Acum ceva timp spuneai ca ai incercat sa socializezi dar ai probleme cand iesi, ca se iau de tine diversi. Poate faci vreun tratament si le e teama sa te lase sa umbli asa, sa nu patesti ceva. Intreaba-i pe ei de ce sunt asa stricti.
Si eu am o anumită vârstă și in liceu eram la fel si regret că aveam prea mare respect pentru părinții mei, faceam totul ca ei, să nu merg nicaeeri.
Gândește-te mai bine, e viata ta, ar trebui să aibă încredere în tine, ești băiat poți face ce vrei!
Părinții mei erau stricți dar sorma mea care avea 10 pe line nici nu se lua după ei, numai in chestii importante, si bravo ei, ar trebui sa te împrietenești cu cineva care e sociabil si vorbește cu toată lumea... poate o să mai acumuli niște skiluri.
Mi-au spus că sunt stricți cu mine că dacă se întâmplă ceva cu mine ei sunt răspunzători
Ai discutat cu parintii despre asta? Sa stii ca nu e o regula ca parintii sa te creasca asa cum au fost ei crescuti.
La 16 lasa iubita si sexul. Ca esti copilut. Dupa 18 se face asta! Legat de restul, poti sa le faci pe ascuns
Din modul in care ai inceput. Avand probleme cu socializarea de mult timp, ma intrebam daca nu iei ceva antidepresive sau alt tratament care sa te faca mai vulnerabil intr-un anumit sens si asta ar putea explica de ce vor sa stai mai singur.
Asa e, daca se intampla ceva cu tine ei sunt raspunzatori, dar asta nu inseamna sa nu ai viata sociala deloc. Pot sa inteleg ca nu te lasa sa ai iubita, sa nu o lasi gravida sau sa nu te apropii de vreo fata nepotrivita, ca nu vor probleme si oricum esti mic, ai 16 ani, nu e momentul sa te ocupi de asta. Inteleg ca nu te lasa sa iesi cu baietii pe cine stie unde, ca sa nu faceti prostii. Poate nu sunt niste baieti foarte cuminti.
Cred ca au un motiv serios ai tai sa nu te lase. Dar pana la urma nu prea poti schimba asta, te necajesti degeaba. Mai bine citesti, inveti. Ti-ai facut planuri pentru viitor? Ce o sa faci dupa bac?
Nu ai prieteni pentru că nu vrei, nu pentru că nu poți să ai. Ai comportament respingător.