Da minte... amandoi exista sa nu te iei dupa nimeni caci amandoi exista ca mi-a spus asta Zana Maseluta
Pai stiu ca e in gluma, insa copila aia incerca sa se dea mare in fata mea si ma enerveaza
Las-o, poate a crezut ca am 8 ani si m-a trezit mama la realiate
Eu credeam ca o sa se prinda lumea, mereu pun intrebari la caterinca.
Buna! si eu n-am crescut 2 copilasi, dar nu le-am zis nimic, pana nu au descoperit ei, chiar acum inainte de sfantul Nicolae, ma intreama fiul: mama pot sa imi curat toata incaltamintea si sa las poarta deschisa? ca poate vine si sfantul pe la mine si are 23 de ani app dar tu cati ani ai? poate posibilitatile financiare au facut-o sa reactioneze asa, si sa iti zica ca nu exista, deci nu primesti nimic.
La mine posibilitatile materiale sunt bune.
Altfel as sta toata ziua cu nasul in calculator? :p
Intrebarea a fost pusa in gluma. :p
Draga, scuze daca te-ai simtit jignita
era un fel de-a spune, si nu imi place sa glumesc in asfel de situatii, a nu avea posibilitati in ziua de azi, nu e ceva iesit din comun si nici o rusine nu e...
Si eu am aflta anul asta ca nu exista Mosul dar eu stiu ca iepurasul de paste exista fiindca eram la bunici si dintr-o data latra caini cand aleerg sa v pe geam nu era nimeni dar se auzeau zgomote ciuate din dormitor si m-am dus sa vad cine e dar iar au inceput sa lare caini si cand iar am ajuns la fereastra au incetat sdin latrat si nu se vedea nimic.
Nu minte.Mos Craciun este semnificatia celor trei magi care vin cu daruri la pruncul Iisus,iar iepurasul este o traditie luata de la americani,prin care parintii le ofera copiilor oua de ciocolata, jucarii, etc.Dar nu trebuie sa fii trista Eu stiam de la 8 ani ca nu exista, dar na fiecare cu sentimentele lui...Eu cand am aflat nu am fost prea deprimata.Eu am aflat nu de la parinti, ci ma plimbam prin casa si vroiam sa ma ascund ca ma jucam v-ati-ascunselea cu fratimiu mai mic.Cand m-am ascuns, m-am ascuns langa dulap unde mai erau cateva haine(in camera bunicii mele) si acolo am vazut niste pungi frumos decorate.Cand m-am uitat am vazut ceea ce-mi doream de Craciun.Si fratimiu le-a vazut.Dar el a aflat la 5 ani eu la 8 ani.Soramea de 4 ani nu stie ca nu exista...
Iepurasul de pasti nu exista! Dar Mos Craciun exista! Cine a vazut un Iepuras cu cadouri multe? Eu nu
Pustiu da Mos Craciun Exista sunt multe posibilitati dar o parte din ele sunt in asta http://www.trilulilu.ro/video-animatie/viata-si-aventurile-lui-mos-craciun apoi Mos Craciun exista mai ales in copilarie Magia Craciunului sau cum se mai numea. dar in perioadele 1-13 ani acea magie dispare pentru ca, copii incep sa nu mai creada in Mos Craciun.