anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma.crying(,..nu va bateti joc.":sad..am 15 ani sunt baiat...si bineinteles ca mi se observa mustata ( nu foarte mult, dar na.) ..si nu stiu cum sa o dau jos sad... daca incerc cu lama am auzit ca va creste si mai mare plus ca nu doar ea.ci si barba :O:O. Mi-am luat o penseta, dar nu pot cu ea ( deoarece e foarte dureros si nu pot prinde firul in ea ).a treia varianta am auzit de benzi de ceara ( ce sunt alea? cum se foloesesc? de unde se pot achiziona? ).mi-e frica sa incerc fiindca sunt sigur ca dupa aia imi apar bubite rosii.ce sa fac? voi ce ati face in locul meu? sad

9 răspunsuri:
| kkkk a răspuns:

Funda..pentru cel mai bun raspuns..care sa functioneze.crying(((((

| darrio2007 a răspuns:

Cu ce te deranjeaza mustata? Pe fete, le inteleg.Pentru ca sunt si fete la care le apare.Mustata este un semn de barbatie.Ai sa vrei sa scapi de mustata si de barba, toata viata? In fond esti barbat.Iti va creste.

| kkkk a răspuns (pentru darrio2007):

Dar nu imi place infatisarea mea.din cauza ei..de aceea am zis.ce sa fac? sad

| darrio2007 a răspuns (pentru kkkk):

Epileaz-o cu benzi epilatoare.

| Alishia a răspuns (pentru darrio2007):

Alea sunt de picioare mai multlaughing daca iti pui o banda de aia iti acoperi un sfert din fata

NOname
| NOname a răspuns:

Bun. Ai 15 ani, ți-a apărut mustața - un lucru perfect normal pentru un băiat.

Te întreb atunci, cu ce te deranjează că vei începe să te bărbierești acum sau peste un an sau doi? Că mai devreme sau mai târziu tot vei fi nevoit s-o faci. De ce să te chinui cu penseta sau ceara? Că doar nu ești fata, încât să vrei să eviți apariția părului în exces și să-ți și permiți luxul unei astfel de speranțe.

Dacă nu te placi cu mustața, asta e, râde-o și gata - simplu, eficient și fără complicații!
Chiar nu văd unde e problema.

| darrio2007 a răspuns (pentru Alishia):

Mai,fetito.Mai cauta prin marketuri. Poate vei avea si tu nevoie de asa ceva.Exista.De la Veet.Nu sunt mai mari decat un plasture.

| kkkk a răspuns (pentru NOname):

Daca o rad.e adevarat ca dupa aia va creste mai mult si plus ca va creste si barba? sad

NOname
| NOname a răspuns (pentru kkkk):

Da, este adevărat! ...pentru că ești în perioada de creștere, devii bărbat și e normal să-ți crească tot ce e de crescut.