Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
URGENTTTT! Plac un baiat care e a 5 a si eu sunt a 6 a, practic nu as putea fi impreuna cu el nu? Deoarece el e mai mic, ce sa fac? Il plac multtt
Cum ați fi reacționat dacă ați fi văzut așa ceva? https://www.instagram.com/reel/C63h4tlL1VW/?igsh=MWIwZTNqNm53dTMwNQ==
Bună. Care este cea mai frumoasă melodie pe care ați ascultat-o anul asta?
Soarecii simt durerea? Si daca da, cum o simt? La fel ca noi? Mi- a prins pisica un șoarece și daca nu l- a chinuit până sa- l manance pe săracul :)) :)). chiar nu- mi pot imagina cum se simte ...? (mai mult)
Ce știți de bangog este ok ca rasa?
De ce unele țigănci poartă fuste, batic ( portul lor ) și altele nu? E după care cum vrea sau sunt mai multe categorii?
De ce suntem obligați să cântăm Gaudeamus la sfârșitul clasei a 12a?
La Bookfest în București vin toate editurile? În special întreb de Bookzone. Și aș vrea să întreb dacă sunt reduceri la cărți așa cum am auzit. Mulțumesc anticipat!
Hei, știu că întrebarea asta o să sune mai ciudat... ori poate nici să nu sune a întrebare, dar mă macină totuși niște gânduri pe baza unui film văzut recent, dar mă rog, gândurile sunt...? (mai mult)
Suntem OARE pregatiti sa lăsăm tineri de 17 ani sa conducă chiar cu un însoțitor? Statistica accidentelor in care sunt implicați tineri între 18 - 22 NE CAM Contrazice! ...? (mai mult)
Cum îmi dau seama dacă cineva mi-a controlat mintea astfel încât să îmi transmită în somn un vis?
E ziua de cinci martie 1953. Bunica cuiva, aflată în perioada studenției, are întâlnire cu un tânăr, și el student, pe care stă și- l așteaptă (probabil că întârziase). Unde avea loc...? (mai mult)
Ați terminat munca pe ziua de azi?
Buna! Voi cum va controlati emotiile inainte de vreun test sau un examen? Multumesc! :D
Ce planuri aveți pentru vara asta?
Bună! Stau la țară și în ultima perioada au apărut niște ciuperci mici albe cu negru.Stie cineva dacă sunt otrăvitoare? Mi-e frica sa nu le mănânce cainele.
La ce se uita prima data un barbat când vede o femeie?
Salut TPU, locuiesc de mic cu tata și nu ma mai simt confortabil deloc în propria casa, ma simt deranjat de prezenta lui dar fără sa vreau e ceva din instinct, din cauza asta parca îmi pierd cheful...? (mai mult)
De ce chestiile din targurile de prin orase sunt asa overpriced, la evenimente gen festivaluri sau atractii turistice
Bună seara! Stiu campania chio dureaza pana la 31 mai dar nu ma lasă să aloc sanse pentru Iphone 15 doar pentru experienta VIP, asta inseamna ca gata pentru Iphone?
Va rog fără mistouri, se poate auzi cum circula trenul pe sine? Ca tot auzeam trenul noapatea cum circula pe sine noaptea și ma tot întrebam la ce distanta e fata de casa mea și azi am descoperit...? (mai mult)
Nu pot intra în contul de Netflix pentru a dezactiva. Dacă nu mai plătesc mi se anulează automat?
Parerea voastră despre comunitatea chineză din Romania? Consumati produse / mâncare din restaurantele / magazinele lor? Ceva interacțiune mai multa cu ei? Aveti vecini? Considerati...? (mai mult)
"Religia de azi este mitologia de maine" - ce parere aveti? In cati ani credeti ca toate cele 3 religii abrahamice vor fi uitate?
Bună. Eu sunt genul de fată girly care poartă rochițe și se îmbracă ca o fată dar ascult rap, Paraziții, Dragonu, BUG Mafia. care este problema? Mulți oameni îmi zic să nu mă mai dau ceea...? (mai mult)
Cine poate folosi elicopterul militar?
A intrat un caine micut sub masina la taica miu, nu a intrat la motor si undeva spre partea din spate langa roata stanga, nu putem intra sa l luam caci este locul ingust sub masina, am sunat la 112,...? (mai mult)
Cu ce am greșit să fiu luat de fraier? Poate că am anxietate socială, poate că am stima de sine scăzută. Vorbesc serios, îmi iau bullying, lumea nu mă respectă și toți mă caută când...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate si rog sa raspunda doar cine stie. Ati vazut ca frecvent ANPC inchide restaurante, cafenele, shaormerii sau chiar magazine de haine si tot felul pentru o luna, 2 luni, 6 luni...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu coduri winston?
Poți fuma heets fără aparat?,Daca da, cum?
Ați avut vreodată experiențe aproape de moarte? Ce s-a întâmplat și ce ați simțit?
Salut! Credeți că în spatele oamenilor care comit fapte grave precum crime sau chestii de genul ar putea sta spirite rele, demoni?
Ce părere aveți de ideea de a vorbi cu un bebeluș totalmente în latină, aceasta devenindu- i limba maternă? Nu vă temeți, copilul va învăța și română până să meargă la școală (copiii...? (mai mult)
Salut, care credeti ca sunt mai extremisti, evreii sau arabii? Vreau sa iau in calcul 2 intamplari, daca ar fi puse in practica. 1) Daca ies afara cu un tricou care este si steagul palestinei ...? (mai mult)
Tara vitezei " de MELC turbat " pe calea ferată! Oare apucam in cursul vietii noastre sa vedem in Romania trenuri care sa ZBOARE pe sine cu macar + 200 Km/h? Cine a experimentat...? (mai mult)
Faceți parte dintr-un fandom? Dacă da care( film, serial, jocuri, serie de cărți)
Stiati ca statul Florida a instiintat oamenii sa nu mai impuste tornadele/uraganele? :)) :)) Oamenii efectiv trageau cu pistoale/pusti crezand ca se intampla ceva :)) =)) Administrația Națională Oceanică...? (mai mult)
Verișoara mea are 12 ani, împlinește 13 și vrea o petrecere tematica cu Descendentii mai ales ca anul asta apare al patrulea film si cand eram mica ma uitam cu ea! Ceva idei despre îmbrăcăminte,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre abuzul domestic? Mai jos este prezentat un scurt film pe această temă: https://youtu.be/lOeQUwdAjE0?si=o1W7iVd4hLr6McYP
Aveți vreo teorie a conspirației personala? Dacă da care?
Stie cineva sa faca un proiect pe nomenclator arhivistic?
Cum va plac acești noi Chefi la cuțite, cei 4? In comparație cu cei 3 dinainte? Sincer
Jurnalism facut " cu picioarele "? Ieri la Observator A1 o reportera spunea : Din motive de securitate NU va putem dezvălui locația sistemului de rachete PATRIOT! Surpriză! În...? (mai mult)
De ce marea majoritare dintre romanii crestini sunt intoleranti fata de minoritatile de orice fel? Cand o sa ne civilizam si noi? Cand o sa punem educatia si cunoasterea academica pe primul loc, si o ...? (mai mult)
Bună ziua! Câți ani pisicești are o pisică dacă are 2 ani omenești?
In ce mod v-ati schimbat mentalitatea fata de cand aveati 18 ani?
Vreo sugestie pentru puzzle-ul ăsta? https://ibb.co/bKdv9d9
După ce ii spui unei femei ce simți pentru ea și după ce ți se refuza întâlnirea prima data cum ar trebui sa procedezi: mai încerci încă o dată după un timp sau nu o mai cauți să pară că...? (mai mult)
Buna. Ma poate indruma cineva unde as putea gasi piese hot wheels? Nu seturi complete, ci piese separate, pentru a completa o pista.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?