Da, am facut. Au fost vitale pentru fiecare actiune in parte si in continuare le consider la fel. Nu pot sa spun ca e o prostie acel '' ceva'' pe care l-am facut la un moment dat cu intentia, cu dorinta de a rezolva, de a scapa sau de a reusi pur si simplu. Au fost vitale, vor ramane la fel, pentru trecutul meu. Nu am acordat niciodata aceasta titulatura ''vital'' la ceva ce nu avea importanta!
Mi se parea vital acum 2 zile sa gasesc o cale sa prelungesc cu o ora programul unui magazin comercial ca sa pot ajunge sa ridic o comanda.Si mi-a venit mie in minte.Hai sa joc nitel teatru
Pentru varsta mea, arat destul de matura. M-am imbracat cat de oficial am putut si m-am dus acolo ca reprezentant al firmei x. Emotii am avut, dar le-am camuflat.Nu-si aveau rostul si puteau sa ma dea in gat. Timp de o ora am prezentat oferte & co(bineinteles ca m-am pregatit inainte de pe net, mai ales ca vorbeam cu manegerul) apoi m-am scuzat si am plecat. M-am schimbat in toaleta in haine civile si m-am dus si mi-am ridicat comanda la ora potrivita
Ca sa aud apoi a doua zi ca de fapt nu era necesar sa o aduc
Foarte buna intrebarea. Da, am facut. De fiecare data cand ma gandesc la majoritatea actiunilor pe care le-am facut in trecut ma gandesc ca am fost o mare proasta. Omul creste si se maturizeaza cu timpul. Ce candva era important acum nu mai e, a fost inlocuit cu un alt lucru mai important.
Dap... destul de multe...
dar omu invata din greseli
ai grija ce faci :*
bafta!
Toate lucrurile sunt importante la timpul lor, daca nu le facem nu putem merge mai departe, daca ne gandim ca peste 100 de ani nimic despre noi nu o sa mai conteze, o sa fim morti si ingropati, mai bine sa traim prezentul, acum cand totul conteaza si nu sta prea mult pe ganduri cand iti doresti ceva, ceea ce conteaza e doar ce simti acum in prezent, restul nu mai conteaza.
anonim_4396 întreabă: