Eu cred ca are dreptate
Stii de ce?
Pentru ca probabil noi suntem deja pe moarte si viata e in capul nostru Stii ca creierul mai trimite cateva zile semnale, chiar daca suntem morti?
Daca acele semnale fac o lume alternativa, si fac acele cateva zile sa para multi ani? Si moartea adevarata nu exista?
intelegi ce vreau sa zic?
Nuu,deloc.Adica...suntem oameni.Simtim durerea, iubim, radem si suntem capabili de multe lucruri.Sunt persoane care se urasc si n-au sentimente pentru cei din jur, doar amaraciune, spun ca sunt deja morti, dar durerea nu e un sentiment care iti dovedeste ca esti viu? Viata nu ne-o imaginam, ea exista.Trupul exista si sufletul.Inima bate si creierul primeste informatii.Totul are un echilibru. Daca am fi deja morti n-am avea sentimente.Tocmai ce ma uitam in comentarii si vad: "Creierul transmite semnale cateva zile dupa moarte." Rlly
Mort nu poti simti,nu te poti misca,esti doar o bucata de carne fara suflet,chiar daca creierasul ala mai functioneaza sau nu. Poti exista intr-o lume alternativa in care creierul sa trimita semnale cativa ani,nu zile, dar tot n-ai avea sentimente, ceea ce te facea sa simti plecase. Diferenta dintre un mort si un om viu sunt sentimentele.
Daca e gresit, corectati-ma, zic multe prostii.
anonim_4396 întreabă:
Vernusio întreabă: