A scris cu suc de lamaie. Pune si tu ceva cu foc langa monitor si-o sa vezi ca apare scrisul.
Da de raicard ce spui? Asta e site de schizofrenici sau ce se petrece aici frate ai de până mea TPU o devenit o bătaie de joc ăla și-o făcut 4 conturi și își răspunde singur troli la greu nu mai e TPU ce era
Mereu a fost plin de ciudați TPU. Raicard pune întrebări ca să vorbească singur pe acolo, e in lumea lui .
Ok de acum îi vom spune tulburare de personalitate multipla tipului și eu mai ziceam că eu sunt bătut de soartă din cauza depresiei da ce vad aici e direct Socola exceptând câțiva useri
Să știi! Când crezi că le-ai văzut pe toate, mai apare un personaj dubios pe TPU . Așa a fost mereu, doar că înainte delirau mai amuzant, păreau doar trolli, acum incep să mă și sperie unii.
Bătaie de joc ai dreptate sunt mulți recent externați de la spitalul 9 buba e că și în realitate vezi așa ceva e grav ce se întâmplă ăștia cred că sunt copii de alocație care trolleaza mi greu sa cred că un adult ar fi așa retardat
Păcat de situ asta
Doar 4? Eu i-am numărat minim 6.Erau "toţi" în lista de prieteni a lui Raizing care era (zic "era" pentru că a fost suspendat) un fel de şef pentru "ei" din câte am văzut eu.Din ăia 6-7 sau câţi or fi fost, vreo 2 nu mai erau activi de câţiva ani, cred că le uitase parolele.
Oare ce boală are? De ce naibii ar face așa să își răspundă singur la întrebare nici măcar funda nu își dă că mai ziceam cum fac unii
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: