| mTw a întrebat:

A comandat cineva ceva de pe site-ul aliexpress? Este site de incredere? Adică trimit ceea ce comanzi?

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

La fel cu e-Bay, Aliexpress nu trimite nimic - o fac numai cei care pun anunțuri pe acele portaluri.
Dacă acele persoane (sau firme) dau țepe, nu e problema lor. Dar e cam greu, mai ales că acolo se afișează și un „istoric" al vânzătorilor (impresiile și notele acordate de cumpărători).
Ca regulă generală - nu cumpăra nimic care e la preț prea mic să fie real și nici de la vânzători fără referințe (sau cu multe negative).

| mTw explică (pentru mihai69):

Voiam un palton care era la 25 de euro si mi se parea cam dubios pretul

| GdX a răspuns (pentru mihai69):

Ai comandat tu si nu ai primit. Vorbesti sa te aflii in treaba?

| GdX a răspuns:

Eu am comandat mereu cate ceva de pe aliexpres. Treaba e ca de multe ori marimile nu prea se potrivest. Nu am avut probleme, mereu mi-au venit produsele comandate. Dureaza intre 15 si 60 de zile sa ajunga. Daca nu primesti produsul primesti banii inapoi. Daca vrei sa iti comanzi ceva, comanda-ti doar de la vanzatori care au multe comenzi efectuate si multe feedback-uri. Bafta.

| mihai69 a răspuns (pentru GdX):

Da, am comandat. Și nu am spus că nu aș fi primit. Am explicat doar cum stă treaba cu portalurile de comerț electronic, indiferent cum se numesc ele.
Dar se pare că tu știi doar să ataci; cu scrisul și cititul ai oarece probleme...
Culmea este că, după ce mă iei peste picior, spui în esență cam același lucru pe care l-am spus și eu anterior (apropo de alegerea vânzătorilor). Bravo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GdX):

Ai card separat pentru a comanda de pe diverse site-uri sau este cardul de salariu? Iti vine acasa/la posta coletul?
*M-a apucat si pe mine curiozitatea. laughing

| GdX a răspuns (pentru anonim_4396):

Conteaza ce card am? Daca depaseste o anumita valoare ma duc sa il iau de la posta sau de la vama. Daca este mic vine la serviciu.

anonim_4396

Ma gandeam cat de sigur e sa faci cumparaturi folosind cardul de salariu. N-am facut niciodata cumparaturi online decat cu ramburs si nu stiu daca ar trebui sa-mi fac un card separat.

| GdX a răspuns (pentru anonim_4396):

Faci cum consideri ca iti este tie mai bine. Fa-ti un card de cumparaturi ca sa stai linistita si ti-l alimentezi cu cat ai nevoie.

anonim_4396

Multumesc. happy

| marcflo a răspuns:

Buna
Eu zic ca sunt de incredere!
Am aproape 100 de comenzi facute pana acum si continui sa comand. Sunt chestii foarte faine, de calitate si foooarte ieftine.
Ca sa stii exact ce si cum citeste aici: http://doy.ro/cum-cumpar-cum-comand-cum-platesc-ghid-aliexpress/
Si dupa ce ai citit ghidul aliexpress explicat pas cu pas, citeste si cateva sfaturi foarte utile aici: http://doy.ro/7-sfaturi-pentru-aliexpress/
Spor la cumparaturi :)