anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai suferit vreodata mult timp(ca indragostit/a) dupa cineva cu care oricum stii ca nu puteai fi impreuna? Daca da, povesteste ceva sa vad ca nu sunt doar eulaughing

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

Nu,nu am suferit mult timp dar am suferit ( cateva luni e mult? daca da,atunci am suferit mult - depinde de unitatea de masura laughing )
S-a intamplat sa vreau sa fiu cu o anumita femeie ( nu era fata,era matura, stia ce vrea, avea o viitoare cariera in fata, caracter puternic, etc - deci pot sa o numesc femeie) iar din cauza anumitor conditii s-a intamplat sa nu fim impreuna, conditii ce nu le puteam schimba pe atunci dar sunt sigur ca e mai bine asa.
Am trecut de mult timp peste, dar stiu cum e sentimentul sa nu poti avea ceea ce vrei mult la o intensitate destul de mare.

36 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Se mai întâmplă. Faza e că trebuie să nu încerci în continuu dacă vezi că nu merge. Vezi că omul îți face o chestie odată, de două ori, dar după te convingi că așa e el și nu e pentru tine. Însă din dragoste tot încerci să lupți ceea ce poate să îți facă și mai mult rău. Dacă rațiunea ar prima cred că niciunul dintre noi nu ar fi continuat mai mult de câteva săptămâni.
În fine, asta ar fi situația de neputință din incompatibilitate parțială.
O situație de incompatibilitate totală este atunci când nici nu ajungi în situația de a încerca(excluzând momentul când îți mărturisești sentimentele). Am trecut și prin asta și eram convins încă de la început că suntem incompatibili, însă, i-am spus ce simt și a apreciat. Am mai avut o situație în care respectiva nu a făcut-o. Sunt situații și situații, oameni și oameni. Dacă nu îi cunoști suficient pot acționa imprevizibil.

| RAY a răspuns:

Da

| missfatadelatara a răspuns:

Deci eu acum o să-ți spun ceva incredibil nici la trădați în dragoste nai auzit asa ceva poate numai pe TPU dar cred ca nici aici și de aia eu n-o sa mint pe nimeni ca ma prind adminii și nu-mi place sa mint oricum dar nu contează asta.

Mai deci era tipul asta care avea o gașca de prieteni unde era și o fata și cică aia și-o trăgea cu toți și băiatul asta pretindea ca el nu o fost la numărătoare da nimeni nu-l credea ca tipa umbla și cu alții si dinafara de pe unde ii culegea din liceu din bloc da nu contează asta.

Și într-o zi vine asta în clasa la mine și eram cu prietena mea în banca ca trebuia sa avem fizica și aveam ora cu diriga care era rea ma de tot liceul se speria de ea când o vedea și chiar și cei care nu aveau ore cu ea da nuiele important asta.

Și amica asta a mea când loc văzut eu picat fata deci nu-ți spun cum se uita după el și tipul nu e cine știe ce aducă n-are mușchi pătrățele chiar e gras are 1, 60, ochelari parca e Columbeanu da mai urat ca măcar ala are bani și au motive fetele sa se uite la el da nu contează.

Ala era cu 1 an mai mare și o cauta pe una din clasa de la noi care e sorasa da multi zic ca fac și sex amândoi da cine ii crede ca sunt atât de atașați ca toți spun ca ar fi chiar îndrăgostiți adică se îmbrățișează se pupa pe obraz des pe gura când sunt mai singuri da nu-i important ce face tipul.

Și după ce o plecat prietena asta o început s-o interogheze pe aia ca cine e tipul dacă are numărul lui faicebukul unde sta că-ți ani are dacă are iubita si toate cele adică nici când eram cunoscut nu mi-o pus atâtea întrebări cum eu pus lui aia într-o pauza ma da area atât de disperata încât nici n-o interesat-o ca vorbea și în timpul orei despre el și de asta o fost ascultata si eu pus profa trei ca mai apoi sa toceasca 1 an întreg ca sa aibă macat media 7 da nu te interesează asta.

După o săptămână o aflat tot ce o vrut chiar si unde merge noaptea când se școală dimineața ce mănâncă înainte sa plece la școală cum o cheamă pe ma-sa când s-o născut că-ți bani are în portofel dacă își permite țigări bere și d-astea deci ma jur ca o întrebat tot liceul despre el numa ca sa afle ca o parte erau scrise și pe profilul lui de Facebook da n-are relevanta asta.

Normal ca tipul o aflat că-l place și după ce asta o insistat la el că-l place și vrea sa încerce sa fie cu el nu de alta da nici prietena asta a mea nu se poate abține sa nu facă obsesie pentru orice baiat care ii place și asa e dintotdeauna chiar de când o știam în școală generala și în cea primara se ținea după fete numai ca sa fie și ea prietena cu ele ca erau de la bloc da alea erau cu fițe ma și aveau bani și nu erau interesate de mediocre da nu contează trecutul.

După o luna o vrut deja tipul o relație cu ea da cred ca mai mult forțat și iama spus și ei asta da nuiele pasa ma de parca ala era Harry Potter și o bătut-o cu bățul ala magic numai ca sa se laude ca are iubit pe piticot ala ca ea are pe puțin 1, 70 și-ți dai seama ce diferența e da nu contează înălțimea.

Deci am uitat sa spun ca toate astea s-o întâmplat prin octombrie o luat-o de iubita în noiembrie și pana în decembrie o vrut-o deja în pat și asta normala o acceptat ca doar nu era virgina sa aștepte nunta nu de alta da era în stare sa se și mărite cu el atât de mult îl iubesc fraiera, da nu-s importante astfel de detalii.

Ma da nu-ți spun ca după ce o luat-o o noapte întreagă chiar înainte de anul nou asta deja se gândească să-l sărute la miezul nopții sub vasc nu de alta da ea e cu superstiție astea și de când o știu cum auzea ceva legat de dragoste sau noroc cum încerca numa ca sa se convingă ca n-are niciun efect da nu cred ca te interesează nici astea.

Dimineața asta eu făcut micul dejun cu șampanie flori prin camera toate cele nici nu le mai țin minte cautam ca să-l surprindă pe ala când se trezește nu de alta da ca sa o ia de la capăt ca asta când găsește pe unul îl stoarce in pat de asta cred ca nimeni în nu o vrea da nu mai dau detalii neimportante.

Când s-o trezit tipul și o văzut toate o început sa rada ma da atâta de isteric ca ziceai ca o ieșit de la nebuni ca asta se uita muta la el ca nu știa ce are și când loc întrebat ala intre timp o început sa se îmbrace și în timpul asta prietena era îmbrăcată numa cu niște chiloți de erau doar o bucățică de dantela ca el cică s-o simtă când sta în spatele lui numa ca asta o respins-o nici nu s-o uitat la ea ma când asta s-o pus în fata lui și o început să-și facă lucru manual zici ca era gay da nu contează ca oricum nu sunt homofoba.

Normal ca asta loc întrebat ce are și ala eu zis sec ca n-are nevoie de muieri folosite și s-o ridicat și o plecat mă iar asta o început sa boceasca de parca era copil de 2 ani fără jucăria din vitrina și chiar când m-o sunat o trebui sa închidă și sa trimiți mesaje scrise în graba de ziceai cai analfabeta zău asa și ce nervoasa era pe asta ca de ce e mereu singura si de ce nimeni n-o iubește ca ea își da sufletul pentru eli da bărbații nu vor decât sex da nu-s importante gândurile ei.

Fata asta s-o ținut după el pana ce o terminat anul și-l implora și-l ruga eu făcut si cadou de ziua lui de ziua de nume când o aflat ca o câștigat concursul de șah eu dat cadou da asta nimic zici ca era orb chiar o si sărutat-o pe una de fata cu ea și așteaptă sa înnebunească nu alta și începea pe la ore sa trimită mesaje și să-l jignească și aflase intre timp cine era muierea aia din gașca și nu-ți spun ce scandal o avut cu aia ca de ce i-o furat iubitul ca erau sortiți sa fie împreună și toate cele ca se aștepta si la nunta ca ala eu promis da asta e neinteresant.

Când o început a 12a noastră a, a deja plecase la facultate la poli unde o intrat și primul ma deci tipul măcar era deștept da păcat ca nu știa ce sa facă cu asta ca eu spus și lui muierea aia de era intra 9a ca prietena asta a mea eu spus toate cuvintele alea faine de i le spui unei fete când o urasti și normal ca aia cum o știa din vedere pe astalalta lo crezut și nu-ți spun când s-o întâlnit amândouă tot din cauza lui ce paruiala o ieșit ma dacă le vedeai nici la box nu întâlneam asa ceva ca dacă mergeau la Diaconescu în direct făceau audienta maxima zău asa și unde mai pui ca tot liceul o fost de fata ca doar na s-o întâlnit pe terenul de sport.

Doua zile mai tarziu fraiera asta o căzut de proasta ca cică ea o inceput totul când aia eu dat una de cum o văzut-o și o început s-o ia la rost ca de unde o știe pe ea de îi spune căi #$&#^&# ca ce treaba are ea cu Mihai ca asa îl cheamă pe tip de amu e însurat ma zău asa și are și un copil de 1 an și nici n-o terminat masterul ca deja o primit bursa în Franța nu știu pe unde ca nu m-o interesat.

Directorul o pus-o sa repete anul numa din atâta lucru ma și aia o scăpat cu 1 punct scăzut la purtare numa din cauza ca câteva prietene de ale ei s-o pus martore și o zis ca prietena asta o început totul și ea trebuie pedepsita.

Da un mail spun ca făcuse și depresie ca bocea în continuu zău asa și după ce o venit și tacsu din Italia și s-o dus și ma-sa la director cu cadou o primit-o inapk și mai târziu ma când o început al doilea semestru muierea aia tot s-o lăudat cu vitejia ei și acasă o aflat și directorul adevărul și o pus-o sa se transfere la alt liceu.

Astalalta nu mai putea ma de fericire și nu-ți spun ca scria și pe Facebook cate chestii despre ea și aia pana la urma o plecat în alt oraș la Sighișoara parca ca cică de acolo era și o blocat pe toți pe Facebook nu mai răspundea nici la telefon ca știu ca o colega de la noi din clasa era vecina și buna prietena cu ea da normal ca eu luat apărarea și când s-o contacteze după ce o plecat nimic.

Amica asta pana la bac loc uitat pe tip da o avut norocel și, a facultate și-o găsit pe unul cu care e deja de 2 ani și cica se înțeleg chiar bine și bănuiește ca o s-o ceara de nevasta în curând ca plănuise sa aibă și un copil la anul.

Ma deci știu ca e cam mult da cam asta o fost ma. Toate trec pana la urma.

Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns (pentru missfatadelatara):

De ce naiba am citit toată asta laughing Ai talent de povestitoare.

| missfatadelatara a răspuns (pentru T0T):

Ce pot sa spun? Mulți anișori ca să-mi citești poveștile.

Nu de alta ma da eu chiar vreau sa ma fac scriitoare știi ca aici pe TPU e cel mai bun debut adică ma te pui la mintea ăstora și BUM iese povestea. Best seller nu altceva. Ce Christian ce Anastasia pai Ionel Gigel și Mărioara nu-s buni?

Ți-ai asigurat primul cumpărător și susținător al creațiilor tale intelectualiste. Bine ai venit în ținutul tuturor posibilităților.

Mulțumesc, Majestatea Voastră. Va jur loialitate de-acum înainte. Voi servi ținutul cu toți neuronii mei pe cale de dispariție, născuți și crescuți pe drumul TPU.

Matale o sa fiți pe coferta, la note, la mulțumiri, ca personaj, peste tot.

Sunt mândru de tine, copile. Acum în sfârșit simt cum drumul meu poate să ajungă la final. Am trecut atât prin bune, cât și prin rele, am încercat să îmi făuresc cu dorința mea nestinsă de furtunile aprinse și aprige ale vieții mele stinse, o figură, o figură reprezentativă, pe ceea ce am mai sfânt, mai luminos și mai pur, pe sufletul meu efemer și umbrit de încercările mele adâncite în sudoarea răcită de timp și de frig. Însă și astea trec. În sfârșit văd cum acel chip prinde o formă și un contur înțeles în sfârșit de mine și demn de a îmi oferi o împăcare spirituală. E chipul tău copile, deci du-mi pe umerii tăi firavi și goi dorința mea încă vie de a schimba ceea ce nu poate fi schimbat. Doar acum reușesc să observ roadele și să le înțeleg valoarea, roadele unui copac uscat de toamnă. Oh, octombrie... Copile, mă bazez pe tine, rămas bun...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Ultimul tău reply lu' miss e compus de tine? thinking

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-aș călca peste demnitate dacă aș da copy paste laughing Însă mă mir că te întrebi, la așa chestie, asta laughing

anonim_4396

Mă mir pentru că tu ai talent la scris mă copile, mă thinking Iar pentru cineva care este la info asta chiar e ceva.Ori ți-ai greşit vocația, ori e o pasiune mai veche neîntreținută.

PUnct.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Retrag "sunt sigur ca e mai bine asa".Nu sunt sigur, doar ca simt asta, posibil sa ma insel.

| LoveSleep a răspuns (pentru T0T):

Deci, ori vrei să agăți ceva, ori îți bați joc de ea.
Care să fie, care să fie?

Nu am talent. Asta poate poți zice și când le rezolv unora problemele pe aici și sigur nu mi-am greșit vocația că îmi place ceea ce fac. Pot să zic că am o pasiune bilaterală, deși asta e mai mult așa de 'șto laughing

| T0T a răspuns (pentru LoveSleep):

Vreau să agăț, te-ai prins.

Ai auzit fă mândro, nu-s de fapt pe moarte, vreau să te agăț. Tu alegi de ce, de cuier, de mașina de călcat?

Știi ce e haios? Că unul spunea de o anume Rainbow ce dă voturi negative și nu știam la cine naiba se referea. Acum am aflat, merci! App, aveai dreptate, cred.

anonim_4396

Haios, ă?
Ăla care se plângea de mine e acelaşi cu cel care, la acelaşi topic, îi vorbise utilizatorului Ioandelasal ca şi cum s-ar fi aflat pe târla lui.
Nu ştiam că sunt probleme.Sau nu sunt? Iar de haios, nici atât.

| Freya1 a răspuns:

Da mi s-a intamplat de doua ori.
O data in liceu cu unu de care m-am indragostit si din cauza caruia era sa fac stop cardiac.Atunci cand i-am vazut zambetul m-a luat un atac de panica de m-a dus la cabinetu scoli si apoi la spital la consult amanuntit si nu glumesc.Si nu aveam cum fi cu el.El in ultimul an sportiv de performanta cu fete frumoase eu clasa a noua bla bla...Un an am mers la scoala mai mult de dragul lui
Si inca o data cu un baiat smecheras care tot asa avea fete multe si se dadea in grande dar nu puteam fi cu el deoarece riscam sa isi bata joc de mine

Păi de aia zic, acolo ai avut dreptate. Ioandelasal are o experiență vastă și când vezi că ești contrazis de un puștan fără logică e frustrant...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru missfatadelatara):

Sper sa faca cineva o recenzie!happy

De mână

Mă faci să roșesc. Cu puțin noroc voi avea și eu o nuanță ca a ta să ne asortăm kiss

| Lion56 a răspuns (pentru Freya1):

E pe bune cu atacul de panica? laughing

| missfatadelatara a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper și eu. Abia aștept.

Vai tu!

| Freya1 a răspuns (pentru Lion56):

Da mergea pe hol era cu spatele si eu nu am stiut ca e el si cand a urcat si-a intors capu cu zambetu ala perfect si mi-a batut tare inima nu am mai avut aer mia urcat sangele in cap...A fost cea mai ciudata senzatie din viata mea 40 de min am avut palpitati laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Doamne prin ce stări trec unii, n-am pomenit laughing