| chiftelutacrocanta a întrebat:

A zis odata utilizatorul cruce din cate am inteles ca ce traim e moartea si ca noi am murit deja dinainte sa ne nastem, credeti ca are dreptate?

10 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Am fost născuți pentru ca mai apoi, să murim.
Life is such a ***.

| T0T a răspuns:

Nu.

Răspuns utilizator avertizat
| BlackRose03 a răspuns:

Nuu,deloc.Adica...suntem oameni.Simtim durerea, iubim, radem si suntem capabili de multe lucruri.Sunt persoane care se urasc si n-au sentimente pentru cei din jur, doar amaraciune, spun ca sunt deja morti, dar durerea nu e un sentiment care iti dovedeste ca esti viu? Viata nu ne-o imaginam, ea exista.Trupul exista si sufletul.Inima bate si creierul primeste informatii.Totul are un echilibru. Daca am fi deja morti n-am avea sentimente.Tocmai ce ma uitam in comentarii si vad: "Creierul transmite semnale cateva zile dupa moarte." Rlly
Mort nu poti simti,nu te poti misca,esti doar o bucata de carne fara suflet,chiar daca creierasul ala mai functioneaza sau nu. Poti exista intr-o lume alternativa in care creierul sa trimita semnale cativa ani,nu zile, dar tot n-ai avea sentimente, ceea ce te facea sa simti plecase. Diferenta dintre un mort si un om viu sunt sentimentele.
Daca e gresit, corectati-ma, zic multe prostii. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca are dreptate laughing
Stii de ce?
Pentru ca probabil noi suntem deja pe moarte si viata e in capul nostru Stii ca creierul mai trimite cateva zile semnale, chiar daca suntem morti?
Daca acele semnale fac o lume alternativa, si fac acele cateva zile sa para multi ani? Si moartea adevarata nu exista?
intelegi ce vreau sa zic?

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Probabil lumea o sa ma considere nebun laughing

| AdrianVoicu a răspuns:

Ehh'era si el fumat

| anonim_4396 a răspuns (pentru AdrianVoicu):

Chiar nu eram

| Niklauss a răspuns:

Tot ce zice cruce e o minciuna! Jos cruce! happy glumesc btw