Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, de 6 luni sunt in Germania. Lucrez in curierat si sincer nu ma gandeam dar am ajuns sa fumez destul de mult. Nu ma asteptam ca printre lucrurile de care imi e dor sa se numere si tigarile. Sincer...? (mai mult)
Dacă sun în afara îmi zice ca apelul este redictionat dar cu o zi 2 în urma am putut suna ce se întâmplă cum pot face sa nu mai fie redictionat va rog ras
Voi cum v-ati hotarat ce sa faceti in viata? Ati incercat mai multe lucruri pana ati reusit? Eu de ce nu pot? Ati intalnit vreodata autisti care au avut succes sau o viata cat de cat normala?
Daca te " bantuie " talentul regizoral / scenaristic CUM ai adapta pentru 2024 filmul Liceenii din anii 80 "? Ce " tenta " ar avea? Acțiune, umor, dramă un mix între ele? Ce...? (mai mult)
Salut…Vreau un ajutor nu stiu daca stiti aplicatia MEGA dar e cea mai buna aplicatie de stocare pentru fisisere si poze… Eu acum cateva zile am creat un nou cont ca sa am doua si am depasit cei 20...? (mai mult)
Salut! Daca vreau sa ma angajez part-time la KFC pentru o luna, voi primi salariul pentru luna respectiva? Am auzit ca s-ar da abia dupa doua luni.
Cât de des mâncați sushi?
Cine de pe aici a încercat zbor cu parapanta sau salt cu parasuta? Eu in 2017 cu parapanta intr-un concediu in Brasov! Sau alte chestii : deltaplan, balon?
Salut baieti, voi cand iesiti afara mereu va luati boxeri sau fara, cum e mai bine?
Salutare! Când te angajezi după cât timp ești asigurat de sănătate? Atunci când încep munca sau la primul salariu când încep să se plătească contribuțiile? Că am fost la un nou medic de ...? (mai mult)
Am o adresa Mail in Yahoo foarte veche...că si mine de altfel. Am schimbat telefonul și la transferul de date pentru actualizare yahoo îmi cere 2 pași de autentificare. Nr de telefon și adresa mail...? (mai mult)
Se tot spune că creșterea bărbii este dificilă și nu toți bărbații pot avea parte că depinde de mulți factori moștenirea genetică, rasa și etnia, testosteron, vârsta atunci cum se face...? (mai mult)
Intrebare mai mult pentru userii de rank mai inalt (nu ii judec pe cei cu rank mai mic) Daca cineva ar pune o intrebare de genul pe TPU in care sa va dati cate o poza cu voi, ati accepta? Nu e intrebare...? (mai mult)
Salut TPU.Am o prietena Andreea zis Deea care mănâncă zamă de fasole cu mazăre. Întrebarea mea este dacă mănâncă sănătos.
Astăzi, la școală, în timpul orei, am început să mănânc o banană. Nimeni nu părea deranjat de asta. În spatele meu era un coleg cu care nu vorbesc mult, dar ne salutăm și interacționăm...? (mai mult)
Câți prieteni aveți aici pe TPU? Câți utilizatori ignorați? Câți utilizatori vă ignoră? Eu am 10 prieteni, ignor 35 și sunt ignorat de 10.
Știe cineva de-aici slavonă bisericească? Sau măcar pe cineva care a învățat-o?
Finlanda ataca Rusia?
Ce poți face dacă ai primit raport pe ometv după ce ți s-a arătat chestii obscene și după ai făcut aceeasi chestie?
V- ati muta in alta tara si ati lua- o de la zero fara a va mai uita inapoi? Daca da, de ce? Daca nu, iarasi de ce? Si poate este cineva pe aici care a facut acest lucru si vrea sa ne povesteasca...? (mai mult)
Oare personajul " BULA " mai traieste si azi printre noi? Întruchipat de politisti, funcționari de stat, vecini sau " prieteni "? De cate ori pe zi te " loveste " un BULA cu...? (mai mult)
Dacă ai 13 ani si încă nu ți-a crescut penisul este vreo problemă?
De ce nu simt nicio atracție spre nimic? De ce nu sunt bună la nimic? Se presupune ca autistii ar trebui sa se priceapă la ceva, sa aibă interese speciale, eu nu am niciun interes și niciun talent!...? (mai mult)
Salutare! Ați gustat noul Jack cu cola? Cum vi se pare?
De ce sunt romanii atât de conservatori? Nici comunismul și nici alta ideologie nu a reușit sa scoată din mentalitatea romanilor traiul rural și tradițiile!
Salut TPU! Am o problemă la mașina, după ce încălzesc motorul și stau pe loc (in mare parte în modul parking) am o trepidatie destul de puternică la mașina, tamponul anti balans la motor schimbându...? (mai mult)
Cum vedeti societatea actuala, ce va deranjeaza si ce va place, daca vreti puteti da exemple sa le insirati aici. Ce ati schimba, ce nu ati schimba. Va las pe voi sa comentati chair sunt curios dar...? (mai mult)
Daca are loc absolvirea clasei a 12 a înseamnă că este și media anuală încheiată?
Pe ce platforma de streaming face melstroy(acel baiat care acum este foarte bogat si s-au facut si meme-uri cu el) live-uri?
Sunt in clasa 6- a iar diriginta mea de muzica mi- a scazut nota la purtare la 5 din cauza unei gume lipite pe un scaun, va spun cat de sincer pot ca nu am lipit- o eu, ea a spus ca are filmare, dar...? (mai mult)
Salut, de la ce poate iesi amfetamina la drog test? N-am consumat nimic
Cineva a cărui inimă a fost rănită de cuvinte dure rostite de mamă/tată, fiu/fiică, rudă, prieten sau partener de viață și nu mai are puterea de a se vindeca? Un indemn de la mine pentru...? (mai mult)
Bună! Am și eu o nedumerire și de altfel mă simt puțin prost. Astăzi, am avut o primă întâlnire cu un băiat destul de ok și cuminte din ce îi știu familia. Fratele său a fost dascăl și...? (mai mult)
Toata lumea zice ca "Nu suntem animale!"...da, nu suntem animale in sensul ca ne comportam civilizat...in rest, tot o specie biologica de animale ramanem! Am dreptate?
Buna ziua! Astăzi o rudă foarte apropiată (mai bătrână) a fost diagnosticată cu cancer (prima fază). Eu de fel nu sunt cea mai credincioasă persoana, dacă începe ca în fiecare zi să ma rog...? (mai mult)
Hei, citesc din cartea Resetează- ți Metabolismul și sunt prezentate multe specii umane primitive, provenite de acum sute de mii de ani. Fiecare specie cu denumirea lui. Pe lângă faptul că da, ...? (mai mult)
Cum reușesc ca toți abuzatorii sexuali să apară așa din senin pe Chrome, în special, că jur că îmi vine să mă sinucid?
Salut! Am 16 și pot spune că am aflat prea multe! Simt că mi- ar fi mai ușor să mor decât să mai trăiesc, deoarece nu suport faptul că am văzut prea mulți libidinoși (majoritatea majori) care...? (mai mult)
Cum pot scăpa de anxietate? Efectiv simt că nu mai pot o iau razna, simt ca viața e împotriva mea, că parca mi se întâmplă lucruri rele, parcă toată lumea are ceva cu mine, simt că parca nu ...? (mai mult)
Psihoterapeuții au contract cu casa de asigurări?
Buna. Cineva care vrea sa fim prieteni?
Voi cum va descurcati cu incapatanatii?
Tot ma întreb cum nu " CRAPA " regimul muribund din Coreea de Nord? Inteleg ca tovarasu" Kim are o camarila care pompeaza ceva valută in tara aia din bisnita si afaceri dubioase ...? (mai mult)
De cand eram mica imi placea sa ma joc cu masinutele si sa ma imbrac ca un baiat, iar mama ma certa mereu ca sunt prea baietoasa si voia sa ma imbrace doar in fuste desi eu i- am zis ca nu ma simt fata....? (mai mult)
Nu prea sunt eu mare bautor de cola, mai beau odata la o sapt 2, am observat ca s- a stricat gustul la sucuri, dar in ultima vreme am observat ca cola 0 are gust mai de cola decat ala normal, parca...? (mai mult)
Care e cartea voastră preferată de Dickens și de ce?
Ce pasiuni aveți sau ce domenii de interes va atrag cel mai mult? Pe mine medicina,astrologie,fotbal, politica și religie dar toate in procente diferite de la unul la altul. Voi?
Covidul a fost facut in laborator? vaccinul vrea sa ne omoare? se doreste reducerea populatiei de catre grupul Bilderberg, Klaus Schwab sau Rockefeller? ce parere aveti?
Laptop ASUS VivoBook 16X K3605VC cu procesor Intel®Core™ i9-13900H pana la 5.40 GHz, 16", WUXGA, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® Geforce RTX™ 3050 4GB GDDR6, No OS, Indie Black merita pretul de 4.655 lei
Ce parere aveti despre avocati? Dar despre procurori si judecatori?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!