Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Stie careva un site sau mai multe de unde as putea sa- mi cumpar un pandantiv de aur, in afara de cele care au preturi mari? Ma refer la Teilor, Pandora si alte site- uri de genul asta. Am vazut un site...? (mai mult)
Buna! Trebuie sa trimit mâine un colet prin easybox in care e hoverboard, am cutia lui originala, are 62 cm cu cutia fara cutia are 56- 57, oare merge trimis colet așa mare la lungime? Dacă știe...? (mai mult)
Sa fie asa URATE conditiile din închisorile romanesti cum se plâng Unii pe " afara "? Se pare ca NU din moment ce MULTI parca in adins comit infracțiuni ca sa fie " cazați...? (mai mult)
Bună ziua. Vă rog frumos, puteți să- mi recomandați și mie un local cu specific grecesc din București? Care să fie relativ aproape de Herăstrău/Piața Romană/Gara de Nord. Vă...? (mai mult)
Cât de mare este Dumnezeu?
De ce de fiecare data cand lingușesc oameni, ii pup in fund sau zic vrajeli de genu, încep dupa aia să ma bage in seama, sa vorbeasca cu mine, sa imi dea aprecieri la story uri sau la postari, ...? (mai mult)
Este un lucru rău daca i- am spus unui străin numele meu? Adică astăzi stateam pe o banca in parc singura si langa mine s- a pus peste câteva minute un bărbat care nu arata ca un om rau sau ca un...? (mai mult)
Are cineva idee cam cat de veche este melodia aia deochiata " Babelor Sclavelor " pe Youtube? O stiu eu de vreo 20 de ani!?
Hei, TPU, dacă amica mea, m- a cerut în căsătorie, a zis că pe la 40 de ani să ne căsătorim noi două în caz de nu ne găsim soții pe care- i căutăm, să accept, oare?! E printre puținele...? (mai mult)
În burta unei mame erau doi bebeluși. Unul l- a întrebat pe celălalt: „Crezi într- o viață după ce ai născut?" Celălalt a răspuns: "Desigur! Trebuie să fie ceva după naștere. Poate...? (mai mult)
Ce platforme de socializare mai folositi?
Dacă am linia vieții/norocului întreruptă și nu prea pronunțată și asta denotă că nu o să am noroc în viață orice- aș face, să interpretez totul scris în stele, palme și să cred că...? (mai mult)
Bună! Urmează sa îmi iau un papagal, dar nu știu ce sa aleg dintre nimfă și perusi... Sincer, as opta pentru nimfa și vreau sa știu dacă sunt gălăgioase. Am auzit ca în general femelele nimfa...? (mai mult)
Salut TPU, am și eu o problema, mi- am luat o statie cu subwoofer la mașină și are în spate remote! Unde pot conecta acel fir? Că nu am remote la casetofon, îl pot conecta pe plusul de la boxe?...? (mai mult)
Un ruter bun pentru telefon mobil când plec în străinătate ca să nu mai saraceasca de bani pe factura abonament?
Geoană ar fi bun pentru președintele României?
Vreau să îmi spuneți o poveste de groaza horror
Vreau să îmi răspunzi sincer la întrebarea asta, de unde știi de TPU?
Buna, câinele meu a fost mușcat de un alt câine (Amstaff) de urechea stângă și nu mai are jumătate de ureche, dar nu are sânge sau ceva probabil e rana mai veche si nu stiu ce sa fac că veterinarul...? (mai mult)
Dacă se da lege sa fie armata obligatorie pana la ce vârstă maxima te poate lua în armata?
Pe cât e Paștele?
De ce masajul capilar, pe frunte se simte atat de bine mai ales dupa o zi lunga?
Câți ani ai are pământul?
Spune-mi cum ți-a fost ziua astăzi?
Pește sau grătar de Florii?
Există extratereștrii? Un răspuns cât mai serios posibil dau fundă
Tu pe cine votezi la alegerile prezidențiale?
Hei,este adevărat că persoanele care au tulburarea de personalitate borderline au IQ ul mai mare decât media?
DE CE nu se implica lumea cand vede pe strada agresiuni fizice chiar si contra copiilor? Este mai mare SILA si lipsa de INCREDERE in Politie sau interactiunea cu ea *(POLITIA)? Sunt speriati de mersul...? (mai mult)
Care este soluție pentru solduri prea înguste? Am încercat sa ma îngraș și am făcut cât de cât fund, dar tot aiurea se vede din spate având în vedere ca nu prea am solduri.Cand port pantaloni...? (mai mult)
De unde s- au adunat atatia prosti pe internetul asta, in lumea asta? Ce naiba? Intreb pentru ca eu mai toata viata am studiat, am zis sa incerc sa mai invat chestii, imi place robotica, fizica, ...? (mai mult)
Care o să fie președintele României după Klaus Iohannis?
Câți copii are Klaus Iohannis?
Cu ce aplicație de pe de pe Google Play poți să vezi filme seriale gratuit?
Bună dacă o mama are 2 copii în burtă sunt neapărat gemeni? Sau doar frați normali diferiți?
Cat mai costa o cartela prepay Vodafone? Aproximativ
Am nevoie de ajutor să găsesc un film pe care l- am văzut acum mult timp și al cărui nume nu mi- l mai amintesc. Știu că era vorba despre o fata care își dorea foarte mult să meargă într- o...? (mai mult)
Salut, daca mi fac cont pe superbet cu buletinu mamei mele aceasta poate vedea undeva? stiu ca poate sa vada doar daca isi face ea cont pe superbet
Ce înseamnă expresia "mutul f*** pământul"? Într-o discuție cu mai multe persoane, cineva mi-a atribuit această expresie, dar nu știu dacă e de bine sau de rău, nici nu am întrebat-o.
Ce greșeală gramaticala va deranjează cel mai tare si de ce?
Voi cum obișnuiți să spuneți: firmitură sau firimitură?
E adevarat daca desfaci un laptop pierzi garantia
Cu mustață sau fara? Cu barba sau fara? Cu sprâncene pensate sau nu? Cum e mai matur
Cum rezolvați problema cu vecinii nemultumiti? Locuiesc în chirie de ani de zile, iar celor de lângă noi nu le prea convine.Ar fi vrut sa fie ne locuit, sa cumpere ei sau habar nu am ce, dar nu...? (mai mult)
Este adevărat că Luna se îndepărtează anual de Pământ și că în viitor luna nu va mai fi satelitul Pământului, dar și că Soarele crește în putere? Dacă e așa, ce se va întâmpla cu...? (mai mult)
Salut! Ce acte ar trebui sa primesti de la un vanzator auto (o firma) atunci cand cumperi o masina de la el?
Am crezut ca moda asta cu productivitatea a disparut, dar vad ca inca e Youtube plin de oameni care fac video- uri despre cum sa te ridici din pat si sa iti pui viata in ordine. Credeti ca ajuta pe cineva?...? (mai mult)
De ce nebunii aia cu sala baga prafuri in ei sa se faca mari? Am o sala fix langa mine si ii vad mereu cum baga prafuri in ei pana ii ia dracu. Pe cale naturala nu se poate? Care este explicatia voastra?...? (mai mult)
Ce se intampla daca nu am bani pe card si inca am abonamentul activ la Netflix? Functioneaza in continuare abonamentul sau se opreste la urmatoarea plata?
Doar cu viza poți merge în Anglia? Indiferent de motiv, turist sau pentru a munci.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?