anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai suferit vreodata mult timp(ca indragostit/a) dupa cineva cu care oricum stii ca nu puteai fi impreuna? Daca da, povesteste ceva sa vad ca nu sunt doar eulaughing

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

Nu,nu am suferit mult timp dar am suferit ( cateva luni e mult? daca da,atunci am suferit mult - depinde de unitatea de masura laughing )
S-a intamplat sa vreau sa fiu cu o anumita femeie ( nu era fata,era matura, stia ce vrea, avea o viitoare cariera in fata, caracter puternic, etc - deci pot sa o numesc femeie) iar din cauza anumitor conditii s-a intamplat sa nu fim impreuna, conditii ce nu le puteam schimba pe atunci dar sunt sigur ca e mai bine asa.
Am trecut de mult timp peste, dar stiu cum e sentimentul sa nu poti avea ceea ce vrei mult la o intensitate destul de mare.

36 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da asa am zis si eu dragoste mare pana s-a combinat cu una si eh aia e nu ma mai interesat dupa ce a terminat liceu a dat de mine pe Facebook sa imi zica daca il tin minte ca el ma remarcat inca din liceu si am zis eh tarziu laughing

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cam 18 ani. Si o sa ma doara pana in mormint si dupa. Nu, nu a murit, e bine mersi. Doar ca... nu soarta. Pur si simplu. Nu detaliez.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

În locu' tău îi dădeam întâlnire falsă ca să simt că-mi iau revanşa după mă făceam nevăzută/neauzită laughing.Dar e bine şi ca tine.

| CleanHeart a răspuns:

Da,dar acum mi-a trecut, dupa destul de mult timp
Live free.

| ionutrusin a răspuns:

... hmmm...
o poveste trista...
toti avem un secret...
Oricum, va ramane o amintire placuta... si o prietenie adevarata...

| CleanHeart a răspuns:

Sincer nu, nu investesc sentimente in ceva care stiu sigur ca nu o sa fie al meu.