anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai prefera sa nu auzi sau sa nu poti sa vorbesti?

42 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns (pentru NOname):

Da happy
E simpatic, dar cred ca se joaca happy

NOname
| NOname a răspuns (pentru Kaℓi):

Poate da, poate nu. Îmi pare o modestie sinceră. Ea prinde grozav minţi sclipitoare. Le dă o aură caldă şi fermecătoare (văd că şi tu o ai).

| Kaℓi a răspuns (pentru NOname):

happy
Uff, trebuie neaparat sa invat sa fac emoticoane de alea mai expresive laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oh nu

nu ma satur niciodata sa fiu facut nebun in spatiul real. de fapt cautam manipulatori ca sa ii studiez pana devin unul. LIER! lieeer!

| Mέℓℓ a răspuns:

N-as prefera nimic.

| KrisizZ a răspuns:

Sa nu pot sa vorbesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KrisizZ):

De ce

| Byucc a răspuns:

Sa nu pot sa vorbesc si sa ma prefac ca nu aud

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Byucc):

Si eu dar sa zambesc rusinat cand cineva spune in final ca sunt pur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu aud.Pe bune.Si sunt fericit. Ma it la cel mut care aude o groaza si nu are posibilitatea sa se apere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si eu sunt destul de mut cand nu vorbesc prostii...incat extenuez si imi degenerez toti nervii sfarsind prin a murmura negasindu-mi cuvintele nici cu mine insumi. nu voiam sa para o intrebare atat de primara, poate as fi spus intre sunete si tacere. prefer sa nu pot vorbi pentru ca ma ingrijorez si delirez prea usor. am avut mereu probleme pe faptul ca aud mi-am imaginat ca daca nu as auzi nu as avea ganduri puternice, ar fi ceva zgomot alb ca un murmur, o soapta sau ca o rugaciune, nu stiu, cand aud simt prea multe voci, am senzatia ca imi trec unghiile prin perna pentru ca toate simturile sunt in functie de spirit
ai un limbaj minunat: )

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Stiu ce spui.O sa-mi fac timp sa iti scriu un mesaj privat. Am apropae 7 anisori de cand...( va urma in mesaj privat)