| ageofempires87 a întrebat:

Acum cu Trump vine războiul mondial?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu vine, Trump va opri alimentarea razboiului ala cu care noi, SUA nu avem nici o treaba.
Tocmai, se va evita un WW3.

Oricum Ukraina, Moldova nu-s tari NATO, deci nu aveam treaba noi astia tari NATO indiferent ce e cu ukraina.
Chiar a zis Putin "nu ne putem pune cu NATO", deci nici o sansa sa vina peste noi asa cum se minte doar sa nu zicem nimic ca dam miliarde acolo.

Asa ca o sa-i lase pe aia in treaba lor si vom sta noi la treaba noastra, dupa ce ca si asa traim prost, sa mai dam miliarde acolo ne mai lipseste.
Si degeaba de fapt.

Sau cel putin SUA nu va mai trimite bani, ne lasa pe noi fraierii sa dam daca vrem, iar daca va fi razboi, va fi aici in Europa, nu in SUA sau in alte parti.

Pe langa ca facand asta alimentam uciderea continua a ukrainienilor, ca de aia astia nu au un plan, nu stiu cand s-ar termina, ca stiu ca nu se termina niciodata asa.
Macar daca ii lasa, or veni rusii in est, iau ce vor sa ia, dar nu mai mor oameni.
Adica...alimentam niste crime de fapt.
Adica pe dos de fapt.

Nu vrem sa permitem crime acolo dar le alimentam continuu. Lasand ukraina sa piarda, se opresc crimele, sangele, lipsa curent, apa, foame, lucuinte distruse. Analizand mai atent treaba, cine crede ca rusii vor fi invinsi, e cam naiv.
Ptr ca nu ii ataci la sursa armamentului, ei fabrica arme la infinit.

Ca ne mananca in dos, astia vor sa trimitem noi avioane F-16 de la noi si de la polonezi de poate ne-o luam in mecla.

17 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Numai raboiul mondial intereseza pe toata lumea, nici nu stim cine va castiga

| Madaxo97 a răspuns:

Nu, din contra, dacă iese Trump cred ca se va termina războiul, nu le va mai da suport, arme și muniție ukrainienilor și se va termina această mascaradă.

| Koba12345 a răspuns:

Teoretic Trump a spus ca va face pace un-doi, practic vedem noi

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trump va tine cu Rusia. Nu are ce război sa vina. Și vă lasă Europa în curul gol in fata lui prietenului Putin.

| 1onur a răspuns:

Ăla este un Psihopat Trump ăla nu ai vezi un astfel de "om" să vrea pace pe pământ.

Dacă într-adevăr cu Adevărat se vrea pace pe pământul ăsta ar ajuta toți oamenii de pe străzi să aibă o locuință și loc de muncă. Ar interzice prostituția borderoului pe întreaga planetă ar interzice proxenetismul și mafia și inegalitățile in Toate domeniile arunci ar fi cu Adevărat pace pe pământul ăsta ar face instituții de scholile Pentru ori-ce vârsta și categorie ar ajuta oamenii care sânt obsedați și au vici cu drogurile băutură alcoolul ei daca într-adevăr cu Adevărat ar vrea pace de pământul ăsta într-o lună de zile Toată planeta asta ar fi o bucată de rai dar fiindcă la conducere sânt Lăcomi avari de puterea de superioritate de fel și fel de obiceiuri bolnave și murdare care te sperii cu Adevărat numai când auzi sau vezi o știre legată de anumite subiecte. Nu se vrea pace de pământul fiindcă pace ar egală toți oamenii iar daca va fi pace va fi și oameniii Adevărată dar fiindcă prostia este mai plăcută și dorită nu va fi niciodată pace debutul pământul ăsta.

Vor urma și alte războiie mult mai întunecate mult mai murdare mult mai bine înțelese între ei și război că va uram este să-l elimine pe Dumnezeu definitiv din inima omenirii și sufletul Oamenilor fiindcă o dată cel elimini pe Dumnezeu atunci vine într-adevăr cu Adevărat cel mai mare haos pentru omenire atunci o sâne dușmanim mult mai grav o sâne dăm în cap unul altuia ce-ia ce se și întâmplă o sâne trădăm unul pe celălalt și face râul mult mai vrânt mult mai rău fiindcă dacă observați fie-care rău făcut de măna omului fără frică de Dumnezeu este scos în față de vină mereu Dumnezeu ei vor să-l elimine pe Dumnezeu definitiv că atunci oamenii să-și piardă identitatea ce-ia ce se și vede cu ochiului liber ce se întâmplă cu paradele și proteste le de **** gay ei se identifică orice vor ei pe ăia au reușit să-i distrugă acum a mai rămas o treime din umanitatea care se zbate să-l menită pe Dumnezeu în inima oamenilor și sufletul oamenilor cu Adevărată creștini cu Adevărat oamenii curați și credință curată.

Ei tot planifică este știut de ei înainte cu multi multi ani ce vor urma să devină războiul lor nu este cu țările războiul lor este sa dezbină cu ori-ce preț oamenii umanitate fincă o lume dezbinată o lume rătăcită o lume care se dușmănește se invidiază se urăște se omoară între ei pentru banii validare superioritate faimă atenție si toate prostiile astea si răutatea asta duce către dezumanizare.

De parcă nu ar fi de ajunsă ce face ei cu noi de ne dă de pământ cu vor ei ne mai dăm și noi in cap unul altuia in societatea de azi dacă ești Proxenet și nu muncești cinstit ești om de casă productiv bazat. Dacă predici ecrocarie și te ocupi cu măgari ești băiat descurcăreț daca ai făcut pușcărie câțiva ani Pentru fapte cu minore și trafic de droguri ești trecut prin viață gata le știe pe toate le-a trăit pe toate îți dai seama ești cineva cunoscut te știe băieți om greu bazat din altă parte m-ai sânt si pedoflil psihopați deci eu nu văd nicio pace ca vine dim potrivă vine la conducerea Americii un psihopat înnebunit de putere nu vine nicio pace cu astfel de oamenii la cap de conducere a lumi

| 1onur a răspuns:

Trebuie sa fi un om naiv rău de tot să creezi sa ai impresia că Trump va aduce o înțelege în lume și pace. Totul este aranjat de ei încă nu va dați seama ori va place prostia.

| Valentinaldoilea a răspuns:

Trump este cel care vrea sa incheie razboiul intr-un fel sau altul. Pe ce lume traiesti de pui astfel intrebarea?

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Rusii nu au interese pe aici, deci nu ne vor ataca, asa ca nu e problema. Si daca prin absurd ar vrea sa refaca URSS, noi nu am facut parte din URSS, au facut aia de langa ei, sa fie sanatosi acolo.
F bine, pierde Ukraina, se termina treaba odata, nu mai mor atatia oameni la infinit fara nici un rezultat bun.
Si pe noi nu ne prea priveste.

Si noi ce am pazit? UE de ce nu are treaba asigurata pentru un razboi? Ce trebuie sa asteptam la americani la o adica?!

| Mosotti a răspuns (pentru LisaJulie):

Se stie cine va castiga.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Mosotti):

Iar tu ma?

"F bine, pierde Ukraina, se termina treaba odata"

daca pierde Ucraina abia incepe nu se termina.

Stii ca Ue e o alianta economica nu militara.

Mai pune-ti si tu ordine in cunostinte si pe urma scrii prostii.

| LisaJulie a răspuns (pentru Mosotti):

După părerea ta va ieși Trump?

Stiu ca UE e o alianta economica, nu are treaba aceasta alianta cu alianta militara NATO, ca si Austria e in UE dar nu in NATO si merge f bine asa.

Eu am zis militar, ca daca sa zicem (hai sa o luam asa) castiga unu din ei, macar nu mai mor oameni, la asta ma refer.
Tu nu iei in calcul nici asta, poate gresesc in gandire dar tot ce vreau e sa nu moara oameni, atat.
Asa vad ca nu se mai termina! Le dam arme sa moara mai departe, si pe rusi nu vad vreo speranta sa-i terminam.

Nu zic deloc prostii ca nu vreau sa moara oameni.
Daca invinge unul din ei, se termina razboiu, deci s-a terminat cu morti, cu blocuri daramate, etc.
Cam la asta ma refer. Sigur ca nu e bine sa invinga rusii, dar vad ca mor oameni mai departe si tot nu se rezolva nimic.

Si nu vad ce legatura are asta cu alianta economica UE!
Am stat f bine si fara Ukraina in UE.
Plus ca s-a zis f clar ca Ukraina poate in 20 ani sa aiba sansa la UE.

Dar nu stiu, poate in viziunea ta nu conteaza ca mor oameni. Am crezut ca rusii pierd, dar vad ca nu prea sunt sanse.
Atat timp cat nu le ataci la rusi la ei fabricile de armament, nici o sansa. Trebuie sa le tai sursa de armament.

Okey, lupti dar daca ai vreo sansa, nu daca n-ai.
Tu nu vezi ca Ukrainienii nici nu prea mai au oameni?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Mosotti):

Pai solutia ta e simpla pentru ca pe tine te doare in pu..la ca nu esti ucrainian si mai esti si fan Putin, comunism si alte mizerii.

Se gandeste lumea la razboi mondial ca le e frica ca va fi jale, morti, raniti, foame, lipsa utilitati, locuinte.

Da, va cam iesi Trump, de aia si au vrut sa-l asasineze, ca are mari sanse sa vina, si le da democratilor si altora planurile geostrategice peste cap.

Vor avea de piedut globalistii (ca trump vrea fabrici in SUA sa dea de munca la ai lui, nu sa plece firmele unde le convine), poate razboiul se va termina, lucru care nu convine celorlalti.
Ca armele alea de le da, le da pe bani, nu pe alune, Ukraina va trebui sa le plateasca mai in colo, fabricile de armament fac bani, etc, etc. Si daca nu le plateste, sa pot lua teritorii, etc.

Nu e asa cum pare. Plus ca dupa razboi e totul praf si s-a resetat piata de desfacere si vin americanii sa investeasca, daca nu au bani ukrainienii le vor da cu imprumut pe garantii teritoriale, etc.
Daca ar fi pe aici praf, e mai bine pentru ei, alta piata de desfacere, iar iti dau bani cu imprumut pe dobanzi, garantii.

Cum sa le convina sa vina Trump sa zica stop razboi?!

Miza e asa mare ca ma mir cum de nu or sa incerce sa-l asasineze iar!

Iar aia ca e fake aia cu asasinatul, gandeste-te ca grazile de paza nu erau ale lui ci ale guvernului deci ai democratilor, asa ca nu aveau interes sa permita un fake ca sa-i dea sanse lui Trump mai mari la alegeri (sansele lui au crescut deja).
Au vrut sa-l omoare, asta e.

Daca erau garzile lui sa zici ca aranjau acest fake ca tinea cu el sa aiba sanse mai mari la alegeri.
Chiar Biden a zis ca va spori masurile de securitate, a zis la TV.
Deci daca era fake era primul care ar fi zis-o, el si democratii lui.

| LisaJulie a răspuns (pentru Mosotti):

E interesant ca toată lumea se gândește la război și pe nimeni nu interesează problemele adevărate ale societății și de faptul ca viitoarele generații vor fi în mare parte vulnerabile, naive și foarte ușor de manipulat! Se vorbeste de război încă din anii 50, numai asta îi preocupa! Oricum majoritatea de la televiziuni nici nu știu ce vorbesc, se dau ei mari comentatori!

Nu sunt Fan putin, de ce as fi? Ce treaba am eu cu ala care a lasat sute de oameni sa moara in chinuri in submarinul ala in vara lui 2000 (nu stiu daca stii).
E un criminal! Nu i-au lasat pe Belgieni sa-i scoata pe aia afara.
Rusii nu aveau tehnologia sa-i scoata, venisera si englezii, cucu, l-a durut in pix pe Putin

Eu din momentul ala...m-am speriat de el desi nu stiam mai nimic cine e si ce si cum.

Sau in 2002 ce a facut la teatrul ala unde erau teroristi, ca au murit multi rusi, au actionat ca boii.
Nu ai cum sa fi fan unui asemenea om. Bine, cine stie aceste fapte, eu le stiu.

A aranjat atentatele alea din Rusia ca sa aiba motiv sa se duca peste ceceni in 99 parca, si asa i-au crescut sansele la vot in iarna lui 2000. Era prim ministru parca la vremea aia.

Doar cine nu stie asta poate fi fan Putin!

Eu am zis doar sa se opreasca treaba in Ukraina cumva, ca sa se opreasca sangele, atat! Tot pentru ukrainieni am zis, ca daca ma durea in pix nu puneam problema asta, as fi pus doar cine castiga bataia si atat.

Sigur ca nu e bine sa ajunga Ukraina vasal rusia, dar ce sa zic?
Am zis ca macar asa e liniste chiar daca au de pierdut pe alte parti.

Poate nu intelegi, ca avem viziuni diferite si aici, dar asta e.

Sau okey, sa rezolvam noi! Sa ii potolim pe rusi, asta e mai bine, dar facem asta?

Ca vad ca de 2 ani si ceva nu facem asta.

Eu am o problema, cand cineva pateste ceva, ma pun eu in locul aceluia si imi dau seama ce sufera acel om.
Iti dai seama ce chin a fost pe aia din submarin? Cum au murit in chinuri!

Sau pe Ukrainieni sa iti darame casa sa nu mai ai unde sta! Sa nu mai ai curent, apa, sa fi ranit, mutilat, morti.

Pai...nu stii ca mai e o strategie? Se devieze atentia de la problemele societatii, ca sa nu se faca scandal, proteste.
Iar daca nu merge ceva in societate da vine pe razboi, ca uite, de la rusi se trage.

Aiurea, societatea (la nivel global cam) e praf de cu mult inainte de razboiul asta.

Asa te baga in frica cu un razboi care nu va veni de fapt. Ca rusii nu au interese in zona.
Smecherie, vezi? Si nu te mai gandesti la problemele reale care sunt deja si sigur.