| ImpOssibleTooForgeT a întrebat:

Ajutati-ma va rog!
Eu vreau sa tin post pana sambata sa ma pot spovedi, dar mama mi-a adus shaorma deoarece nu stia ca tin post. Nu stiu ce sa fac, imi este foarte foame. Va rog dati-mi un sfat ceva.

10 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Mănâncă, lasă spoveditul! După ce mori în timpul spoveditului, cu ce te mai ajută? Vorbesc serios, şi eu am încercat să ţin post (acum vreo 2 ani, de atunci m-am învăţat minte) şi am avut ciocolată şi o oră încontinuu m-am gândit la ea, dar nu vream să mănânc. Până am avut palpitaţii şi am leşinat. (lollaughing)
Deci, mănâncă!

| Magnifico a răspuns:

Mananca si tu altceva, sau tine post doar miercuri si vineri e bine si asa decat deloc.Bafta

| Fireing a răspuns:

Eu zic altceva: uita de shaorma, uita de ea, tii post, daca tu crezi in Dumnezeu o sa-ti gasesti forta sa renunti la o shaorma!

| AlexandraAndaSufletel a răspuns:

Mananca pentru ca e mai pacat sa poftesti decat sa nu tii post.Cand te spovesesti ii spui preotului si Dumnezeu te iarta.

| AlexandraAndaSufletel a răspuns:

Tii post urmatoarele zile si acum asta e... daca marturisesti e bine

| ImpOssibleTooForgeT explică (pentru AlexandraAndaSufletel):

Multumesc. Dar postul craciunului tine pana pe 24 decembrie. Pot tine doar o zi post adica vineri?

| AlexandraAndaSufletel a răspuns (pentru ImpOssibleTooForgeT):

Da,tii doar vineri si ii explici preotului:d

| Iulia20 a răspuns:

Pai poti tine post ca si eu la scoala am facut o petrecere cu prejuturi suc si jumate din clasa tinea posta asta e daca ai pofta de cava dulce la anabala e o ciocalatica de 1 leu si ceva de post e foarte buna dar nu mai stiu cum se numeste

| Manowar a răspuns:

Mananca! ca nu e bine sa poftesti si nici sa te infometezi ca ti-e rau dupa!

| bourosudoru a răspuns:

Nute uita la shaorama sunt si alte mancaruri de exemplu napolitanele sunt de post dar nu toate