Numărul 1,2, 3,4 numărul 5, 6, 7, 8, 9, 10 și restul...
https://youtu.be/XHmfHP6XEVE
1Pai când am liber duminică ma duc mereu pana la magazin miau ce-mi trebuie în casa și mie îmi iau câteva ceva și atata și le aduc acasă fac dus și ies în parc și ma plimb pana târziu uneori nici nu-mi iau liber ca nu am ce face cu timpul liber mai bine muncesc și când îmi trebuie sa fac ceva sau sa-i iau ceva iau duminică liber și iau ce-mi trebuie în casa și mie.
2nu știu.
3cand ma uit ochi ei la poze și mi-e dor rău rău rău de definit dor de ia ma uit mereu atuncia doar atuncia sunt fericit cu adevărat când ma uit la ia.
4nu vrea nicio relație cu nicio fată am muncă și pozele cu ia. Doar cu ia atata nimic și nimeni niciodată altcineva. Na fost și nicio nu o sa fie în afară de inima mea.Aa.o_o
5am o pisica la o femeie unde muncesc eu pe drumul unde ma duc să-mi iau redbul cu pepene roșu mereu ai mai trec mereu la ia și ma uit la ia sa vad ce face are ce vrea inima ei și atata.
6da pisica aia da nu mi-o da ( i-am zis cai iau orice vrea inima ei da mi-a zis ca nu mi-o da ca o iubește și am zis dacă ma lasă măcar când vrea ia s-o vad puțin si mi-a zis ca da pot veni când vreau eu sa văd da nu mi-o da(
7 nu am permis da îmi place enorm de mult sa conduc am condus un bwm la 14 ani și cel mai recent mașină șefului meu de câteva ori.
8 nu-mi place sa fiu tirist. Construcții și șantier toată viața iubesc meserie asta și nu mai ies vreodată din construcții anul asta am făcut o greșeală imensă ca m-am dus pe plajă 3 luni și câteva zile am muncit pe plajă da a luat sfârșit am jurat și mi-am dat cuvântul ca nu mai calc pe nicio plajă niciodată numai drogați și drogați am intrat la locul meu de munca înapoi unde am învățată zidărie și sa montez schele și zugrăvit și am sa învață de toate și nu ies vreodată de la muncă mea pe viață construcți și șantier.
9Nu am nimic cu colarea la nimeni poate fi și albastru ai mov cine vrea atât timp cât nu-mi face nervi)))))
10nu. Doar inima meaAA.O_O.
POATE FI ORCINE VREA CUM VREA DE GEABA ia este inima mea si numai și doar ia atata.
11ooooooooooo asta da întrebare am să-ți răspund sincer cu toata inima da nu acum ca sunt în autobuz și mai am puțin de tot sa ajung acasă.
12 întrebare asta s-o pui la cu*ve și cu*vari nu mie deja îmi face scârbă întrebare asta și nerv ce se aseamănă se adună frate cu*va la cu*va trage om la om trage.
1.Curatenie, vizionez filme, ascult muzica, sport, citesc, Pubg și jocuri pentru memorie
2. Sa explorez orașul și să mă relaxez
3.In prezent nimic și nimeni
4. Urasc oamenii, in special băieți deci nu
5.Am niște muște, se pun?
6.Nu
7.Nu am, condusul mă face să simt că trăiesc
8.N-am, mi-ar placea la nebunie
9.Nu prea știu... observ că străinii nu sunt atât de duși cu capul că și băieți din Romania
10.Sa aibă o inima buna, și să fie corect
11.Personalitatea urmată de ochii albaștri, mâini frumoase
12. Prefer o relație de lungă durată, dar nu ai cu cine când toți băieții sunt o apă și un pământ, foarte rar unul bun sa fie și singur
De ce? Pentru că sunt introvertită și urăsc schimbările, a existat o vreme când mi-am dorit o familie doar a mea pe urmă am revenit la realitate și nu mi-a mai plăcut ideea când am realizat că nu există a cea compasiune onestă in oamenii
Majoritatea cred că iubesc cu "adevărat" dar asta e minciuna lor preferata, absolut totul se trage din egoism
Ochi ochi mari mari sa fie și căprui da mari sa fie ca al ei privire privirea ei sa fie sa fie o privire numai când ma uit puțin de tot să îngheață sângele în mine și sa mise taie picioare și sa nu pot respira măcar în preajma și prezența ei zâmbetul of ăla e of cum să-ți explic? Cum să-ți definesc? Cum satil scriu? Cum să-ți desenez? Cum Cum Cum și cum zâmbetul ăla face totul zâmbetul ăla l-am căutat si nu l-am gasit la nimeni in afară de ia nimeni nu-l are doar ia are zâmbetul ăla l-am căutat pe străzi și străzi l-am căutat în locuri și locui l-am căutat in fel și fel de oamenii m-am dus și de nebun pe străzi poate am să-l vad și acolo unde nu are ce căuta da nici acolo nu era zâmbetul ei nu-țil pot pur și simplul nu ți-l pot nu știu cum sa zic măcar e prea mult pentru mine chipul ei of....cum ma omoară zi de zi l-am căutat si pe ăla semănau da nu era ia ma uitam? Da ma uita ca un nebun uite asa O_O( Dece ma uitam? Cum sa nu ma uit? cum cum cum sa nu ma uit când semăna cu ia când vad ca o fata semăna cu ia mie în ziua și în clipa și momentul ala lumea mea de destramă se distruge totul e un haos în continu care nu are sfârșit niciodată ma uit da nu ma uit în felul ăla sa sperie ma uit pe ascuns si trăiesc da și mor în același timp s-o clipa și moment ultima oara când a semăna cineva la ia eram în autobuz mergeam acasă de la munca și a intra o fata și eram pe mijloc la autobuz eu nu am mai stat jos pe scaun și s-a deschis ușile la autobuz și a întra o fata da ce fata ca eram sa cad jos nu altceva strângeam de bara aia cu niște nervi... ca nu pot sa ma apropi sa zic sa spun nimic mi-era rușine mi-era frica eram terminat gesturile vorbele sprâncenele cum vorbea și se se exprima era nu știu nebunie mare de tot voiam sa ma apropi cu tupeu sa zic ceva numai sa zic ceva acolo sa ma uit puțin sa vad mai bine Doamne ziua aia nu am s-o uit niciodată da niciodată pana și hainele de pe fata aia era of. exacta la fel a-și mai vrea sa pot continua să-ți spun cum sa fie sa nu fa fi niciodată și nu va exista niciodată nicio inima ca ei ia este și va rămâne inima mea orice ar fi și sar întâmplat pentru tot deauna.AA.(
1. Spal masina, mut chestii, fac planuri, scriu pe TPU.
2. Ceea ce am scris la pct 1.
3. Planurile implinite.
4. Da.
5. DAAAAAAAAAA
6. -//-
7. Da, da, da.
8. Nu. Am avut ocazia, puteam fi si instructor pentru C si CE. Nu ma atrage deloc sofatul profesionist, obligatoriu. Conduc doar cand si cum am eu chef.
9. Nu prea.
10. Nu mai am prototipuri, las pretendentele sa ma surprinda.
11. Aspect decent, comportament, gandire si nivel financiar similare mie.
12. Relatiile de viitor sau prieteniile cu beneficii. Ma caracterizeaza stabilitatea, pentru ca... Nu stiu. Nu am rabdare sa cunosc prea multa lume, ca gasesc prostie in fiecare, si imi piere speranta in omenire.
1. Ma uit la Baumi
2. Sa ma uit la Baumi
3. Sa ma uit la Baumi
4. Avem
5. Nu avem
6. Nu ne-am dori
7. Ne place
8. Nu as vrea. S-au scumpit servetelele umede si nu-mi mai permit sa fac dus.
9. In general vor sa ma atraga persoanele de culoare, dar nu cumpar parfumuri in parcari.
10. Sa stie sa se exprime ca sa inteleg intrebarea
11. Mi-ar placea sa arate bine si sa ii placa sa manane mai mult decat ma place pe mine.
12. Aventurile. Anul trecut am fost la Sighisoara si mi-a placut super mult.
Endoryca, că nu mai da nici un semn de viață
Tu mă mai iubești?
La întrebările cu numărul 4, 5, 6, 7 a ieșit personalitatea multipla din tine?
1. Ascult muzica, ies afara, citesc.
2. Sa invat o alta limba straina.
3. Când reușesc sa invat ceva dificil.
4. Nu.
5. In prezent nu.
6. Momentan nu. Nu am timpul necesar sa i-l acord și nu l-as lua așa ca pe o distracție, e o responsabilitate mare.
7. Nu am permis.
8. Da mi-ar fi placut. Când eram mică mereu ziceam ca vreau sa fiu șofer pe tir.
9. Nu neaparat in special mai mult. In mod egal.
10. Sa fie de treaba, sa aibă bun simt.
11. Comportamentul și gândirea mă interesează in mod expres. Cât despre aspect nu mă pronunt, ca aveam înainte un tipar și nu s-a potrivit niciodată.
12. Poate acum merită mai mult aventurile, dar nu sunt genul meu. Prefer relațiile de durata. Dar nu prea ai cu cine, așa ca pana găsești pe cineva, mai bine singur.
Endoryca e arestat pentru corupere de minori. 754 capete de acuzare, la atatea tipe le-a scris pe privat pe TPU. Noroc ca nu a vrut niciuna sa faca sex cu el, ca lua pe viata.
Nu te-am iubit niciodata dar in schimb, te-am urat mereu.
754 capete de acuzare? Se pare că ai fost printre victimele lui
Spre norocul tau îmi plac oamenii care nu mă plac
Să știi că și acum după atâtea ani încât te mai iubesc că în prima zi de când te-am observat pe site-ul asta plin de anonimii anoști
Ai vreo 22 de ani acum, ha?
25 chiar.
Nu pot sa cred ca sunt pe site-ul asta din 2011.
Doamne ce no-lifer sunt.
Vernusio întreabă: