Nu cred.Cel putin nu am mai auzit inca.
Orcum niste copii cu probleme la nivelul psihicului vor fi inpinsi catre sinucidere si din altfel de chesti si motive nu doar din jocul acela.
Ala e la inchisoare, dar au aparut chestii mult mai tari. Uite, exista o cultura pe internet, a incel-ilor, iar doi incel din astia au facut deja atacuri, Minassian din Canada, pe 23, 10 morti, si Elliott Roger, California, 6 morti in 2014. Incel este un om care nu gaseste partenera, si in loc sa schimbe ceva, blameaza femeile.
Mai flacau, balena aia albastra nu a avut nici cel mai mic impact asupra ratei sinuciderilor. Cand s-a anuntat ca in Rusia si-au luat glanda vreo 200 de copii chestia s-a raspandit rapid, ca doar asa se raspandesc stirile false.
S-a mai secoperit si ca din cei aprox 200 nici macar unul nu jucase jocul ala.
Despre tarile europene si Romania la fel s-a zvonit ca s-au sinucis o gramada. Rezultatul...la fel ca in Rusia.
Dintre cei care s-au sinucis, multi aveau anumite probleme cunoscute dinainte sa apara jocul.
Dar cum lumea pune botul la orice stire de rahat aruncata pe net...
Televiziunile care au prezentat pentru prima oara stirea si-au luat informatiile din stirea originala, fara sa verifice din cel putin 3 surse asa cum este normal iar bulgarele de zapada s-a rostogolit si marit, a fost indusa o stare artificiala de panica in cei cu psihic sensibil si uite asa am ajuns in acest moment in care tu ai intrebat prostia asta fara sa te informezi in prealabil..
O fi. Dar, Ținând cont că majoritatea copiilor de 11, 13 stau pe net
Intensiv jucând tot felul de jocuri sau iau parte la diferite grupuri de pe Facebook este posibil orice. Jocul în sine era o provocare deprimând creierul celor slabi emoțional de 11, 12 ani.
Era o psihologie întreagă aplicată în jocul acela stupid poate chiar banală dar,
Sculatul la 3 dimineața privind filme horror când creierul este obosit, apoi ascultatul unor melodii triste toată ziua,
precum necomunicarea și alte prosti îi jăpăceau.
Acesta este un exercițiu de tortură psihică pentru cei mici inocenți aflați în dezvoltare, sau stârnire de curiozități
Și apoi nici nu mă interesează ce a fost în Rusia. Au fost câteva cazuri și în România
Sper să nu mai fie.
anonim_4396 întreabă: