Nu suntem intr-o relatie, ceea ce ii voi spune nu va fi tocmai placut, s-a comportat tare aiurea si stie asta si ii e greu sa vorbeasca despre asta, nu vrea, nu stiu...
Sa isi asume, spune-i ce ai de zis sau nu-ti mai pierde timpul cu persoane atat de imature. Nu vad rostul menajamentelor.
Pai nu tu esti problema,ea are anumite probleme.
Ii e frica, nu e pregatita de un anumit conflict,ca trebuie sa se infrunte cu o anumita situatie, incearca sa fuga de ea,sa scape usor.
Tu trebuie sa intelegi ca asa e ea,nu ai ce sa faci, e imatura intr-o oarecare masura si nu o sa se schimbe peste noapte.
E si anxioasa si se hotaraste mai greu( n-are treaba ca e anxioasa cu faptul ca se hotaraste mai greu,doar le-am spus pe ambele fara legatura), cred ca ea e genul de om care trebuie sa se gandeasca mai mult inainte sa i-a o decizie,de aia nu vrea sa faca vreo prostie,adica sa i-a decizia gresita.
Daca ii spui cand esti langa ea, s-ar putea sa iti bage "vorbim alta data ", " trebuie sa ma gandesc", etc.
Ii e frica de schimbare.
Deci,spune-i printr-un mesaj ce ai de zis, apoi adauga "iti las timp sa te gandesti, cand ai ajuns la un raspuns, lasa-mi mesaj", sau ceva de genul, intelegi tu.