| Alexandru250201 a întrebat:

Am asa o nelamurire, poate sa-ti placa de cineva da totodata sa nu fii indragostit de acel cineva, sa nu prezinti interes? Eu as zice ca da.

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Da, normal ca se poate. Poate sa îți placă de cineva în mai multe moduri, sa placi pe cineva ca prieten doar, ca pe un frate, ca pe un iubit. Nu înseamnă ca dacă zici ca îți place de cineva înseamnă neapărat sentimente de dragoste, pot fi sentimente de admirație doar, de amiciție, de simpatie.

5 răspunsuri:
| vatadezahar24 a răspuns:

Da, evident ca se poate. "Să îți placă de cineva" se poate interpreta în multe moduri, a fi îndrăgostit nu happy

| Alexandru250201 explică (pentru vatadezahar24):

Pai asta zic si eu ca ti poate placea de cineva ca persoana da lumea crede ca daca spui asta gata esti indragostit, cum si daca iti place de un baiat nu te face automat gay

| vatadezahar24 a răspuns (pentru Alexandru250201):

Evident!

| dullcat a răspuns:

Buna.Da, se poate, adica poti incadra niste simple sentimente de simpatice la categoria crush.De obicei e ceva trecator, de moment si nu iti dai seama neaparat ca exista, adica nu percepi.Esti tu in situatia in care ai un mic crush pe cineva? Sau vorbim aici de o fata care nu isi arata interesul fata de tine, desi presimti ca exista?

| Alexandru250201 explică (pentru dullcat):

Sau sa-mi placa de o fata doar fizic, nu?