anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai plăcut vreodată pe cineva fără să fii plăcut la rândul tău de persoana respectivă? Care crezi că ar fi motivele pentru care cineva nu te-ar plăcea? Ce caracteristici de ale tale, atât fizice cât și morale consideri că nu sunt pe placul celorlalți?

37 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

Buna!

Bai, mie nu imi pasa. Nu am stat niciodata sa ma gandesc ce nu le place altora la mine. Ma gandesc mai degraba la cei care ma plac asa cum sunt. In mod evident, nu ma voi schimba vreodata pentru ca lui X nu ii place sa sunt in Y fel. M-as pierde pe drum.

O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru justanotheruser99):

rolling on the floor, atunci nu pareai asa bucuroasa de tema asta.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru anonim_4396):

I was in a really bad mood. laughing insa nici acum nu mi se pare ca sunt "așa de bucuroasa" pe cum crezi tu. rolling on the floor

| OoBunnyoO a răspuns:

Da. Mi s-a intamplat de trei ori. De regula era o nepotrivire de caracter. Cred.

Prima data a fost cand eram in liceu. Eram inca boboaca si am iesit la cateva intalniri cu un tip foarte popular din liceu. Dupa ceva intalniri tipul mi-a facut anumite apropouri si a aflat ca eram inca virgina. Ei bine. dupa ce a aflat chestia asta mi-a dat cu jet de fiecare data cand vorbeam cu el. Nu stiu daca asta a fost motivul real dar..parea destul de evident. laughing

Apoi tot in liceu a mai fost un tip cu cativa ani mai mare decat mine, el era in a 12-a eu tot in a 9-a. Trecusem de experienta nefasta de mai sus. Vorbisem cu el de cateva ori pe Internet, insa nu am fost niciodata genul de persoana sa se bage in seama aiurea, mai ales ca nu cunosteam pe nimeni din clasa lui sau din grupul lui de prieteni si el era mereu inconjurat de un grup uriasi de prieteni. Foarte galagiosi, de altfel. Prin urmare mi-a fost rusine sa il salut cand ne vedeam. Insa nici el nu m-a salutat pe mine. Deci..cred ca nu m-a placut. laughing Sau poate m-a placut si i-a fost rusine sa se bage in seama cu mine. laughing Desi nu imi parea fi genul de persoana rusionasa.

Iar apoi, tot in liceu, in clasa a 12-a...am iesit la o intalnire cu un tip cu care ma tot intalneam la metrou si care se tot uita la mine. Ulterior, m-a gasit pe Fb pentru ca aveam prieteni comuni si stiu ca am iesit la o intalnire si nu ne-am inteles de niciun fel. Se pare ca am fost un turn off total in momentul in care am spus ca Sadoveanu a fost scriitorul meu preferat din liceu si ca l-am urat pe Preda. De asemenea, am fost si mai teribila cand am spus ca m-am sarutat cu fete. Preda era scriitorul lui preferat si se pare ca ura orice om cu tendinte homosexuale. So.

Nu stiu exact daca experientele mele intra in categoria ta, insa avand in vedere ca eu i-am placut chiar si dupa ce mi-au dat jet, banuiesc ca intra. laughing Nu stiu daca astea au fost motivlele reale pentru care nu m-au placut. Sincera sa fiu acum sa imi amintesc, sper ca nu astea au fost motivele reale. Insa, daca stau sa ma gandesc mai bine..si eu am dat jet la randul meu pentru motive stupide...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru justanotheruser99):

Nu-mi puteam gasi termenul. rolling on the floor

| justanotheruser99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Înțeleg laughing se mai întâmpla.

| RAY a răspuns:

Cand placem pe cineva e ceva involuntar pur simpu placem, nu exista explicati rationale de ce iubim sau de ce placem pe x si pe y nu, pur simplu iubim