Da, sigur ca in adolescenta mi-au placut baieti care nu m-au placut. Dar au fost, desigur, chestii trecatoare, pana la urma nu te poti implica prea mult daca placerea este unilaterala, iti trece repede.
Cred ca un om poate sa nu te placa fiindca exista o nepotrivire. Nu este momentul pentru el, nu esti persoana pentru el (pe moment sau in general). Nu stiu daca este vina unor defecte ale mele, cred mai degraba ca baietii respectivi nu erau pentru mine, ca nu eram compatibili.
Habar nu am de ce n-as fi, dar un lucru e sigur,, ma intereseaza asta la fel de mult spre deloc. Am patit si d-astea/
Da, prin generala.
Motive? exista. Printre ele se număra si faptul ca sunt sarcastica (destul de des), uneori sadica sunt destul de directa, iar unii nu suporta adevărul (le place sa fie mințiți si se oftica atunci când incerci sa le deschizi ochii), cat despre caracteristici fizice, nu pot sa ma pronunț (as fi subiectiva), insa am auzit ca arat bine dar daca ar fi sa schimb ceva la infatisare, mi-ar placea sa am ochii negri
Sadică :X :X
Toți suntem subiectiv când vine vorba de fizic
Destul de adevarat.
Da, sunt sadica is there any problem?
Nu, îmi plac persoanele sadice, le admir, le respect și iubesc felul în cum sunt ele.
Ce drăguțț :3 doi sadici se îndrăgostesc la întrebarea mea
Mă bucur am avut o colegă așa, îmi aduc aminte de parcă ar fi fost ieri și au trecut 4 ani de când n-am mai văzut-o.
Nu prea esti sadica, mi-ai dat raspunsuri foarte proaste la o intrebare stearsa.
Da, foarte drăguț. Îmi explodează cavitatea toracica, de la atata dragalasenie.
How could You say that? eu chiar făceam glume sadice si pe seama bebelusilor. Pentru convingere uite una:
Ce e mai rău decât 10 bebelusi morti in 10 tomberoane?
R: un bebeluș mort in 10 tomberoane.
Cum spui tu, dar nu prea-ti place sa bati, sa scuipi. :*
Nu, eu nu ma bat, insa am dat cateva palme la viata mea de mi-am spart capilarele. Cat despre scuipat, pe lângă faptul ca e grețos, denota lipsa celor 7 ani de-acasă.
PS: i can be malicious, If i want, so don't put me to the test.
Pai tocmai, n-ai sadicism in tine, nu esti sadomaso, mie alea-mi plac si alea reprezinta sadicismu`. :*
Așa de mult îți place sa fi legat si bătut? Se rezolva doar sa îmi găsesc zbiciul
Faci tu caterinca, dar crede-ma ca exista oameni care vor sa fie batuti pe bune.
Stiu îmi sunt tare simpatici. Intra toți dracii in mine când ii vad ca cer "Mai tare! Mai taree! "
prefera sa spuna "te implor, nu", vor sa testeze sadicul din acea persoana.
Pai si tu ca persoana sadica, la ce-ai prefera sa provoci mai multa suferinta, la un "Nuuu! Nu te opri!", sau la "Ai mila"?
Acum realizez ca prima noastră conversatie a fost o cearta
Referinta la intrebarea pusa de mine acum ceva timp?
Nu. Pur si simplu nu am constientizat ca tu esti acelasi tip cu care m-am certat tot pe o tema asemanatoare. Nu stiam de ce imi părea cunoscut username-ul tau. Now i know.