anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum doua zile am iesit cu fetele la plimbare seara pe la ora 21:30 nu departe de un rau. La un moment dat am auzit un strigat si ne-am orientat dupa el si am vazut cum era violata o fetita. Am fugit cat ne-au tinut picioarele si in urmatoarea noapte nu am putut inchide un ochi. Pe urma am auzit ca de fapt doua fete au fost violate in seara aceea, una de 10 ani si una de 15 ani. Ar fi trebuit sa fie anuntata politia, nu? O prietena a intrebat-o pe cea de 10 ani daca cineva s-a luat de ea si ea a spus ca nu, dar noi am recunoscut-o dupa voce cand tipa. Imi este frica sa ies din casa singura, stiind ca sunt asa derbedei in zona. Ce sa fac?

16 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Trebuia sa strigati sau sa ziceti ceva, sau macar sa mergeti sa spuneti unui adult daca e pe bune ce scrii aici.
Vorbeste cu parintii si spune-le ce s-a intamplat si ca iti e frica si vor lua ei masuri.

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru Freya1):

Am spus adultilor si au spus ca noi nu aveam ce cauta noaptea acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Violatorii sunt de cea mai inferioară rasă. Nu-ți fie frica. Denunță-i la poliție dacă știi cum arată. Un apel la 112, este oricând bine venit.

Data viitoare fii tare! Suna la poliție, Raportează! Fii responsabila! Puteați sa fiți voi in situația acelor fete. Și nu cred ca v-ar fi convenit sa fiți violate și abuzate. Nu mai zic ca violatorii din România nu se mai mulțumesc cu o partida, își cheamă și prietenii și frății, și câinii. Sunt niște derbedei, și te asigur ca in cele din urma ii vor prinde! Nimeni nu scapă nepedepsit in lumea asta!

Când te afli intr-o situație ca aceasta, esti abuzată, contactează Protecția Copilului. Îți garantez ca tâlharii care te abuzează nu doar ca vor sta la 10m de tine, dar vor plăti cu vârf și îndesat! Nu-ți fie frica sa dai in judecată astfel de retardați!
De asemenea, mergi in grupuri, nu doar 2-3 fete de vârsta ta. Dacă ai un prieten, cheamă-l și spune-i sa-ți fie cavaler!

De acum faptul este consumat. Maximum este vorba de complicitate și iresponsabilitate.

| Endoryus a răspuns:

Sper ca esti un troll plictisit. Chiar sper.

| Freya1 a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Deci e clar, ii cam doare si pe ei la basca si dupa daca doamne fereste vreuna ditre voi pateste ceva sar de fund in sus.
Pai nah daca atatea masuri pot sa ia niste adulti cu capul pe umeri ce au si ei copii la randul lor ce sa zic, bafta si nu mai mergeti pe acolo iar daca doamne fereste vi se va intampla si voua sa le mutumiti parintilor.

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru Endoryus):

Nu sunt plictisita si nici troll. Spun adevarul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CinevaAnonimă):

"Spun adevarul" Slabe sanse.

| RAY a răspuns:

Trebuia sa chemi politia, clar nu iesi din casa pana nu sunt prinsi, ce varsta ai?

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru RAY):

14 ani

| RAY a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Pe viitor stai in casa, esti mica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper esti doar o plictisita cu prea multa imaginatie

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu as fi sperat, dar nu e asa.

| SilentRain a răspuns:

Suna la politie spune ce ai vazut tu si prietenele tale
Adunate cu prietenele tale si vorbeste cu mama ta
Nu are cum sa nu va creada

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru SilentRain):

De crezut vor crede, deoarece una dintre ele a inregistrat cum tipa fetita respectiva.

| SilentRain a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Bravo,aia poate fi folosita la politie, vorbeste neaparat cu mama ta, sa sune la politie

| RainmakerX a răspuns:

O fata de 14 ani nu are ce sa caute la ora aia afara.
Imi pare rau ca a trebuit sa vezi tocmai acum aceasta fata a lumii dar pana la urma se poate sa te ajute in viitor.

Lumea asta poate sa fie un loc foarte frumos, dar si unul crud. Toata fericirea cuiva poate sa fie furata in cateva minute de neatentie.

Locul ala trebuie curatat de fiinte de genul. Cand mai multi copii sunt atacati de un caine, oamenii se aduna si omoara cainele.
Din nefericire, nu ai cum sa omori un asa-zis "om" dar politia o sa-l pedepseasca asa ca trebuie sa suni DAR numai dupa ce te asiguri ca lucrurile respective sunt adevarate.