| MountainRiver a întrebat:

Adevărul.

Dacă adevărul este doar constatativ și sincer, de ce multă lume nu-l folosește doar cu acest scop sincer și pur?!

De ce după ce un om își expune adevărul lui, simte nevoia să spună faimoasa replică : "ADEVĂRUL DOARE!"?!

Și mai grav decât că adevărul ar durea, de ce am observat că fix oamenii care tind (că îndrăzneți, că tupeiști, numiți-i cum vreți) să spună adevărul și o fac, tot ei sunt cei lezați sau supărați de reacția celui care primește adevărul?!

Adică ce vreau să întreb e că, nu avem fiecare dreptul la propria reacție?!
Cum omul sincer e sincer și direct și așa îi e felul lui de a reacționa la adevăr, expunându-l, noi cei sensibili, emotivi, labili, colerici, cei care-l primim, adevărul, de ce nu avem dreptul să ne supărăm sau să reacționăm cum simțim fiecare la propriul adevăr?!
Deci dacă ni s-ar respecta dreptul la răspuns propriu, nu credeți că remarca de după expunerea adevărului cu "ADEVĂRUL DOARE" nu-și mai are rostul?!

Deci cât e adevăr în adevăr și cât meschinătate?!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar oare trebuie sa fii sincer și direct? Oare trebuie sa mă judeci, critici? Să îmi spui adevărul pe care și eu îl știu? Eu nu consider că ar trebui să îmi spui ceea ce consideri tu adevărul său să mă critici, judeci? Nici eu nu judec, critic pe nimeni

| Erick2765gb a răspuns (pentru RAY):

Ray ba băiatule nu ai idee ce bine mă simt, acum câteva ore am intrat pe un cont de al meu de TPU. aveam 12 ani și puneam niste întrebari pe aici. știu că tu îmi răspundeai mereu, am dat delete la cont totuși.
Au trecut atâția ani..acum am 18 și tu înca activezi pe aici pe site..tot ce pot să-ți spun este RESPECT!

Poate pentru tine nu e mare lucru dar eu m-am simțit foarte nostalgic când am văzut ce întrebari puneam acolo.12 ani bro..acum am 18 parca nu-mi vine să cred

| MountainRiver explică (pentru RAY):

Ăăă?! Despre ce adevăr vorbești?!
Realizezi că e întrebarea mea nr 1 în viață, nu?! Nu e despre tine sau orice adevăr ai spune tu. Deși nu știu ce adevăr spui tu Ray. Tu spui doar despre că God nu-i, că omul e maimuță și bla bla. Chestii pe care oricum și dacă așa ar sta lucrurile, ei bine, ultimul adevăr e că, Da, așa stau lucrurile, dar în final, tot Dumnezeu le-a creat. Ca și liberul arbitru sau chiar că dacă ar fi să-l citez pe Sapolsky, tot dumnealui susține că de fapt liberul arbitru nu-i. Că-i, că nu-i, asta nu pricepeți voi oamenii care nu-L vedeți de fapt pe Dumnezeu. Că și chiar în cele mai tâmpe contradicții sau furtuni sau chiar da, armaghedoane, cataclisme sau chiar genocide, în toate, în absolut, dar în absolut toate stă numai Dumnezeu, Alfa și Omega. Ăsta ar fi dacă vrei adevărul suprem. Dar în fine, despre ce jigniri vorbești tu?! Cu ce te-am jignit că nu pricep?!
Eu una chiar nu am nicio tangență cu tine, nici chiar la mentalitate deci nu văd să fim amici TPUistici sau ceva încât să îmi permit sș te jignesc și de aș vrea. Deoarece cu oamenii cu care nu am nimic în comun, nici nu prea mă interesează. Deci nu pricep...

| RAY a răspuns (pentru MountainRiver):

In nici un caz nu mă referam la tine, eu mă referam la întrebare, e bine sa fim sinceri? Să spunem adevărul? Iar eu consider că nu am nevoie de nimeni să îmi spună nimic, repet eu nu vorbeam cu tine in răspuns