Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Îmi puteți spune vreo soluție cum as putea sa deschid sticla de vin? Am încercat cu o chestie special pentru asa ceva dar s- a rupt si a rămas cuiul inauntru în dop. Am încercat sa ii încălzesc...? (mai mult)
Salut! Ce radio/radiouri din Romania și din străinătate ascultați? Am o pasiune pentru radio.In ultimii 4 ani m-am uitat foarte puțin la televizor.Multumesc frumos!
Daca nu mai am dorinta sexuala deloc inseamna ca nu mai am spermatozoizi care sa fecundeze ovulul? Adica mai pe scurt pot fi infertil? Are legatura dorinta sexuala cu numarul de spermatozoizi sau mai ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie daca din cauza timpului liber intra lumea in depresie de ce intra in depresie si oamenii care se duc la job? Care-i faza?
Cat de des auto reflectați asupra vieții voastre? Va criticati? Blând sau dur? Îți place de cum ești sau unde ești acum?
Ce au schimbat cei de la RCS-RDS în grila de programe TV astăzi!?
Bună. Aș dori să întreb ce înseamnă atunci când visezi pe o rudă apropiată moartă, strigând după ajutor? Acesta a decedat din cauza unui incendiu. Se spune că atunci când ai un vis de ...? (mai mult)
Ne facem unii pe altii lenesi, dar de ce nu recunoastem ca cu totii vrem bani castigati usor? Hai sa zicem ca mai sunt unii gen cum sunt eu care mai vor efort ca sa aiba performanta mentala, dar in rest...? (mai mult)
Care considerati ca sunt motivele pentru care, desi populatia a crescut mult la nivel global, numarul oamenilor care se simt singuri este extrem de mare? In mod paradoxal, mai ales in orasele mari ...? (mai mult)
Ca patron de fitness e stresant? Ce fel de patron la ce anume mai poti fi si sa nu fie asa stresant?
Salut TPU! Poate parea o intrebare stupida, dar chiar am nevoie de pareri. Sunt studenta si locuiesc la un camin de 2 persoane/camera.Colega mea de camera plateste locul ei(mentionez ca am fost repartizate...? (mai mult)
Idei pentru cadou copii 4 ani?
Fericirea tine musai sa te duci in vacante scumpe? Eu nu prea cred.
Voi ati observat ca toti romanii intreaba la un job daca e mult de munca?
Buna! Faza aceea cu visele și semnificația lor e adevărată? Voi ce credeți?
Daca ati pune mana pe multi bani si ar fi sa va alegeti o masina scumpa de fite ce ati prefera dintre un Porsche, Mercedes sau BMW? Eu personal as alege Porsche, un model 911 serie recenta. Din cate...? (mai mult)
Buna! Astazi m- a oprit un individ de etnie roma pe strada spunandu- mi ca nu il gaseste pe prietenul lui si ca nu mai are baterie la telefon ca sa il sune apoi m- a intrebat daca nu pot sa il sun eu. ...? (mai mult)
Pace vouă. De curând am căutat pe google după un site creștin similar cu PomVerde.com care să fie mult mai avansat în grafică și funcții. Am observat mai multe dar majoritatea după ce m- am...? (mai mult)
Cum depinde de tine ce job iti place? Adica nu e controlul tau acolo, ca daca ar fi dupa mine eu as alege sa- mi placa orice job ca sa ma duc cu drag, ne indragostim dar fara sa vrem, nu e controlul...? (mai mult)
Ce definiție ați alege pentru fericire? Eu aș opta pentru asta: "...suma necazurilor de care n-ai avut încă parte". :)
Salut baieti, spuneti- mi si mie daca vezi ca nu iti mai trece anxietatea de 2 ani de zile cu terapie ce e de facut? terapeutul zice ca e normal sa dureze si ani ok, de acord dar de unde sa stiu eu ce...? (mai mult)
Nu vi se pare că Rusia,rușii și Putin semăna cu Mordor și Sauron din Stapanul Inelelor? Soldații ruși parca au apucături de orci, distrug, violează și jefuiesc totul în calea lor.
Ce tipuri de psihoterapie vi se par interesante? De ce? Nu intreb pentru recomandari, sunt doar curioasa de parerile voastre.
Iti mentii creierul activ daca nu socializezi dar in schimb citesti, faci sport, iti dezvolti increderea?
Dacă iei la poliție la 30 ani la cat ieși la pensie?
Un om se poate comporta normal cu medicamentația daca are schizofrenie?
Te poate da cineva in judecată dacă îl jignești pe net daca nenea ăla are pile?
Nu e normal sa ai concentrarea mai buna la vârsta de peste 25 ani-30 decât la 19ani? Adică când ești în școală nu știu câtă performanta mentală poți să ai.
Mai baieti si gagicute de ce oamenii cred ca la sat copiii sunt super muncitori si ca se vor descurca bine in viata? Eu sunt de la sat si nu e deloc asa si aici sunt oameni fara vointa si plus de asta ...? (mai mult)
Acum 40 ani la ce aveai acces, la informație zic. Chestii de psihologie se știau?
Daca reusesti sa faci flotari mai usor si mai multe decat cateva zile, saptamani in urma, inainte inseamna ca ti s- a dezvoltat musculatura sau doar ti s- a incalzit/o capatat rezistenta mai mare muschii...? (mai mult)
-La voi în oraș s-au văzut multe dâre lăsarea de avioane? De ce credeți ca au fost asa multe avioane pe cer?
Salut, nu inteleg de ce fetele se uita la mine, mereu le surprind facand- o, vorbesc de mine, dar totusi au o pica pe mine fara ca eu sa le fi facut nimic, presupun ca ma cred arogant si au deja o...? (mai mult)
Bună seara :) am si eu o întrebare, voi cum faceți cand aveți o zi proastă si parcă totul e nelalocul lui? Ca eu sincer astazi parca sunt un om mort, deși mi- am petrecut timpul cu persoanele...? (mai mult)
Gandirea critica ajuta la conflicte? Daca nu, la ce ajuta gandirea critica?
Voi ce ziceti oamenii inteligenti sunt mai fericiti? Daca da, atunci de ce exista oameni complet analfabeti care sunt destul de fericiti dupa observatiile mele care au ajuns bine prin pile, relatii.
1.voi ati vazut multi asistenti medicali de sex masculin? 2.ca inginer electronist e stresant?
De ce multi nu inteleg ca fiecare e liber sa faca ce vrea si sa creada ce vrea? Eu de exemplu acum n- am job astept sa intru la ceva mai bun si nu vreau sa ma duc iar ca necalificat dar e propria- mi alegere...? (mai mult)
Baietii care au temperamentul sangvinic sau flegmatic pot intra in depresie?
La ce te gandesti cel mai des atunci cand esti singur cu propriile ganduri?
Neața! William Powell era ruda cu Dick Powell?
Cum pot vedea contactele de pe whatsapp ale altei persoane?
A lucrat cineva in Germania la depozitele amazon ca si muncitor NU curier?
Buna dimineața. Am o dilema, sa zic așa. Care este problema oamenilor dacă am 2 stiluri sa zicem așa, vestimentare? Eu sunt și elegantă dar și urbanista. Ascult foarte mult rap americănesc, ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cursul de terapie florala? Și 2 pastilele pentru anxietate de la farmacie funcționează? Eu am luat ginkgo biloba și nu a dat roade deloc.
Marea majoritate a oamenilor ce temperament au? Eu personal am cunoscut melancolici colerici, flegmatici.
Voi ce ziceți educația de la părinți nu contează? Nu mă refer la mine zic în general, adica daca un om inconștient ajunge la 18 ani sa aiba chef de scandal cu tine cum am pățit eu, e vina celor...? (mai mult)
Dacă cu toții vrem bani multi câștigați ușor de ce se zice că trebuie sa faci totul cu mana ta că sa atingi fericirea? In caz contrar atunci de ce mai alergam pentru bani multi și câștigați...? (mai mult)
E ok sa muncești de la 7 ani? Mi- a zis un psiholog că trebui sa muncești cică de la 7 ani, eu personal de la 11 ani muncesc că sunt de la tara dar nu mereu și nu munceam ore in sir iar când aveam...? (mai mult)
E rușine să fii sărac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?