Culorea preferata e rosu. Intamplare rusinoasa. eram la munca, tocmai servisem la o masa, deci norocul meu eram cu tava goala, si m-am impiedicat de un suport de umbrela ce era fixat cu suruburi in ciment. Am fost pe burta in fata tuturor, si a trebuit sa ies cu urmatoarea comanda din nou afara si deja oamenii aveau grija sa nu cad peste ei Sau tot asa, altadata am mai spart o farfurie cu pizza in fata lor, si m-am prefacut ca nu s-a intamplat nimic
1. Nu am o culoare preferata, unele culori se potrivesc la anumite obiecte, dar pot sa zic ca galben.
2. Cand m-am besit la ora de biologie.
1.cred ca mov
2.cand aveam vreo 5-6 ani si am vazut un scurtmetraj dramatic japonez si mi-au dat lacrimile.Plus ca am primit si o replica gen "ce faci, plangi?".
Si da, plang.Adica am plans.La porcaria asta:
http://youtu.be/S-yD4OfY8cM
Inca nu-mi vine sa cred.
1.Rosu.
2.Eram la piscina cu niste baieti si niste fete si baietii mi-au furat sutienul de la costumul de baie.Ce bine ca la piscina nimeni nu si-a luat telefonul ca poate faceau si poze : ))
Inseamna ca nu vrei funda.Nu ma tine in suspans.
1) negru
2) se întâmpla printr-a VII-a când mi-au venit,, musafirii,, și m-am trezit cu o pată uriașă roșie pe pantaloni și a trebuit să stau așa până la sfârșitul orelor, pentru că nu aveam cum să plec din școală.
1. visiniu si mov
2. cand trebuia sa ma intalnesc cu niste prieteni, ei erau deja un grup si ma indreptam spre ei, se uitau toti la mine si eu m-am impiedicat si am cazut in fata lor.(m-am si julit la picior )
Culoarea mea preferata e albastru(imi place si mov, nuanta asemanatoare cu byakuganul)Sa ma gandesc...A, ieri, cand m-am certat cu vacaneagra(o colega de clasa)in vestiarul de la educatia fizica si nici baietii din a 12-a si profu nu ne-o putut desparti
1.Culoarea mea preferata este verde!
2. Cea mai rusinoasa intamplare din viata mea...mmm! pai a fost atunci cand...cand stateam foarte apropiat de o fata si eram pe cale sa o sarut..si nu stiu cum am ragait))))
1.negru... iar 2) era odata pe-afara cand m-am impiedicat si mi s-au rupt pantalonii si toata lumea a inceput sa rada
RAY întreabă: