| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ai renunta la dragoste pentru libertate?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea si libertatea nu se resping reciproc, nu exista dragoste fara a da libertate persoanei pe care o iubesti. Omul isi apartine lui si spatiul personal nu degeaba se numeste asa. As renunta la o relatie cu o persoana posesiva pentru libertate, imi fac disparitia mai ceva ca aia care dau bir cu fugitii cand afla ca a ramas tipa insarcinata rolling on the floor

| J0B0MAT a răspuns:

Eu cred că dragostea îţi dă libertate. Dacă nu, înseamnă că nu este dragoste adevărată.

| mgtow a răspuns:

Am renuntat la ea pentru bani, sa fac ce vreau cu ei sa ma simt bine si sa imi permit chestii scumpe pe care unu cu o tipa nu si le permite laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. sunt genul de persoana care prefera sa se ofere cu totul partenerului decat sa fie independenta. prefer siguranta adusa de dragoste decat libertatea care la un momentdat m-ar face sa ma simt singura

| gemeni6226 a răspuns:

Nu,am fost destul libera fara dragoste asa ca as schimba libertatea fara dragoste pe dragoste fara libertate.

| KiszMy a răspuns:

Asta e libertate condiționată, nu adevărată.

| Staind a răspuns:

Da.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru J0B0MAT):

Asta este si parerea mea, sunt de acord cu tine.

| FazekasErvin a răspuns:

Nu inseamna ca daca esti indragostit esti sechestrat de acea persoana si orice vrei sa faci poti face cu persoana iubita deci si daca ai iubita esti liber

Întrebări similare