| PrintesaGumitaa a întrebat:

Ai o ora la dispozitie pentru a ascunde un USB stick in interiorul casei tale. Dupa o ora detectivii vor veni in casa ta pentru a cauta stickul.
Unde l-ai ascunde?
Ps: trebuie ascuns cat mai bine pentru ca de asta depinde libertatea ta, altfel vei fi arestat.

88 răspunsuri:
| Ineys a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

La vama e altceva. Nu cred ca vine cineva acasa cu un electronist sa-ti demonteze si monteze inapoi frigiderul. Daca nu mai stiu sa ti-l monteze poti sa-i dai in judecata.

In plus poti oricand sa-i indepartezi "mufa" si sa lasi doar cip-ul. Improvizezi o lipire pe undeva prin interiorul calculatorului pe placa de baza sau ceva si nu-si da nimeni seama ca ala a fost un fost stick, pe care tu ulterior poti sa-l repari.

| sopranaCadaverica a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Sigur ca da. Nu e greu sa tai un carton sub forma de cerc.

| sopranaCadaverica a răspuns:

Apropo, faina intrebarea happy

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru Denisa0954):

Dar dacă se duce detectivul pân' la baie? S-a dus stick-ul!

| RAY a răspuns:

Eu unu as formata stikul, ce folos ca il gaseste daca adio date

| Denisa0954 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Fix de asta vine la minelaughing sa se duca la baie

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru Denisa0954):

laughing

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Deja o dai prea multe in extreme de genul/

On topic: Il ascund intr-o tabla de sah, iar tabla de sah o arunc in pod. Nu ar gasi niciodata stick-ul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Crezi că nu l-ar găsi într-o tablă de şah aruncată în pod? Dacă sunt profesionişti şi au experienţă îl găsesc oriunde, chiar şi dacă ar trebui să petreacă câteva ore bune ca să verifice fiecare colţişor, să fie atenţi şi la cel mai mic detaliu.Mă gândesc că şi dacă ar fi nevoiţi să demonteze diferite lucruri din casă, tot ar avea cine să le asambleze la loc în caz că nu ar găsi stick-ul cu pricina.

Nici varianta mea probabil că nu ar funcţiona.Nu mă pricep, dar e posibil să aibă tot felul de aparaturi speciale.Cum stick-ul are şi o parte metalică, cine ştie, probabil că mi l-ar putea detecta cu ceva.
Droguri cel puţin, ştiu că s-au găsit aşa.

Am ales alternativa aia pentru ca e originala si nu s-ar astepta sa gasesca, daca as ascunde tabla de sah sub o patura si apoi sa o bag intr-o cutie, iar cutia sa o bag dupa alte cutii mai mari,, crezi ca le-ar fi mai usor?

Varianta ta suna mai in siguranta si + de asta...te poti folosi de cuvantul 'viol' si ai scapat, in loc sa te bage ei pe tine la inchisoare,, i-ai putea baga tu, deci oarecum ai gandit bine.

| PrintesaGumitaa explică (pentru Ineys):

Atunci cand esti suspectata pentru ceva anchetatorii vin pregatiti pentru orice.

| PrintesaGumitaa explică (pentru RAY):

Nu poti face asta pentru ca iti trebuie informatiile de pe el. E ceva ce nu poti tine minte

| PrintesaGumitaa explică (pentru GabiDumitrescu):

Deja ai usurat treaba anchetatorilor atunci cand ai le-ai urcat in cloud.
La a doua incercare nu cred ca ar apuca porumbeii sa se "cace" atat de repede sau poate ca ar manca toata mancarea si apoi ar zbura si si-ar face treburile in zbor pe altundeva pentru ca nu mai au un motiv sa ramana acolo daca nu mai e mancare. Anchetatorii sunt deja la tine in casa dupa o ora.

| deix001 a răspuns:

Bună, deci unde ai ascuns stick ul? L au găsit detectivii?

anonim_4396

Cine a zis că le-ar fi mai uşor? Dar nişte profesionişti adevăraţi ar căuta oriunde, dar chiar oriunde şi indiferent cât timp ar dura, zic eu.

Ar fi fain să îi pot acuza de viol şi să scap, dar nu cred că e aşa simplu când vine vorba de percheziţii.Singura mea şansă ar fi să nu se gândească să mă verifice tocmai acolo sau să aibă ceva detector ca să mi-l găsească.

De ce l-ai ascunde tocmai acolo? Ar fi apoi prea aiurea sa te perchezitioneze daca le vine asa o idee de nicaieri, atunci sa vezi distractia mare.

anonim_4396

Dacă se şi nimeresc detectivi care au văzut deja tot felul de cazuri la viaţa lor, care mai de care mai ciudate, nu cred că i-ar mai surprinde nimic. laughing

| 1231242 a răspuns (pentru brokxy):

Mdea.

| aXy99 a răspuns:

Cel mai bine ti-l bagi in...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Nu ai habar ce cacaciosi sunt porumbeii astia... nu ai zis cit de destepti sunt anchetatorii si ce dotati sunt. Asa nu mai bine le dau stickul si am rezolvat o treaba? Legat de cloud, depinde unde si cum il urc. Sa zicem ca inainte sa il urc fac frumos o arhiva cu continutul criptata cum se cade si cu o parola de aia de 255 de caractere.

| OldSoul a răspuns:

Urc informatiile in cloud, si sparg stick-ul laughing

Cel mai probabil l-as ascunde intr-un dispozitiv electronic, m-am gandit la televizor.

Iar, daca e sa duc jocul la alt nivel, e simplu, scot partea electronica din carcasa, ii anulez mufa usb, si il integrez in circuitele televizorului.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-aș mânca dracu dacă de aia depinde libertatea mea

| Frank51 a răspuns:

Nu conteaza unde il ascunzi, daca detectivii sunt buni oricunde il ascunzi il vor gasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai îneca şi ai muri înainte să ajungă detectivii. rolling on the floor
Dar e şi moartea tot un fel de libertate dacă e să ne gândim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Şi dacă calcă pe el?

| Bogdan70001 a răspuns:

As desface imprimanta si l-as ascunde in interiorul ei

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Eh,crezi tu că nu ar da covorul la o parte?