| PrintesaGumitaa a întrebat:

Ai o ora la dispozitie pentru a ascunde un USB stick in interiorul casei tale. Dupa o ora detectivii vor veni in casa ta pentru a cauta stickul.
Unde l-ai ascunde?
Ps: trebuie ascuns cat mai bine pentru ca de asta depinde libertatea ta, altfel vei fi arestat.

88 răspunsuri:
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

În podul casei, între amintiri roase de gângănii

| LPCTSTR a răspuns:

1. In pod, asa cum spune si babaciune, undeva intre albume/carti si jucqrii.
2. In perete.
3. Sub parchet, intr-un colt.
4. In saltea.
5. In lustra.
6. In frigider, sau sub, sau in.
7. Intr-un ghiveci.
8. In spatele uneui tablou (desi n-ar prea merge)
9. Intr-un pluș ascuns undeva intr-un morman de alte plusuri.
10. În carcasa de metal a hotei.
11. Undeva intr-o sticla cu nisip/pietris decorativ (in pivnita sau pod).

| brokxy a răspuns:

In interiorul meu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În sutien.

| Denisa0954 a răspuns:

In burlanul de la wc laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Justme1997 a răspuns:

In cutia cu tampoane si absorbante

| Ineys a răspuns:

In interiorul unui dispozitiv de exemplu al unui monitor/televizor, etc.
Si aici ma refer la a deschide capacul, a plasa USB-ul in interior si a inchide capacul la loc.

| Anemius34 a răspuns:

În cățelușul Grivei?

| mudokins78 a răspuns:

In cauciucul de la bicicleta.

| PrintesaGumitaa explică (pentru LPCTSTR):

Sunt primele locuri la care se gandeste oricine, deci concluzie e ca... mergi la puscarie.

| PrintesaGumitaa explică (pentru brokxy):

Daca tu poti sa inghiti un stick fara sa te sufori, baftalaughing.

| PrintesaGumitaa explică (pentru anonim_4396):

Da, l-ar gasi din prima. Deci esti arestata.

| LPCTSTR a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Hai ca in hota sau frigider nimeni nu se gandeste, sau intr-un colt sub parchet(sub grila aia cu nume ciudat).

| PrintesaGumitaa explică (pentru rWamo):

Si crezi ca i-ar durea mainile sa deschida toate cipsurile si sa le verse? laughing Mai ales cand in bucatarie se afla o plasa cu pungi de cipsuri care stau suspect, iar una dintre ele mai este si capsata.
Concluzia: ai fost descoperit si arestat.

| PrintesaGumitaa explică (pentru Denisa0954):

Nu ai voie sa il strici... oricum detectivii s-ar uita si acolo, e prea simplu, ai fost arestata.

| PrintesaGumitaa explică (pentru Justme1997):

Pff, prea simplu. Ai fost arestata.

| PrintesaGumitaa explică (pentru Ineys):

E prea simplu, ai fost arestat.

| PrintesaGumitaa explică (pentru mudokins78):

Tu crezi ca nu s-ar observa ca ai facut o deschizatura? Ai fi fost descoperit deci ai fost si arestat.

| PrintesaGumitaa explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Pur si simplu in pod? Prea simplu, ai fi fost arestata.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

La câte am pe acolo... le-ar fi luat minim un an

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca am o ora la dispozitie iau datele, le urc in cloud, apoi dau foc draciei de stick. Problem solved. Ca sa respect scenariul tau, l-as demonta, as scoate cipul de memorie, si pe ala l-as lipi cu banda in exteriorul balconului, apoi as pune malai cu ceva laxativ in jurul lui. Am porumbei in pod, vin sobolanii aia zburatori, maninca, se caca pe cip, tracks covered.

| sopranaCadaverica a răspuns:

Pe fundul cosului de gunoi, dar in interior - il atasez cu o banda adeziva si deasupra lui lipesc cu superglue o bucata de carton tare invelit in autocolant de culoarea acelui cos. Voila. Un alt ''fund de cos'' improvizat. Apoi invelesc cosul cu o punga din aia menajera (ca de obicei) si apoi rastorn la lor gunoiul. Nici dracu nu se uita sub punga menajera din cos. Si daca s-ar uita ar vedea un fund de cos perfect plat datorita cartonului tare lipit cu superglue.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Împachetat bine intr-un plastic, în oala cu ciorbă din frigider.
Sau cumpăr o bucată mai mare de carne, fac o incizie în ea, și tot așa într-un plastic, o bag în ea și o pun în congelator.

| PrintesaGumitaa explică (pentru sopranaCadaverica):

Si crezi ca ai avea timp sa faci asta intr-o ora?

| Bizon95 a răspuns:

Am scris o polologhie lunga, lunga, apoi m-am speriat, mult prea bune informatiile, cum vin coMUISTII sau Gestapo dupa tine, prefer sa nu ajut infractorul

imi pare rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Oare? Dacă l-aş îndesa sub un sân nu cred că ar băga mâna acolo, chiar sub el şi nici nu l-ar simţi chiar dacă m-ar pipăi.
O metodă mai extremă ar fi în vagin, acolo sigur nu caută. rolling on the floor

| Denisa0954 a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Serios? Chiar crezi ca ar demonta wc ul? laughing si nu se strica dacă nu tragi apa laughing

| Ineys a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Nu cred ca cineva ar incepe sa desurubeze televizoarele, frigiderele, masina de spalat, etc si sa se astepte ca acolo e un USB. laughing
In primul rand le-ar trebui o surubelinta si nu cred ca umbla cu asa ceva la ei.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ineys):

Ei, nu. Ca daca fac perchezitii cu ce crezi ca umbla, cu oja de unghii la ei? Sa vezi la vama cand face careva glume sau e pont ca au tigari/altele in masina cum se face o masina bucati-bucati...