| cristi27 a întrebat:

Adrian Mutu a fost obligat azi de tribunalul de arbitraj sportiv sa plateasca clubului chelsea 17 milioane de euro.Credeti ca este o decizie corecta?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu mi se pare corect, au fost si alti sportivi in aceasta postura, au primit amenzi si atat.

11 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

NU!
Frate el are averea de 13 milioane, de unde pana mea sa scoata 17?:O
Si...cu ce a patat numele clubului ca nu am inteles?
Au mai fost si alti fotbalisti care s`au drogat si nu a patit niciunu` ca Mutu.si Maradona s`a drogatrolling eyes
Nu mi se pare deloc corect, a fost prima data, nu s`a mai repetat, el si-a reparat imaginea si acum e ft bine.
Aiurea! rolling eyes

leonardk
| leonardk a răspuns:

Avea tot ce-i trebuia - talent, faima, bani... La ce i-au trebuit droguri? Altii fac si puscarie pentru asta. A scapat ieftin.

| Dan a răspuns:

Este o decizie gresita, dupa mine.Nu trebuia sa-i dea asemenea sanctiune.

| dragosh a răspuns:

Mi se pare cam "exagerata" decizia tribubalului.Nici nu are de unde sa plateasca atathappy. Ar putea sa ramana lefterlaughing

| dragosh a răspuns:

Tribunalului, rectific!

| Amelia87 a răspuns:

Cine greseste, plateste. E corect asa. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! cine greseste plateste! unde erea legitimat? Cum ramine cu imaginea clubului? trebuia sa-l amendeze si marile companii la care acesta facea recalma! nu vreau sa par rautacios! crezi ca pe Mutu chiar il mai trage inima la fotbal? ce-i trebuia lui un nas ca Nicu Gheara? sa spun mai multe? nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ! cine greseste plateste ! unde erea legitimat ? Cum ramine cu imaginea clubului ? trebuia sa-l amendeze si marile companii la care acesta facea recalma !nu vreau sa par rautacios ! crezi ca pe Mutu chiar il mai trage inima la fotbal ? ce-i trebuia lui un nas ca Nicu Gheara ? sa spun mai multe ? nu !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal si, daca era dupa mine dupa ce a fost descoperit drogat ca sportiv de performanta, nu mai atingea gazonul decit in cazul in care vroia sa pasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca e corecta sau nu dar a acceptat decizia, probabil sa nu-l dea afara din sport!