| XxXBlackVampireXxX a întrebat:

Ajutoooor! crying
Mama mi-a spus ca Mos Craciun si Iepurasul de Paste nu exista.

Minte, nu? worried

Răspuns Câştigător
| clauX a răspuns:

Da minte... amandoi happyexista big grin sa nu te iei dupa nimeni caci amandoi exista ca mi-a spus asta Zana Maseluta happy

51 răspunsuri:
| crs122 a răspuns:

Nu nu minte e adevarat

| Maariiaa a răspuns:

Da,minte. Moș Crăciun este un om bătrân și foarte bun care aduce copiilor ce merită cadouri frumoase. Mama te-a te mințit pentru faptul că nu ești cuminte, probabil. Și iepurașul există.
O să îți dai seama mai târziu de totul. Pupici!

| RaZvYtHeMaFiA a răspuns:

E adevarat nu minte dar sa nu te superi.

| DeathTheKid a răspuns:

Si acum ce o sa faci? o sa te sinucizilaughing?

| Andy04 a răspuns:

Fi atenta
Ea nu minte
Nu exista Mos Craciun si Iepurasul dar exista spiritul Craciunului in care oamenii isi ofera cadouri si adultii mai ales copiilor iar de Iepuras tot copiilor li se ofera cadouri pentru ca este ca o sarbatoare a lor ca de 1 iunie. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?

| zdrangoi a răspuns:

Intreaba-l pe Mos Nicolae! confused

| username0 a răspuns:

Baga-ti unghia in gat

| Andr3e a răspuns:

Imi pare rau, dar nu exista.Sorry!

| AnaTop a răspuns:

Nu minte ea iti cumpara cadourile

| EmaS a răspuns:

Dar tu, tu ce crezi?

| Tavy100 a răspuns:

Crudul adevar, nu exista, nici mos nicolae nu exista, anul trecut am surpirns video, la fel si cu mos craciun, mereu venea cineva, altii merg cu totii afara si se bazeaza pe un vecin, ai sa vezi, daca nu ma crezi pune camera de filmat si o sa ai dovada, sau te poti ascunde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vei avea copii sa le spui la fel.si sa-i privesti in ochi spunandu-le sa fie rationali si realisti.

| anutza a răspuns:

Din pacate nu minte sad
Mos Craciun, Mos Nicolae, Iepuraul - sunt niste traditii pentru a aduce o bucurie in plus celor mici, de fapt cadourile primite de la mosi si de la iepuras sunt facute de parinti.

| LordCronos a răspuns:

Cred ca e o intrebare la misto...

| Danir a răspuns:

De fapt ea te-a spus adevarul. Dar tu, tot trebuie sa crezi in el:d.(de exemplu eu cred in Mos Craciun si in Iepuras pentru ca imi place, imi place sa cred in asta:d.):* Sper ca raspunsul meu sa te ajute.

| ஐShadowஐ a răspuns:

Fii atenta : cand aveam 6 ani eram in camera cu parintii

in 10 minute s-a auzit ceva zgomotos si cand ma uit la usa sunt niste cadouri care nu le puteai duce nici daca aveam ceva de transportat...

Eu zica ca exista, ca daca nu... nu stiu cum au aparut ca din senin

| BRG a răspuns:

Nu minte, este purul adevăr, nu există moș crăciun, nicolae și iepuraș de pasti.

| Ziiziii a răspuns:

Nu minte, spune adevarul, imi pare rau/

| ZCXCV a răspuns:

Am un raspun foarte bun pentru tine:-Mos Craciun exista in Laponia,iar in seara de Craciun se spune ca el ne pune cadouri sub brad. Drept sa-ti spun,Mosul exista, si ar trebui sa ma crezi, fiindca am experimentat...Cat despre iepurasul de Paste, el nu exista, dar spiritul lui se pastreaza in sufletele noastre.Deci,poti sa spui ca si Iepurasul exista, pentru a fi fericit/a de Paste.Mosul existaaa...

| Alexutzica a răspuns (pentru DeathTheKid):

Nu inteleg, de ce poti fi asa de rea? Poate copilul nu stia, de ce vorbesti asa? Urat din partea ta!

| DeathTheKid a răspuns (pentru Alexutzica):

Prost sa fii sa nu iti dai seama ca zice la mistolaughing

Poate nu zicea la misto. Poate are 6-7-8 ani. straight face Fii si tu mai buna.

| vanness a răspuns:

Din pacate nu, dar sa stii, ca de mult a existat mos craciun si mos nicolae, iar parintii au pastrat traditia de mii de ani. In legatura cu iepurasul (basm).

Mai fetita, stiu intrebarile userului si crede-ma nu vorbeste serios si are mai mult de 6-7 anilaughingwinking

Hmmmmm,daca tu zici. Bine straight face

Uita-te la intrebarile care le-a pus el, iar daca ai mai mult de 2 neuroni o sa iti dai seama

Ha ha ha. Ce inteligenta fetita.

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru DeathTheKid):

Intrebarile pe care le-a pus ea, sunt fata. :p

| DeathTheKid a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Scuzebig grin

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru DeathTheKid):

Nu-i nimic :p
Si apropo, intrebarea a fost pusa in gluma, nu va mai certati tu si cu Alexutzica. chatterbox

Întrebări similare