Nu mi se pare corect, au fost si alti sportivi in aceasta postura, au primit amenzi si atat.
NU!
Frate el are averea de 13 milioane, de unde pana mea sa scoata 17?:O
Si...cu ce a patat numele clubului ca nu am inteles?
Au mai fost si alti fotbalisti care s`au drogat si nu a patit niciunu` ca Mutu.si Maradona s`a drogat
Nu mi se pare deloc corect, a fost prima data, nu s`a mai repetat, el si-a reparat imaginea si acum e ft bine.
Aiurea!
Avea tot ce-i trebuia - talent, faima, bani... La ce i-au trebuit droguri? Altii fac si puscarie pentru asta. A scapat ieftin.
Mi se pare cam "exagerata" decizia tribubalului.Nici nu are de unde sa plateasca atat. Ar putea sa ramana lefter
Da! cine greseste plateste! unde erea legitimat? Cum ramine cu imaginea clubului? trebuia sa-l amendeze si marile companii la care acesta facea recalma! nu vreau sa par rautacios! crezi ca pe Mutu chiar il mai trage inima la fotbal? ce-i trebuia lui un nas ca Nicu Gheara? sa spun mai multe? nu!
Da ! cine greseste plateste ! unde erea legitimat ? Cum ramine cu imaginea clubului ? trebuia sa-l amendeze si marile companii la care acesta facea recalma !nu vreau sa par rautacios ! crezi ca pe Mutu chiar il mai trage inima la fotbal ? ce-i trebuia lui un nas ca Nicu Gheara ? sa spun mai multe ? nu !
Vlad1998 întreabă: