Mananca si tu altceva, sau tine post doar miercuri si vineri e bine si asa decat deloc.Bafta
Mananca pentru ca e mai pacat sa poftesti decat sa nu tii post.Cand te spovesesti ii spui preotului si Dumnezeu te iarta.
Tii post urmatoarele zile si acum asta e... daca marturisesti e bine
Eu zic altceva: uita de shaorma, uita de ea, tii post, daca tu crezi in Dumnezeu o sa-ti gasesti forta sa renunti la o shaorma!
Multumesc. Dar postul craciunului tine pana pe 24 decembrie. Pot tine doar o zi post adica vineri?
Da,tii doar vineri si ii explici preotului:d
Pai poti tine post ca si eu la scoala am facut o petrecere cu prejuturi suc si jumate din clasa tinea posta asta e daca ai pofta de cava dulce la anabala e o ciocalatica de 1 leu si ceva de post e foarte buna dar nu mai stiu cum se numeste
Nute uita la shaorama sunt si alte mancaruri de exemplu napolitanele sunt de post dar nu toate
Mănâncă, lasă spoveditul! După ce mori în timpul spoveditului, cu ce te mai ajută? Vorbesc serios, şi eu am încercat să ţin post (acum vreo 2 ani, de atunci m-am învăţat minte) şi am avut ciocolată şi o oră încontinuu m-am gândit la ea, dar nu vream să mănânc. Până am avut palpitaţii şi am leşinat. (lol)
Deci, mănâncă!
LinaLina35 întreabă: