I ndreaptă-ți puțin gâtul (în mod normal el se află la un unghi față de verticală). Apoi, coboară puțin bărbia. Vei vedea că, dacă încerci să vorbești în aceste condiții, vocea ta va suna natural mai gros, fără efort.
Ei, nu trebuie să stai în acea poziție de fiecare dată când vorbești, însă ajută mai ales acum, la început. Cu toții putem să ne îngroșăm vocea la comandă, dacă vorbim din "josul gâtului".
Sigur că nu vrem să vorbim așa tot timpul. Corzile vocale vor avea de suferit pe termen lung.
Așa că:
– exerseaza aceasta voce cu toata lumea cu care vorbesti
– bea apă regulat pentru a păstra corzile vocale în formă maximă
– trebuie să combini vocea cea groasă cu vocea ta normală, pentru că nu vei putea vorbi gros tot timpul. La început îți recomand să vorbești gros mult
Am gasit asta pe un site. Sper ca te ajuta.
Eu am incercat odata sa vorbesc mai gros timp de cateva saptamani. Dar nu a mers.
Pai nu am facut exercitii man. Doar am incercat sa vorbesc mai gros, poate ma obisnuiam si ramaneam asa. Dar nu a mers. Poate o merge la tine.
Poate ar trebui sa fumezi?
Vocea se schimbă cu timpul. Nu există exerciții care să dea roade în întregime. Vocea se poate schimba puțin însă de la o voce subțire la una groasă e cale lungă.
Cum ai zis, nu prea cunosti usheri pe aici
Regula 1: nu ii spune lui RAY ce sa faca
Eu îs mai cu '' moţ '', eu fac ce vreau B)
Regula 1 : RAY nu e şeful.
Nu am zis asta
De fapt lasa...
Oricum e bine ca faci ce vrei.