anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A cantat cucuveaua la geam cateva seri la rand iar mama mea este in spital cam de 2 saptamani. ea isi facea griji pentru tatal meu stiind din batrani ca cucuveaua prevesteste moartea. in spital am consolat-o, si unchiul la fel, sa nu mai ia in seama cucuveaua. eu..sunt o persoana deschisa pentru orice posibilitate, nu stiu nu stiam ce sa cred dar nu degeaba se spune asta din batrani iar cei care spun ca e superstitie sunt cei care nu s-au intalnit cu asta inca. mama are spondiloza. cervicala si nu mai stiu ce si ameteste/ametea foarte tare cand se ridica din pat, nici macar in fund nu putea iar din cauza asta nu ii se oxigeneaza creierul bine si niste "cioturi"care apasa pe un nerv si in fine. cand se simte mai bine cand mai rau dar cred ca e mai bine ca la inceput ca poate merge singura la baie. eu vazand ca faza cu cucuveaua s-a intamplat pe jumate sunt foarte ingrijorat. aseara am avut un somn agitat..nici nu mai spun. ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Poi daca stai la sat normal ca canta cucuvelele de aceea au si ele voce sa comunice intre ele. E doar o superstitie si la mine a cantat si nu s-a intamplat nimic. Ele canta de obicei in locurile izolate unde nu este galagie, de aceea aleg casele parasite sau mai silentioase. Si de asemenea isi fac si cuib prin locurile acestea, e normal sa o auzi de mai multe ori daca are pui, poate isi cheama puii sau tatal puilor. Sanatate la mama ta iti doresc.

| Narcis2007 a răspuns:

Nu crede in superstitii in situatia asta iti faci singur rau

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AtateaConditii):

Stau la oras etajul 4. sper sa fie o mare coincidenta. iti multumesc mult

| AtateaConditii a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate ai un vecin pasionat de cucuvele si pune pe calculator. Nu am mai auzit la oras si mai ales la bloc. E ceva langa apartamentul tau unde poate sta o bufnita? Un copac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AtateaConditii):

Maicamea a si vazut-o. ii si cunoaste cantecul. statea deobiceai deasupra geamului sub acoperisul de tigle unde stau porumbeii la margine. multumesc pentru ce incerci sa faci dar las-o asa happy azi am fost la spital si era mult mai bine ca la inceput. ramane de vazut