| Farcas_Paul_1990 a întrebat:

Am auzit ca mierea calda e cancerigena, dar daca fierb mierea si dupa aia o racesc si o mananc mai este cancerigena rece dupa ce a fost calda?/fierta?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Da si nu. Mierea incalzita la peste 60 grade, isi pierde o mare parte din enzime, iar cele remase ii confera o toxicitate ridicata.Insa pana sa cauzeze cancer mai are.De asemenea, daca deja ai incalzit`o peste aceasta temperatura, o poti arunca pentru ca nu mai are nici o utilitate in afara de dulceata.

5 răspunsuri:
| Seewk_Skrool_1985 a răspuns:

N-are nici o treaba 1 cu alta, mierea e foarte buna in cantitati mai micute bineinteles.

| RAY a răspuns:

Basme,mierea bio este foarte sanatoasa si lupta impotriva multor infecti

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Mierea e tratamentul natural pe care il poti lua oricand!

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Il poti lua si din piramide asa bun e

| Caro34 a răspuns:

Nu inteleg logica: de ce trebuie sa o fierbi, cand e delicioasa asa cum este? Apoi mierea trebuie mancata cu moderatie fiindca poate produce soc anafilactic! Numai bine!