Interesant...
Ce-ar fi sa nu dorm noaptea,si sa dorm ziua, si astfel scap si de cosmaruri, si voi fi si rasplatit pe deasupra.
Acum sa nu o intorci, ai spus noapte, noapte ramane.
Trebuie să ai un creier foarte dezvoltat ca să reziști un an. Efectele după prima lună ar fi urâte (ai înnebuni, nu ai mai putea să dormi etc.), dapăi după un an?
Avere sau cosmaruri? Depinde de ce nu averea nu ar veni din cosmaruri iar daca am taria de caracter sa rezist cosmarurilor as avea taria de caracter sa rezist sa nu ma las ispitit de puterea banilor. Ambele sunt binevenite daca la final pot fi fericit alaruri de persoana draga mie.
De câtă vreme am coșmaruri ar trebui ceva mai mult de-o avere.
Prefer averea, cel puțin poate-i scutesc pe copiii mei de coșmaruri.
De acceptat, cred că aş accepta, dar nu ştiu dacă va fi benefic pentru sănătatea mea fizică şi psihică...aşa că mai bine refuz această ofertă. Sănătatea mea e mai importantă decât o sumă de bani, plus că nu aş putea folosi banii dacă aş avea psihoze şi alte afecţiuni ale organismului.
Pai un an cu nopti de cosmar...
Daca averea e extraordinara poate mi-ar ajunge sa-mi platesc cazarea intr-un azil de nebuni.Binenteles,sa fie cel mai luxos.Asta da rasplata!
De unde iti vin ideile astea de scenarii in care trebuie sa faci o alegere atat de... ciudata?
Eu am coşmaruri extrem de rar...de maxim 3 ori pe an. Iar când am, savurez din plin momentul. Îmi plac, ştiind că după ce mă trezesc nu mi s-a întâmplat nimic rau, deşi am văzut cum este să mi se întâmple.
Deci da, aş accepta.
In niciun caz. Tentaţia de a deveni peste noapte bogată este foarte mare, însă sincer nu mi-aş da sănătatea mintală pe bani. Nu înţeleg de ce cineva ar vrea să sufere atât pentru nişte bani pe care îi poate pierde la fel de repede cum i-a câştigat.