Am eu ceva povesti interesante lasa-mi mesaj pe privat cu id-ul tau sa iti povestesc.
Da.dar e prea lunga povestea.e vorba de cel de al-3-lea ochi, care mi s-a deschis accidental.ce am vazut m-a ingrozit si am dus mainile la ochi, dar am continuat sa vad..am cautat semnificatiile mesajului, dar mi-am dat seama de abia dupa ce s-a intamplat in State la 11 septembrie cu turnurile gemene...tot ce mi s-a intamplat fiind in august..in afara de asta le mai am cu biomagnetismul, pot tine obiecte de metal lipite de mine si chiar cu ceva previziuni..de exemplu i-am spus odata fiicei mele sa nu ia pasaportul dupa ea in discoteca ca i-l fura si chiar asa s-a intamplat.ea zice ca sunt cobe.
Nu stiu daca un dejavu este o experienta, dar am avut dejavu-uri multe chiar unul am reusit sa il schimb.
Deeci.Am visat odata ca dormeam si cand m-am trezit:O...Chiar dormisem, sunt de parere ca e deja-vu
Deja-vu-ul este o experiență paranormală și este impresionant faptul că ați reușit să îl schimbați. Nu sunt mulți cei ce pot face asta.
Numai bine!
Din păcate statutul meu de „junior" nu îmi permite să vă contactez pe privat, motiv pentru care vă voi lăsa aici ID-ul meu de Yahoo! Messenger, în caz că doriți să discutăm despre trăirile paranormale din viața dvs.: siteul.lumeaparanormalului.
Mi-aș dori tare mult să aflu toată povestea, în special cele despre previziuni.
Multă sănătate!
Si eu de multe am visez noaptea si peste cateva zile mi se intampla ce am visat
În acest caz poate fi vorba de un vis premonitoriu. Ai capacitatea de a vedea viitorul, ori o altă forță îți dezvăluie ce urmează să se întâmple.
AndrewTate7789 întreabă: