Doar medicul tău de familie poate ști cu Adevărat ce este bine pentru sănătatea și viața ta. Iei foarte multe medicamente/ injecție nu-i de glumă cu așa ceva. Ascultați medicul de familie pe care îl ai facă îți spune aia trebuie să faci urmează sfatul cu Adevărat și lua alte Medicamente de capul tău sau Doamne Dumnezeule ferește nu încerca să schimb medicația ce ția dator doctorul tău de familie.
Ai putea spune medicului tău de familie urgent! Dacă te simți rău sau îți cauzează simptome de rău!, orice ția prescris să consumi din medicația ta actuală pe care o ai. Spune-i toate simptomele tale! Dacă nu te simți deloc ok.
Bunica mea nu imi da voie, zice ca doctorul/medicul de familie nu lucreaza azi si nici nu vrea sa ma interneze la spital de urgenta
Bunica mea nu imi da voie, zice ca doctorul/medicul de familie nu lucreaza azi si nici nu vrea sa ma interneze la spital de urgenta si nu o pot convinge sa sune la el sau la spital iar eu nu am numarul lui de telefon
Eu nu mă implic în viata mea! Niciodată! să sfătuiesc oamenii ce medicamente au de loat sau de consumat Doamne Dumnezeule ferește!
Eu consider că doar doctorul tău de familia știe cu Adevărat cei bine pentru viața ta cei bine într-adevăr pentru sănătatea ta! Și dacă întimpini orice altceva de rău! pentru viața și sănătatea ta! Doctorul tău de familie trebuie urgent să știe despre tine ce ai pățit! Sau dacă îți face rău medicația ta actuală sau ai efecte adverse de la ele! Medicamentele tale!
Nici bunica ta după părerea mea personală! Nar trebuie să se implice sau treacă peste cuvântul medicului tău de familie!
Eu nu am numarul de telefon al doctorului de familie si daca o intreb pe bunica mea nu mi-l da, nu ma inteleg deloc cu ea, ce ma fac? va rog spuneti-mi sunt foarte ingrijorata
Nu are dreptul bunica ta și nimeni să treacă cu vederea la medicația pe care medicul tău de familia ția spus s-o urmezi!
Sună aicia dacă ei vor să abuzeze într-un fel de tine https://telefonulcopilului.ro/