De asta imi place si mie site-ul, e imposibil să nu te lovești de o persoană mai trăznita
Nu, lmfao, de aproape 4 ani de cand sunt aici n-am vazut asa ceva.
Sau... "ba da" dar nu prea, am avut o discutie mai demult cu o tanti fanatica care ducea lipsa de cunostinte de fizica de clasa a 7-a... n-a fost aia vreo degenerare insa a fost amuzant sa vad cum ii dadea crash creierul
De ce nu intrebi corect de la inceput ceea ce vrei?
Iti raspund la a doua intrebare:
Da, pot da exemplu.
Am crezut ca se subintelege dar esti barbat barbatii nu sunt cu subintelesurile, dar daca da poti si mi ai fi dat un exemplu de care sa ma amuz ai fi primit funda.Dar nu ai dat asa ca funda ramane penteu altcineva.
Eu o data m-am distrat copios la raspunsurile date la intrebarea :exista trecut? dar din pacate ulterior autorii au sters raspunsurile hazlii dar eu atunci m-am amuzat foarte bine.Bine ca le am salvat in word pentru ca asa mi su ramas raspunsurile.
Barbatii sunt cu subintelesurile si tu subintelegi ca sunt barbat
Si cand barbatii sunt cu subintelesurile, femeilor nu le place :p
Te rog... da-mi funda, ce trebuie sa subinteleg ca sa mi-o dai? Nu pot trai fara fund.
Lol nici tu nu dormi? e o noapte cu luna plina de aceea? eu pentru ca ma dor dintii.
Trebuia sa intelegi ca doresc sa mi dai un exemplu de intrebare la care ai ras aici pe TPU sa rad si eu.Asta trebuia sa intelegi.
As schimba cu tine... eu nu dorn din alt motiv. De ce te dor dintii?
Si eu am prins o data o cearta foarte urata intre caste si miss suvius anul trecut, au fost suspendate dar s au reintors.
Probabil, acolo nu am incercat, cele mai multe am gasit la sectiunea stiinta si filozofie.
De obicei nu degenereaza intrebarile in ceva amuzant intrucat prostii si proastele numai de gluma nu stiu, fac aici la o parte dintre userii aceste platforma (TPU) insa nu toti sunt asa, exista destui si destule care sunt foarte capabili!
Pai da, de aceea am savurat foarte mult acea discutie pentru ca erau replici de amuzament la nivel inalt, nici eu nu rid de orice prostie dar erau replici amuzante la nivel inalt de aceea am intrebat ca poate a mai fost ceva asemanator si eu nu stiu de ea.
anonim_4396 întreabă:
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă:
anonim_4396 întreabă: