feminista
3. Este irelevant cum arata, trebuie sa vorbesti civilizat cu toate
4. Ba ar trebui s-o faca
5. Feminismul nu are treaba cu aspectul fizic
1. Nu
2. Nu
3. Nu
5. De obicei femeile neatractive sunt feministe din pură ciudă că sunt neatractive. N-am vazut in viata mea o femeie extrem de atractiva sa fie feminista
Am trăit să o aud și pe asta. Nu am auzit niciodată treaba asta. Eu știam că e tocmai invers, că atunci când ești atractivă parcă simți că totul ți se cuvine și că ai mai multe drepturi să te lupți pentru femeia din tine. Dar dacă nu ești atractivă, trebuie să pleci capul și să înduri uneori. Plus că se merge pe ideea, ce femeie să aperi dacă tu conform societății nu ești o femeie.
Ești sigur că ai scris corect?
Da, foarte neatractivă Emma Watson.
Oh nu, o excepție de la regulă! Praf s-a ales de tot ce am zis
Da, am scris corect. Femeile atractive primesc tot ce vor de la viață. Primesc atentie masculină, ajung repede să fie în relatii si eventual sa formeze o familie. Aceste femei se simt împlinite cu viata lor și nu percep niciun moment că ar fi discriminate cu ceva. În schimb femeile neatractive au șanse să dezvolte o ciudă deoarece nu primesc atentia masculina, viața nu le binecuvintează cu toate șansele și avantajele frumusetii feminine și atunci din invidie și frustrare își caută salvarea în politică și activism, în speță în feminism. N-ai cum să militezi pentru "drepturi" când în viața ta nu te-ai simtit discriminata si ai primit ce ai vrut.
Când o revolutie are loc cine-s principalii pioni? Nu cumva săracii nemultumiti cu starea lor? Clar bogatii nu prea se revoltă. Au întotdeauna ce își doresc.
Cred ca nu ai vorbit niciodata cu o femeie cu adevarat frumoase ca sa vezi cat de deceptionate sunt ca sunt reduse la felul in care arata si orice lucru intelectual pe care vor sa-l obtina e automat considerat nepotrivit pentru ele, pentru ca femeile frumoase sunt proasta si alte stereotipuri, orice lucru obtin prin puterile lor doar pentru ca arata bine toata lumea e de acord ca sigur a supt ceva ca sa ajunga acolo. Despre tristetea femeilor frumoase s-a scris o gramada de literatura. Repet, nu cred ca ai cunoscut femei cu adevarat frumoase si daca ai cunoscut, sigur nicio discutie de-a voastra nua dus la subiectul asta.
Si inca ceva foarte multe incep sa inteleaga feminismul abia dupa ce se lovesc de niste probleme precum: mutilarea genitala la nastere si abuzuri sexuale. Femeile frumoase NU sunt scutite de abuzuri, mai ales sexuale. Nici tipa care a pus intrebarea nu intelege feminismul, dar nici tu.
Atentia masculină nu e lucru pozitiv ne îngrețoșează profund. Cât despre ajunsul rapid în relații, let me laugh. Femeile frumoase intimidează, mai ales dacă sunt și impozante. Sunt abordate mai greu, mai ales de generația asta de bărbați pitici și anxioși. O tipă normală are șanse să se așeze mai rapid și mai frumos la casa ei decât o tipă care e văzută ca un trofeu și care e vânată pentru sex și nu pentru legături emoționale profunde, că majoritatea bărbaților care vânează trofee nu au inteligența emoțională mai complexă decât a unui bocanc. Dacă teoria ta era adevărată, nu eram campioni la mame minore, efectiv toate țărăncile au familii și copii la 18 ani, ajunsul rapid în relații are rareori legătură cu atractvitatea pentru că oamenii cu adevărat frumoși sunt rari și personal nu cunosc nicio obeză care să nu fie într-o relație
Cand am zis "atentie masculina" bineinteles ca nu m-am referit neaparat la ultimii dubioși. Nu cred că am întalnit niciodata o fată care să fie deranjată dacă primește atentie în mod elegant de la un bărbat atractiv.
Nu știu, sincer, în ce lume paralelă trăiești de vezi atâta eleganță în jurul tău. Violența și nesimțirea sunt ordinare, nu excepționale.
N-am spus nicaieri ca vad atata eleganta in judul meu. Am spus că n-am vazut niciodata o femeie care atunci cand e abordata în mod elegant de un barbat atractiv sa nu se bucure de atentia asta. Te rog învață să citești mulțumesc pup
De ce dracu, toți sar să spună că ăla care pune o întrebare e prost, dar de ce dracu ăla care susține asta nu știe și să explice conceptul, problema, ideea?
De ce dracu la noi, că la noi la românași observ tâmpenia asta, să râdem ca proștii, bă, da să râdem ca proștii, că ia uite nene ce a greșit prostul ăla, dar unul nu are bunul simț să arate, bă da să arate, să învețe, să explice.
Nu pricep, chiar nu pricep.
Nu orice femeie frumoasa este victima plină de insecuritati a propriei frumuseti. Există, dacă poți să crezi, femei frumoase și fericite.
Ca să vezi, poti sa fii impotriva multarii genitale si abuzurilor sexuale si fara sa fii feminist! Cine ar fi crezut?!
Așa și până la urmă cine dracu le pune să fie frumoase?
Sincer, ai idee mister că mie mi s-a spus toată viața că am trăsături frumoase, dar că sunt grasă? Și cum cunosc ceva psihologie, știu că am ales mâncarea și îngrășarea tocmai pentru a nu da peste libidinoși în viața asta, la fel cum nu a mai trece prin ce am trecut în copilărie cu bully-ul. Am crezut că fiind o femeie masivă, mă va proteja, de fățarnici, de perverși, de idioți, de psihopați. Și uite că sincer, chiar așa și e. Pot ieși la ce oră mi se taie, că nu mă fură nici dracu.
Așa că iar întreb? În afară de 10% din alea, bă, dar din alea care ele susțin că mănâncă în draci și nu se îngrașă și mai au și ele trăsături frumoase tot de la natură, deci în afară de astea câteva frumoase de la natură, CARE DRACU E MĂ PĂPUȘA AIA NATURALĂ ȘI FRUMOASĂ CĂ ARE EA TRAUME? CE DRACU DE TRAUME AU MĂ ELE? CĂ CE? CĂ TRAG ORICUM CA DISPERATELE SĂ FIE O CARCASĂ PENTRU O SOCIETATE BOLNAVĂ ȘI RETARDATĂ? JUMĂTATE DIN FEMEILE FRUMOASE FĂCUTE PE LA SALĂ ȘI nici nu mai vreau să le amintesc dracu pe alea care-și taie stomacul și mecla, ca să arate ca Jolie și Antonia. Alea sunt frustrate de 10 ori mai mult decât mine, decât toate astea urâțele și neatractive. Așa că scutiți-mă cu "alea frumoase și frustrate", cred că totul se aplică și invers, la masculi, la fel, tot un 10% sunt ăia naturali, bă, dar naturali, țiplă, poate doar mai pun ei ceva pătrățele, dar restul care sunt prea, prea, la fel sunt o carcasă lucrată la o sală și pe la un salon, că mai nou o învârt și bărbații pe acolo? Dar nu e nimic natural acolo și hai să nu încep acum cu polemici mai multe, că ce e nenatural, e fake. Și nu faptul că ei/ele aleg sala e problema ci scopul pentru care o aleg. Aici e cheia mister, că toți disperații merg la sală și pe la cosmetică pentru a fi ceva, pentru a atinge un scop impus de societate, dacă merg ei pentru depresia lor sau scopul lor că se plictisesc pe acasă, nu e nimic, e ok, dar când scopul lor e frumusețea și mai e și obsesiv, aici e problema. Deși eu nu am nimic cu ei, fiecare e liber să facă ce vrea, eu mereu am susținut asta, dar să-mi vinzi mie brașovence cu "ăia frumoși și bla, bla" mi se taie. :/
Da, poate alea care au obsesia de a fi frumoase și sunt cele mai frustrate, alea frumoase cu adevărat oricum sunt normale, prea normale pentru noi toți. Au și frumusețe fizică, dar și interioară și oricum sincer, alea nu dau niciun drac pe părerea niciunui libidinos, pervers.
Ahhh, și deja acum îmi vedeți monștrii, TPU-ași. Bă, da' mi-i vedeți.
Tu traiesti intr-o utopie, putin departe de realitate, in societatea actuala fericirea e ceva abstract. Probabil nu esti feminist pentru ca nu intelegi feminismul si esti spalat pe creier sa-l confunzi cu misandria.
Daca vrei drepturi egale, esti feminist. Esti taliban?
Nu sunt musulman, nici feminist și nici nu cred în drepturi. Nici pentru bărbați nici pentru femei. Cred în responsabilități, dar nu în drepturi.
Doar fiindcă cred (știu) că există în lumea asta mare câteva exemple de femei atractive și fericite înseamnă că cred într-o utopie? Deci să înțeleg că nimeni în lumea nu e posibil să fie fericit? Asta crezi?
Și ba da, înțeleg complet feminismul și îi înțeleg și mama - Liberalismul. Tocmai din cauză că îl înțeleg sunt împotriva acestei ideologii. Și nu, nu cred că feminismul este esențialmente misandrist. Ba din potrivă, chiar cred că marea majoritate a feministelor NU sunt misandriste. Cred că ești foarte surprins auzind asta și toate preconcepțiile tale despre mine s-au daramat.
De fapt multe feministe urăsc feminitatea și femeile tradiționale. Multe feministe când văd o femeie fericită cu mulți copii care nu-și doreste o carieră imediat urlă în gura mare "patriarhie" și "abuz". Feminismul este esențialmente ura pentru feminitatea tradițională.
Normal ca nu crezi in drepturi, doar esti un crestinopat indoctrinat care crede orbeste niste fabule, e normal pe la voi sa se poarte sclavagismul, chiar va meritati soarta astia ca tine indiferent de religia voastra, problema e atunci cand calcati in picioare principiile si drepturile altora care nu sunt ca voi.
Ai avut o zi grea?
1-in nici un caz-o femeie care accepta asa ceva nu se respecta.
2-nu ci are respect fata de sine.
3-indiferent cine cum arata esentialul este gradul de cultura civilizatie si respect fata de sine si de alti oameni.
4-cum si poti sa crezi asa ceva? sincer?
5-sa emane cinste, onestitate, bunatate este esential cel putin eu dupa aceste criterii apreciez oamenii indiferent de sex si nu dupa frumusete.
1.Unei femei nu trebuie sa ii zici niciodata,, Fa"sau alte cuvinte urate, cu o femeie trebuie sa vorbesti civilizat si cu un umor placut.
2.Nu tine de feminism ci mai mult de bun-simt.
3.Toate femeile trebuie sa aiba parte de acelasi tratament si sa nu fie discriminate.Nu contează aspectul fizic ci carecterul mai mult. Fata poate sa arate ca Muma Padurii tot trebuie sa vorbesti frumos cu ea.
4.Da,orice femeile ca-i urata sau frumoasa trebuie sa isi apere onoarea si demnitatea.
5.Indiferent de aspectul fizic o femeie trebuie sa fie feminista pana la un anumit punct, adica sa isi apere demnitatea si imaginea in orice citcumstante.
De altfel nu trebuie exagerat nici cu feminismul, un feminism prea exagerat e enervant.
Feminismul exagerat e deja feminazi sau misandrism, un fel de Andrew tate sau altii ca el dar in varianta feminina, e doar amuzant atat dintr-o parte si din alta cand auzi mizerii de genul ca barbatii sau femeile sunt fiinte inferioare. Fara un tata si fara o mama ei n-ar fi fost pe lume si n-ar fi apucat sa spuna prostiile alea.
Interesantă relație aveți!
1. Nu
1.1 in satra asa se vb, am vazut asta si intre fete care nici macar nu sunt tiganci, deci ele cer normalizarea.
2. Nu
3. Nu
4. Da
5. Da
Dacă răspunzi cu da, nu, la fiecare întrebare și nu detaliezi, eu una nici nu mai știu ce întrebare am pus. ) Și nu mai are niciun sens doar "da" sau "nu"
Și da, la șatră e ok, mă rog, era ok în secolul trecut, acum țiganii chiar stau printre noi și cer respect și par unii că s-au emancipat, deci să învețe să renunțe și la astfel de limbaj.
Susții totuși că dacă o femeie este neatractivă, nu mai are dreptul să se apere? Am impreia că așa ai răspuns la ultima/ultimele două întrebare/întrebări?
Poate vrei să aduci și un argument Blackanne, chiar m-ai făcut curioasă acum de ce spui asta. Știam că drept la apărare toți avem, ai uitat că și criminalul are un avocat din oficiu? Deci ia lămurește-mă, că nu pricep. Mă rog, fiecare are dreptul la părerea lui, dar mi-ar plăcea să o și dezbați. Că uneori am impresia că doar râzi de noi pe aici.
Am zis "da", oricine are dreptul sa se apere, nu conteaza aspectul fizic, wtf.
dar da, de multe ori doar rad de voi.
1. Nu. Denota lipsa de respect și bune maniere.
2. Nu. Nicio femeie nu suportă astfel de apelative indiferent daca e feminista sau nu.
3. Iar nu. Noi că oameni ar trebui sa ne respectăm între noi indiferent de aspectul fizic, rasa, etnie, s.m.d
4. Iar nu, nu și nu. Fiecare merita respect, indiferent de categoria socială.
Intrebarile tale sunt ABSURDE nu intelegi deloc feminismul, te rog sa citesti mai mult si sa intrebi mai putine aiureli ca mai influentezi si altii praf psihic sa imprumute ideile astea aberante
Asta cu feminism egal feminitate mi-a crapat creierul, esti paralela 45
Dispari de pe contul meu!
Nu te pune nimeni să-mi citești întrebările. Plus că dacă tu ești frumos și ai toate drepturile, nu înseamnă că toți gândesc ca tine. Suntem oameni neatractivi care a trebuit să plece capul că sunt doar puțin diferiți decât normalitatea, așa că nu veni să-mi dai tu sfaturi despre feminitate. Plus că oamenii ăștia care doar spun ce greșim noi, dar nu și cum greșim, i-am întâlnit la viața mea. Nu am nevoie de voi.
P. S. Am răspuns unui user care adresează întrebări la fel de multe ca mine și i-am spus exact ce cred că este feminismul. Feminismul este atunci când o femeie își cere drepturile și dă chiar cu pumnul în masă ca să fie respectată, doar că e femeie. Feminismul mai e atunci când o femeie urlă la șef, doar pentru că este bărbățel și ea crede că ei nu i s-a dat mărirea, conform cu tot ce merita, pentru că este femeie și i s-a dat de fapt unui bărbat sau de ce nu, uneia mai frumoase. Cam așa văd eu feminismul și si chiar dacă nu e așa, de a dracu, bă, dar de a dracu nu-mi schimb părerea.
P.S. Eu totuși am promis că citesc tot ce se scrie pe aici și că și chiar diger tot, nu-mi pică bine să te iei de cunoștințele mele mentale, că în fond, dacă nu sunt frumoasă, măcar smart să fiu, nu mare deșteaptă, știu sigur că sunt alții mult mai isteți decât mine, dar sigur vreau să am măcar asta la finalul vieții. Așa că sfatul ți-l accept, acela de a studia și mai și, și mai și, chiar și asta am de gând să fac. Toată viața, la fel cu aceeași atitudine am fost primită și la primele joburi în trecut, mai ales în învățământ așa că oricum, asta mi-e soarta să studiez mereu. Deci sfatul ți-l accept, dar atitudinea ta nu-mi place. Dar per total accept tot deoarece măcar nu m-ai luat cu "fă" sau alte înjurături. Măcar știi să spui chestii mai amare într-un mod ok.
Însă mi-ar plăcea și să-mi explici în cei mai uzuali termeni ce înseamnă feminitatea. Asta dacă tot crezi că eu sunt pe lângă subiect.
Scrii mult si prost. Esti enervanta. Nu iti dau sfaturi despre feminitate, ti-am zis doar ca esti paralela cu conceptul de feminism. Faptul ca nu esti feminina nu te face citita pe subiect. Feminismul nu e o parere, e o ideologie. Pune mana pe o carte. Si invata sa-ti rezumi ideile ca nu are nimeni timp sa citeasca cate o idee mediocra labarita pe 3 pagini
F*ck you, man! Nu te-a pus nimeni să-mi citești părerile. Dai block și gata.
Nu explici unde greșesc, atunci nici nu are relevanță să mă mai îndoiesc de ceva. Și doar ca idee am căutat în dex și feminismul strict terminologic înseamnă drepturile femeilor, egale cu ale bărbaților în toate sferele sociale.
Așa că nu cred că am spus ceva greșit.
F*ck you.
Drepturile egale nu au nicio treaba cu intrebarea ta numarul 5. Aberezi.
Păi stai puțin, tu ai luat doar sensul denotativ al cuvântului. Eu prin feministă mă refeream la mult mai mult decât drepturi egale, deși da, în dex așa se explică feminismul. Dar pentru mine feminismul este și o stare, chit că înțelegi, chit că nu. Adică te simți femeie deci poți spune că ești feministă, de aici și ideea întrebării. Dar nu mai stau să explic că oricum nu mă agreezi și nu vreau să fac sânge rău oamenilor care nu mă agreează, dar și eu am dreptul să stau pe aici. Deci lasă-mă în pace. Oricum, am înțeles că mai am de studiat, mulțumesc de critică.
1.Nu,logic.
2.Nu neapărat feministă, cât o femeie cu capul pe umeri cu demnitate, principii și standarde ridicate.Doar pentru faptul că nu accepți nu înseamnă că ești feministă.
3.Ce contează dacă ești frumoasă sau nu? Nu e ca și cum alegem noi cum vrem să arătăm.Și plus că frumusețea nu-i un criteriu după care ți să-ți alegi limbajul. Dacă atât poți, atunci da, vorbești urât sau frumos în funcție de aspectul persoanei din fața ta.
4.Te aperi practic prin cuvinte, deci ce treabă ar mai avea aici aspectul fizic? Oricine poate spune absolut orice vrea indiferent cât de frumos sau urât