Daca ea este distanta si tu vrei sa fi cu ea si consideri ca va iubiti chiar daca nu e bine si moral mai scrie-i din cand in cand o sa ii pice bine si nu o sa te uite apoi lasa-i o zi doua de pauza si vezi daca te cauta ea ii pasa daca nu e posibil sa vrea sa isi vada de viata. Orce ai face nu ii incurca viata si nu ii face rau si poate cand o sa vada cat de ok esti o sa fie cu tine daca nu vrea si punct nu ii strica familia ca poate chiar e fericita si a avut un moment de ratacire cu tine
De ce vi se pune pata pe oameni căsătoriți, nu știu. Cred că erai conștient de la bun început că e posibil ca lucrurile să meargă într-o direcție, din doua: sa renunțe la soț sau să renunțe la tine. Este evident că femeia a ales sa se întoarcă la familie și că tu ai fost o chestie pasagera pentru ea, o evadare din ale ei. Găsește ți o femeie liberă și care să te iubească, nu mai tânji după altele care sunt luate; pune te puțin în locul bărbatului ăla, nici ție nu ți-ar conveni să îți reguleze altcineva partenera.
Cred ca-ti dai singur seama ca nu va renunta la sotul ei si ca s-ar putea ca tu sa fi fost o joaca, simtind nevoia de ceva nou. Parerea mea, da-i pace, nu-i arata ca suferi si ca-ti pasa atat de mult, gaseste alta femeie si uit-o incet incet, alta solutie nu cred c-ar fi benefica pentru tine.
Nu înțeleg de ce te plângi.Ai știut de la început în ce te amesteci.
A fost, s-a terminat, acum treci peste și mergi mai departe.
Ea are o familie.
Fruntea sus, fii bărbat cu demnitate!