Dinalea cu gust de petrol.
Vezi ce primesti daca ai fost fata rea. Ai o bulinuta neagra de la mine draga hecate.
Si eu ti-as cumpara un sac de jeleuri dinalea.
Ba esti nebun, d-astea mancam in copilarie si mi-am adus instant aminte de ele, stiu ca aveau un gust asa amar astea negre si se simtea ca-s cauciucuri. Stiu ca mancam si unele care aveau forma unei sticle de cola si aveau cat de cat gust de cola. N-am mai mancat de mult cauciucuri d-astea, nu-s asa inconstient sa mai mananc prostii d-astea, mananc alte prostii acum.
Intentia mea era sa te cicalesc pentru ca imi p de tine. Stiu ca sunt idiot si o sa mor singur fara vreo prietena. Da aia e imi accept soarta.
"Stiu ca sunt idiot si o sa mor singur fara vreo prietena. Da aia e imi accept soarta."
Hai că aproape mi-ai stors o lacrimă.
Acum pe bune, ai ramas fixat pe hecate, pai aia era un spectru de conturi, nu exista cu adevarat, pana si altii s-au dat drept ea, deci iti dai seama ca nu exista. Nu ai si tu gusturi mai misto decat o speriata de bombe care se vrea femeia alfa? nu si-a aratat adevarata fata de la faza cu bloody ala
Nu am nevoie de lacrimile tale dragut-o si tu esti o dinaia ce a ramas marcata dupa primul contact sexual? Rezolvati traumele.
Owww multe. Da tie ce nu iti place la Hecate?
Faptul ca imi spunea pe nume si e serioasa, eu eram posomorat si face catre ca viata e gri, nu e asa neagra cum o vad eu. Imi amintesc de parca ar fi fost ieri :))
Face la un moment dat catre mine, da cristi pot fi eu prima fata care iti baga ghiarele in spate, nici nu stiu Mai are pisici acum.
Imagineazati ba ca i-am zis la un moment dat ca imi e scarba de ea si face catre mine, ma excita asta. Adica lol cum ba sa I zic asa ceva si sa aiba reactia aia. Binenteles ca mintea da, nu ai cum sa minti la o asemenea faza.
Probabil s-a suparat pe mine(la o adica nu avea cum sa nu o faca), ca vad ca nu Mai intra de cand i-am sarit toti pe cap.
"Faza cu noi oamenii e că suntem diferiți şi avem gusturi diferite."
Vai, chiar nu ştiam, mulţumesc că ai venit tu aici să mă luminezi.
Faza e că astea aveau un gust extrem de artificial, oribil, de cauciuc şi chiar mă miră faptul că sunt oameni cărora chiar le plac.Cred că niciun aliment care să nu-mi placă nu mi-a provocat un asemenea dezgust.
"Vai,chiar nu ştiam, mulţumesc că ai venit tu aici să mă luminezi."
Oricând, dacă mai ai nevoie vreodată de puțină lumină, sunt aici.
"Faza e că astea aveau un gust extrem de artificial"
Spre deosebire de cele cu cola care presupun că se simțeau de parcă ar fi fost proaspăt culese din vrejul de cola.
"Oricând, dacă mai ai nevoie vreodată de puțină lumină, sunt aici."
Oricând? Ce liniştitor.
"Spre deosebire de cele cu cola care presupun că se simțeau de parcă ar fi fost proaspăt culese din vrejul de cola."
Hai că am râs puţin.Da, n-a fost poate deloc cea mai fericită exprimare.Ideea e că au fost oribile şi atât.Nu aveau un gust de ceva comestibil.
Ţi-a trecut scârba de site? Nu mă aşteptam să te mai văd pe aici.
Dupa ce a inceput sa rada ca proasta la glumele tale cum as fi gelos, deja nu mi-a mai pasat deloc.
Sa mearga sa si sufle nasul in c.ur acum la bloody ala ca are gusturi la toate scarbele, ar fwte si pe troleibuz daca iar da putina atentie. Unde e dalmore aia sa-i dea peste nas
Nici macar sa isi ceara scuze fata de mine nu a venit dupa ce m-am umilit in fata ei, la cat de orgolioasa e. Face numai pe victima pe discord-uri daca e fi si fost ea.
Du-te ma nu am cum sa te i-au in serios.
Eu stiu eu ma visam impreuna cu ea. Binenteles ca m-am umilit in pml, conversatiile dintre mine si ea erau Mai ceva ca si conserva cu supa de ceapa, numai ca dupa ce nu mi-a Mai rasp i-am Mai trimis vreo 15 mesaje kilometrice, as fi putut scrie o carte dupa asta.
Ce ma enerveaza e ca nu am facut asa ceva cu una care o cunoasc si ma milogesc dupa asta? Ma frustrez dupa cineva inexistent. Mai ca ma apucam de plans si ma puneam in genunchi in fata ei, Hecate Hecate sa-mi putina atenti de ce nu vorbesti cu mine ? Cee ti-am facut?
anonim_4396 întreabă:
Mihalache_Bogdan_Petru_1970 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: