Mănâncă, lasă spoveditul! După ce mori în timpul spoveditului, cu ce te mai ajută? Vorbesc serios, şi eu am încercat să ţin post (acum vreo 2 ani, de atunci m-am învăţat minte) şi am avut ciocolată şi o oră încontinuu m-am gândit la ea, dar nu vream să mănânc. Până am avut palpitaţii şi am leşinat. (lol)
Deci, mănâncă!
Mananca si tu altceva, sau tine post doar miercuri si vineri e bine si asa decat deloc.Bafta
Eu zic altceva: uita de shaorma, uita de ea, tii post, daca tu crezi in Dumnezeu o sa-ti gasesti forta sa renunti la o shaorma!
Mananca pentru ca e mai pacat sa poftesti decat sa nu tii post.Cand te spovesesti ii spui preotului si Dumnezeu te iarta.
Tii post urmatoarele zile si acum asta e... daca marturisesti e bine
Multumesc. Dar postul craciunului tine pana pe 24 decembrie. Pot tine doar o zi post adica vineri?
Da,tii doar vineri si ii explici preotului:d
Pai poti tine post ca si eu la scoala am facut o petrecere cu prejuturi suc si jumate din clasa tinea posta asta e daca ai pofta de cava dulce la anabala e o ciocalatica de 1 leu si ceva de post e foarte buna dar nu mai stiu cum se numeste
Nute uita la shaorama sunt si alte mancaruri de exemplu napolitanele sunt de post dar nu toate
LinaLina35 întreabă: