| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a întrebat:

Ai incercat vreodata sa iti imaginezi ca nu esti din Romania si asculti prima data limba noastra? Doar ca sa vezi cum ar suna limba pentru cei din afara.

18 răspunsuri:
| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Am auzit mirarea strainilor care au declarat ca este melodioasa, frumoasa.

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 explică (pentru sasa1sasa1sasa1):

Serios? mie mi se pare destul de rigidă pentru ureche

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns (pentru NarutoGokuIchigoHarryPotter567443):

Eu ti-am spus parerea strainilor (englezi in general). Daca urechea ta zice ca rusa e mai frumoasa...

| justanotheruser99 a răspuns:

Da, si mi se pare puțin comica laughing poate e melodioasa in comparatie cu japoneza, chineza sau coreeana.

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 explică (pentru justanotheruser99):

învăț chineza la liceu și pot zice că nu e așa de frumoasă. te enervezi când pronunți cuvintele alea

| justanotheruser99 a răspuns (pentru NarutoGokuIchigoHarryPotter567443):

laughing am un prieten care învăța japoneză, iar când pronunța cuvinetele eu mor de ras. laughing O data am ras cam 15 minute in continuu, iar după am avut crampe la stomac, iar tipu asta începea sa ma înjure in japoneza. rolling on the floor

| RAY a răspuns:

Limba romana suna ca sora ei geamana spaniola

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 explică (pentru RAY):

Invat spaniola si nu mi se pare ca seamana foarte mult

| RAY a răspuns (pentru NarutoGokuIchigoHarryPotter567443):

Sau ca portugheza asa am auzit sau ca italiana sau chiar ca latina, depinde si dialectul ca sunt mai multe in lb romana

| Mayhem666 a răspuns:

Da, am incercat asta.

| RAY a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu poti incerca asa ceva e imposibil pentru ca inconstient creierul detecteaza rapid limba, nici eu nu pot sti cum suna germana pentru tine pentru ca pentru mine creierul meu o traduce automat in scimb dialecte se aude diferente sau accentul local

cum suna piesa?
https://www.youtube.com/watch?v=rJ6O5sTPn1k

| Mayhem666 a răspuns (pentru RAY):

Am incercat sa imi imaginez doar cum ar suna limba romana daca nu as fi din Romania, cu toate ca intelegeam cuvintele. Cum e la tine cu germana, asa e la mine cu engleza. Ritmul e fain la melodie, videoclipul nu mi s-a parut cine stie ce, iar versurile nu le inteleg. Nu am inteles nici macar un cuvant, ca nu stiu germana.
Apropo, de ce m-ai sters de la prieteni? Ti-am gresit cu ceva, sau te-am jignit in vreun fel? Daca am facut asta, imi cer mii de scuze, nu a fost cu intentie.

Nu mai jignit cu nimic man, eu n-am prieteni, stiu ca nu intelegi dar cum suna asa ca limba ma refer

Sincer nu prea stiu ce sa spun, fiecare limba e frumoasa in felul ei, si fiecare limba are ceva special, dar pe mine nu ma prea pasioneaza germana, si nu e una din limbile mele preferate.
Preferatele mele sunt astea : engleza, japoneza si spaniola.

Engleza imi place si mie si spaniola acum cu japoneza cand eram mic vedeam seriale faine e o limba frumoasa si ea

Pe mine limba japoneza a inceput sa ma pasioneze doar de un an, dar in schimb cultura japoneza imi place de cand ma stiu. Mereu am simtit o atractie pentru tarile asiatice, in special Japonia.

| RonaRona a răspuns:

Pentru oricine o limba noua e ciudata, oricat de melodioasa ar fi. Abia dupa ce o asculti de mai multe ori si aflii cat mai multe cuvinte din limba respectiva poti sa ajungi la o concluzie. Iar daca cei din afara tarii ne asculta limba unora le va placea, altora nu. Deci pentru cei din afara limba noastra este si melodioasa, si aspra. Mie mi se pare aspra pentru ureche.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am încercat cu Norvegiana.

Întrebări similare