Nu vreau sa prefer asa ceva. Daca se intampla cu cineva asa ceva omul invata sa accepte situatia, nu este nimic care si-ar dori asa o problema.
Eu as vrea sa le pierd pe toate cinci, simturi. daca as fi mut cele patru sa il simta pe cel pierdut. mi-as exprima iubirea mult mai tragic. cand ard de foame nu pot sa exprim cat de tari sunt cuvintele in mine. daca as fi mut poate as avea un fluier cu care sa imi chem stapanii. fara sa fiu eu cel diferit, doar femininul si demonii sa ma faca sclav. ai incercat vreodata sa fluieri cu toata puterea pe un bloc?
Cred ca daca nu as auzi mi-ar fi mai greu. M-as simti mai izolata si mai lipsita de control.
Eu când vreau să fluier, fluier. Partea proastă e că nu prea ştiu să fluier.
Nu e nevoie să fii atât de radical. Pentru început, poţi încerca nişte dopuri de urechi sau o eşarfă pe ochi. Să-ţi ascuţi pe rând câte un simţ, două.
Am sa-mi pun un sal pe ochi si nu o sa mai las pe nimeni sa imi mai vada vreodata fata!
Nu ştiam că trebuie să fie funny.
Ai încercat vreodată să urmăreşti o reclamă, un videoclip, un scurtmetraj, ceva (pe care l-ai văzut deja poate de zeci de ori) fără sonor? Ai fi uimit cât de multe începi să observi, câte detalii, invizibil-irelevante până atunci, ies la lumină. Acesta este rezultatul atenţiei concentrate...pe un singur simţ.
Dar să te lipseşti de un simţ pe viaţă cred că este foarte trist. Nu prea mă atrage ireversibilul. Îmi place să deţin controlul.
...dar înţeleg (şi pe undeva împărtăşesc) afinitatea ta artistică pentru dramă.
Dar n-as auzi cand bazaie un tantar cu intentii sangeroase pe langa mine. Sau cand bate vantul...
*ofteaza*confesiunile mele emo*
iti spui ratiunile cum aseaza john cage aparatele pe masa intre timp vorbeste cu cea mai placuta voce
eu nu sunt in arta nici daca vorbesc reflexiv
Uneori ma simt orfan. nu stiu cum ai putea trai fara sa poti venera. cand te transformi intr-o vrajitoare ciuperca in sinea ta ai un avant, o stupiditate care desi suferi te face sa vrei sa fii asa pe veci. un lucru curv la mine.
Sa nu pot vorbi. La ce mi-ar folosi vocea daca nu as invata s-o folosesc? Si apoi, decat fara muzica sau anumite sunete, mai bine deloc.
Simţi şi transmiţi artistic ceea ce te face parte din artă (până şi modul de a o nega cu modestie îl ai (leo)artistic). Asta eşti, nu ai încotro.
Ce spun eu nu e artistic. toti oamenii stiu foarte bine.:)) nu m-am nascut un talent, am crescut ca un animal cu un glob de zapada inloc de creier, continui sa imi repet asta.
m-am uitat la scoala fara sunet la asta cum ai spus tu!
http://www.youtube.com/watch?v=_Sq2tK8QO7o
a fost foarte foarte trist *my eyes are coral, absorbing your dreams*. inca nu stiu ce spune, ma emotionez ciudat de fiecare data cand o vad.
Frumos.
E ciudat şi frumos înăuntrul tău, ca într-un muzeu.
Cred că e şi ceva cu ce te naşti...un creier altfel capabil să perceapă lumea cu totul diferit, abstract, artistic... Eşti o raritate, să ştii.
Idiotii se scufunda in aceleasi ape in care se scufunda misticii
Nu sunt atat de vinovat, perfect, special cum ai dori sa crezi. chiar sunt un nimeni iar daca asta ar insemna sa fiu totusi ceva sunt bolnav, destul de bolnav cat sa fiu intrebat de n ori pe zi daca ma simt bine si sa mi se ureze sanatate.
Poate ai doar prea multă "normalitate" în jur, care te-a complexat şi închis în carapace, făcându-te să te simţi defect.
Eşti mult mai ok decât crezi.