| ღHinataღ a întrebat:

Am 2 intrebari adresate voua(funda dau doar daca raspundeti la ambele intrebari)
1)Care e culoarea voastra preferata?
2)Scrieti cea mai rusinoasa intamplare din viata voastra

13 răspunsuri:
| edyzz12 a răspuns:

1.negru... iar 2) era odata pe-afara cand m-am impiedicat si mi s-au rupt pantalonii si toata lumea a inceput sa rada sad

| Kalla a răspuns:

1.Rosu.
2.Eram la piscina cu niste baieti si niste fete si baietii mi-au furat sutienul de la costumul de baie.Ce bine ca la piscina nimeni nu si-a luat telefonul ca poate faceau si poze : ))

| TheAvenger a răspuns:

1) negru
2) se întâmpla printr-a VII-a când mi-au venit,, musafirii,, și m-am trezit cu o pată uriașă roșie pe pantaloni și a trebuit să stau așa până la sfârșitul orelor, pentru că nu aveam cum să plec din școală.

| AtateaConditii a răspuns:

1. Nu am o culoare preferata, unele culori se potrivesc la anumite obiecte, dar pot sa zic ca galben.
2. Cand m-am besit la ora de biologie.

| DoriKat a răspuns:

1. visiniu si mov
2. cand trebuia sa ma intalnesc cu niste prieteni, ei erau deja un grup si ma indreptam spre ei, se uitau toti la mine si eu m-am impiedicat si am cazut in fata lor.(m-am si julit la picior )

| Dubi19 a răspuns:

1.Culoarea mea preferata este verde!
2. Cea mai rusinoasa intamplare din viata mea...mmm! pai a fost atunci cand...cand stateam foarte apropiat de o fata si eram pe cale sa o sarut..si nu stiu cum am ragaitlaughing))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Roşu.
2. Nu vreau.

| MaliciousDeath a răspuns:

1.cred ca mov
2.cand aveam vreo 5-6 ani si am vazut un scurtmetraj dramatic japonez si mi-au dat lacrimile.Plus ca am primit si o replica gen "ce faci, plangi?".
Si da, plang.Adica am plans.La porcaria asta:
http://youtu.be/S-yD4OfY8cM
Inca nu-mi vine sa cred.

| ღHinataღ explică:

Culoarea mea preferata e albastru(imi place si mov, nuanta asemanatoare cu byakuganul)Sa ma gandesc...A, ieri, cand m-am certat cu vacaneagra(o colega de clasa)in vestiarul de la educatia fizica si nici baietii din a 12-a si profu nu ne-o putut desparti

| IsabelaIssa a răspuns:

Culorea preferata e rosu. Intamplare rusinoasa. eram la munca, tocmai servisem la o masa, deci norocul meu eram cu tava goala, si m-am impiedicat de un suport de umbrela ce era fixat cu suruburi in ciment. Am fost pe burta in fata tuturor, si a trebuit sa ies cu urmatoarea comanda din nou afara si deja oamenii aveau grija sa nu cad peste ei laughing Sau tot asa, altadata am mai spart o farfurie cu pizza in fata lor, si m-am prefacut ca nu s-a intamplat nimic big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1) Albastru închis...sau mov
2) Un băiat m-a prins în autobuz în timp ce îl pozam -.-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Negru
2. Atunci cand mi-am scris pe proiectul de la cultura civica ca iubesc o colega din clasa si a aflat toata lumea!

| ღHinataღ explică (pentru anonim_4396):

Inseamna ca nu vrei funda.Nu ma tine in suspans.