anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A murit Pheobe Tonkin? (Cleo)

60 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Phoebe Tonkin nu a murit, am cautat si eu pe Wikipedia si nu scria nimic despre asta.Si nici Emma nu a murit stati linistiti nu a murit nimeni...si Ali eu nu am auzit ca Phoebe Tonkin joaca intr-un nou serial.Si sezonul 3 h2o este spre sfarsit, si ele au filmat toate sezoanele in 2008.Deci nu cred ca a murit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit! E doar un zvon fals, Phoeben e in viata...si sezonul 3 h2o e spre sfarsit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca Pheobe Tonkin nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ema n-a murit desteptilor, in film cica a plecat cu parintii ei in jurul lumii, iar cleo, te rog n-a murit, joaca in sezonul 3+ca nare 16-17 ani, ci are 20 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Phope Tonkin (Cleo)nu a murit inca filmeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit Doamne fereste cum sa maora sunteti deleti cu toti ca nici pe wikipedia nu scrie si nu arata la stiri deoarece ea joca acu, in 2010 intr-un film daca ar muri nu mai ar juca in filme din 2008

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cleo nu a murit numa emma!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.Chiar a murit.Pacat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da a mueit
pa s-a dus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu stiu ce sa mai cred unii spun ca da unii spun ca nu... ori cum imi placea forte mult sirenele contactati id meu symyna_symyna2009

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaa sarmana de ea a murit inr-un accident, si o placeam asa de multcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toti zic ca cleo a murit in accident dar cred ca nu a murit ca exista asa zic unithinking pacatcrying( imi placea de eacrying((((

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din ce cauza a murit?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pacat de ea ca amurit era frumoasa si desteapta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ali da tu de unde sti asta? Dar apropo daca multi vreti sa stiti ea a murit in film deci daca cineva imi da dreptate sa imi zica ok? kissstar. pupiki

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu ce sa cred unii zic ca au murit alti zic ca nu

| Printzess a răspuns:

NU A MURIT! daca murea numai avea cum sa joace in seriile The vampire diaries si The originals

| simina2002 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuu

| ali_7518 a răspuns:

Da a murit... am auzit ca cei de la disney vroiau sa faca un nou serial cu ea dar la 1 saptamana dupa asta a murit ...pacat era draguta...

| LadyRoxy a răspuns:

Nu a muit. A aratat-o la o prezentare pe M tv happy asa ca decatsa dati raspunsuri la plesneala mai bine abtineti-va!

| Eleva10 a răspuns:

Nu a murit. Daca murea cum mai juca in The Vampire Diaries>> Nu a murit. Apare in sezonul 4 care nu de mult a inceputtonguetonguetongue

| mariaandreas2008 a răspuns:

Nu se stie sigur dar nu cred.Este un haker pe net care baga numai informatii proaste.Deci ea nu a murit.Si nu are cum sa se drogheze ca are doar 16-17 ani.Si parintii ei unde erau daca ea a murit? iti dai seama ca nu a murit pentru ca parintii ei ar fi stiun si ar fi dat un interviu si acesta ar fi dat la stiri ce mare lucru.(app stie cineva cum sa'mi downloadez sims 3?):*:*

| sclipici a răspuns:

Nici pe Wikipedia, nici pe IMDb nu scrie nimic despre asta, deci nu a murit.

| DeeaAndreea9 a răspuns:

NU! Phoebe Tonkin nu a murit! Cine ti-a spus asta?

| ladymartha a răspuns:

Daca nu a murit de ce da numai episoade vechi? Daca nu murea mai dadea si alte episoade noi...Ca acum da numai episoade vechi si m-am saturat de ele! Daca e adevarat ca nu a murit mai faceau si alte episoade noi...

| Viky_Victoria_1995 a răspuns:

Nu Emma a murit! ea a fost in The Vampire Diaries! este sora lui Claus in serial! Cleo a murit in accindent de masina era iarna si a patinat cu masina! a da si am vazut ca unii au scris :Ricki se scrie Rikki!