| hypothesis a întrebat:

Am avut o perioada in vara cand chiar doream sa ma dezvolt, aveam mult timp liber si eram motivat. Ma apucasem de citit carti, ceva iesit din comun in ceea ce ma priveste deoarece nu am fost genul de persoana care sa citeasca, de obicei ma axam pe timpul petrecut cu prieteni, asta mi-era personalitatea si inca imi e, de a fi social. Eram multumit atunci si ma gandeam ca voi continua si in timpul scolii, dar se pare ca nu am reusit si am renuntat. Nu inteleg un fapt. Cand ma trezesc cu mult timp liber in fata, am mintea libera ca sa-mi pot face un program si incerc sa ma tin cat de mult de el, insa cand se ivesc lucruri de facut, precum mersul la scoala parca se duce de rapa, apare oboseala psihica, evident. Eu am in perspectiva in acest moment sa ma "pun pe picioare" in ceea ce priveste cititul sau mai genera, propria dezvoltare si cand spun asta, ma refer poate si la urmarirea de filme/seriale, participarea la cat mai multe activitati daca exista posibilitatea. Consider asta necesar pentru fiecare. Voi cum ati proceda? Ce sfat mi-ati da? Mentionez ca de cand a inceput scoala, nu m-am ocupat de lucruri asa utile precum invatatul, ci dimpotriva, pierdere de timp, fete si chestii. Nu consider ca trebuie sa renunt la astea, dar nici pe toate nu cred ca le pot avea

3 răspunsuri:
| Trenuletz a răspuns:

Nu conteaza ce consideri tu. Ce sa citesti? Crezi ca nu sunt multi tralalai care citesc degeaba? Eu iti recomand sa pierzi timpul in continuare. Balivernele astea cu evolutia spirituala sunt pentru prostalai.
Esti tanar, profita de timpul de frecat menta. Foarte curand iti vine randul sa tragi ca un caine prin viata, bineinteles, daca nu esti dintr-o familie de bogatani.

Răspuns utilizator avertizat
| hypothesis explică (pentru Trenuletz):

Pai daca frec acum menta (in mod excesiv), nu probabil o sa ajung un "prostalau" in viata? Mh.