| Mindfulness a întrebat:

Am comandat prin glovo de la un magazin alimente,toate bune și frumoase pana când sa fiu sunat că nu au apa ce am comandat eu și cârnați! Am înțeles acest lucru, am întrebat-o daca au restul alimentelor și mi-a zis că da, a avut pe naiba restul alimentelor că m-am uitat pe bonul fiscal și ce am primit și pe bon îmi arată că am primit un alt kaizer cu gramaj mai mic decât ce am comandat eu și în loc de 2 caserole de ardei am primit una! Vine un curier de culoare cu ce am comandat și îmi dă bonul, pe bon vad că totalul arată 148 de lei dar eu trebuia să ii dau 170 de lei doar că cei de la magazinul ce am comandat mâncarea nu au modificat suma, așa că eu trebuia să achit curierului 170 de lei în loc de 148 din cauza că deștepții de la magazin nu au modificat suma deși le lipseau ce am comandat eu 2 produse, nu au mai scăzut suma au lăsat-o pe cea de 170 de lei! I-am trimit mesaj la cei de la Glovo și i-am explicat ce s-a întâmplat că am platit mai mult decât trebuia!
De ce sunt așa de neserioși ăștia de la magazine? Așa de tâmpiți? Puteau să modifice suma daca au văzut că nu au toate produsele de ce nu au făcut-o? E rea intenție, au făcut intenționat sau nu au fost atenți, le-a scăpat?
Cine o sa îmi de-a restul banilor? 20 de lei? Trebuie sa merg la magazinul ăla de la care am comandat? Nu as vrea sa merg că o să îi fac praf,eu sunt vulcanic de fel,nu vreau să mă duc la magazin sa îmi de-a banii doar că ei au fost neatenți,sau au făcut intenționat așa,că m-au văzut mai zăpăcit! Cine îmi dă banii înapoi? Poate nici nu o să primesc vreun mesaj sau apel sa îmi restituie banii!
Eu de acum in colo in viață mea nu o să mai comand mâncare de la magazine de pe glovo, doar de la fast food nu din supermarket că văd că numai la noi la Romani se întâmplă așa ceva!

Răspuns Câştigător
| UnchiulRamiz a răspuns:

Pai te fereai sa porți ochelari, la nevoie porți indiferent ca devi respingător sau nu. O sa întreb dacă corectează sau ba strabismul ochelarii. Nu știu, nu-s doctor.

27 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu am comandat niciodată, de nu ii ameninți nu cred ca îți mai dau banii înapoi. În România e orice posibil, pentru suma corecta orice e de vânzare. Ai văzut filmul 6 gloanțe cu Van Damme? Dacă nu, uitate și pe urma sa îmi spui părerea ta.

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Pentru 15-20 de lei nu e așa mare stres,pot sa mă duc peste ei da fac scandal că mă știu la nervi! Magazinul e in zona la mine,mă pis pe ei daca nu îmi dau banii înapoi, le-am dat recenzie negativă! Problema e că și eu am probleme,nu știam ce să îi spun acelei femei mă bâlbâiam de la anxietate,nu îmi găseam cuvintele,nu mai știam să vorbesc,aveam blackout mental! Apoi dupa câteva secunde mi-am revenit și am vorbit normal! O fi zis că sunt dus cu cabina cred că intenționat a făcut așa! Și eu am probleme nu știu ce am,dar pare ceva mai serios decât anxietate! Poate de la prea multa singurătate nu știu,eram pierdut cu totul! E prima data cand mi se întâmplă așa ceva! E o problema neurovegetativa? Ce naiba e? M-a făcut praf anxietatea asta generalizata nu cred că mai îmi revin! Și nici măcar nu mai joc la păcănele! O fi că stau prea mult pe tel? Am o problema la ochi și sunt focusat pe problema aia,nu mai sunt concentrat la altele,numai cu gândul la problema cu ochii sunt! Îmi pierd vederea de la prea mult stat pe smartphone,am și postat legat de acest subiect! Sunt afectat grav psihic din cauza asta,nu pot sa mă împac cu ideea că am problema asta! Cred că am căpătat strabism de la prea mult stat pe telefon,vad că am multe probleme de când am problema asta și cu amețeli,dureri de cap, dezorientat in unele momente! Vad perfect dar cred că am un ușor strabism, uite ce fac telefoanele astea! Daca nu aveam eu anxietate nu mai stăteam eu pe tel munceam, dar eu de abia pot sa ies din casa, una e sa ai anxietate cum o au toți alta e sa ai agorafobie care te rupe in public

Îmi amintesc tot ce am comandat, am și dovada! Le-am trimis și mesaj celor de la Glovo! Daca mă duc peste ei la magazin ii iau la înjurături sunt într-o perioadă horror a vieții sunt foarte stresat, mai bine las de la mine decât să fac vreo prostie!

| Mindfulness explică (pentru Mindfulness):

M-a sunat o angajată de la acel magazin înainte să îmi vina comanda și eu nu mai îmi găseam cuvintele laughing o fi zis că cu asta le merge! Ii iei la bătaie daca mă duc la magazin tremur tot de nervi, dar nu neapărat din cauza asta ci din cauza problemelor la ochi nu știu ce *** mea am!

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mindfulness):

O fii din cauza ca stai tot pe telefon balbaiala aia. Sa nu îmi găsesc cuvintele am pățit, de sa ma balbai niciodată. Computerul și telefonul îți strica vederea grav.

Le spui ca intri cu BMW pe ei în magazin. Mai bine, cheamă și politia aia naibi

Asa m-o făcut de 4 lei o vânzătoare de dulciuri, mi-am dat seama dar nu i-am mai zis nimic. Când vinde ea, evit sa mai cumpăr. Vinde și barbaso acolo

Și computerul? Eu știam că doar ecranul mic că îți forțezi ochii! Pai,mi afectata vederea de asta sunt nervos,nu mai cu gândul acolo stau! Am citit că poți dobândi strabism daca stai mult pe tel,parca nu pot sa mă iert pentru asta că e vina mea,dar tot odată nu aveam încotro că tot la același rezultat ajungeam având în vedere că nu pot sa ies mereu din casa că fac atacuri de panica! Orice făceam tot la aceeași problema ajungeam! Singur deși pot sa ies câteodată nu mai simt sa o fac,mi rușine puțin ma simt fraier fara prieteni sa fiu văzut mereu e ciudat. Unii sunt autiști și rezista in singurătate eu nu pot câteodată, sufăr că nu am cu cine sa ies! Că nu am prieteni! Și să îmi sun dușmanii sa ies cu ei nu are rost sa ies cu persoane fake. Oricum cum o dau e rău, tot eu sunt in pierdere. Neamul nu mă suna că nu mă consideră un om important, sunt singur cuc pe lume laughing
Cam la ce probleme de vedere duc? Că eu observ că privirea mi centrată câteodată pe nas, focusata nu spre ce privec eu! Dar văd incredibil de bine!

Pai cheamă îți dai seama daca mă duc peste ei și îi pun la punct laughing las de la mine că sunt sărbători, îi iert

Intenționat fac așa, daca te simt că ai probleme își bat joc! Unii merita scuipați in ochi! Daca te iei de ea tot tu pici de vina, se va plânge la toți se va da victima deși ea e cea care a provocat! Așa suntem noi de aia nu ne ajuta Dumnezeu de 35 de ani.

Ce e cu acel film?
Oare câți au dobândit strabism că au stat prea mult pe tel?laughing

Sa ii trag besa cu stropi de psorca hoață și nemernica tongue nu ma fac pe mine 4 lei, dat vad ca când cumperi mai multe baga adaosuri

Lumina albastră! Mă interesez cand merg cu ochelarii iar, am fost azi da nu a venit mi-o zis. Și TV îți strica ochii au zis

Sunt unele care, daca iei 2 sticle de fanta îți mai adaugă o sticla sau dacă iei altceva! Trebuie sa fii atent! Nu mai zic nimic că iar îmi pierd contul din cauza rasiale rolling on the floor

Înseamnă că oamenii introvertiti ajung toți orbi? Că ei stau numai pe net, nu le place socializarea, sa nu mai zic de cei cu anxietate și depresie care nu au prieteni! Ce fac ei? Nu au ce face decât să stea pe TikTok și pe Facebook toată ziua, unii și citesc cărți, depinde! O sa ajungem 20% orbi din cauza telefoanelor! Și nebuni cu anxietate și depresii, că tare greu te mai poți lecui de dependenta de net! Daca am scăzut luminozitatea ecranului la maxim aproape e bine? Parca cu cat e mai mare luminozitatea îți face praf vederea nu? Daca e mica e ok mă gândesc?

E despre vânzarea fetitelor din Moldova. Destui, cred ca si cocoasa în cazuri mai rare... Vad o mulțime cu tel în mana pe stradă, ba pe treceri de pietoni, trotuare

Da, teoretic afectează mai puțin spre deloc o luminozitate mai scăzută. A meu are luminozitate adaptabila, în funcție de mediu

Și eu am văzut fete care stăteau cu privirea în telefon pe strada, cred că au anxietate sociala și de aia merg cu nasul în telefon sa nu le fie observată vulnerabilitatea! Creează probleme cu coloana dar coloana o mai repari cu fizioterapie, masaj dar cu ochii ce faci? Daca te alegi cu strabism trebuie sa te operezi sa fii normal cum erai. Daca nu ai bani ce faci? Stai cu ochii strâmbi laughing cu un ochi te uiți după slănină cu unul după faina happy

Ajută-ma frate cu acest răspuns! Eu acum stau in pat întins și privirea o am spre televizor și telefon,capul îl am pe perna,și în timp ce mă uit la telefon îmi vad mai mult nasul parca,privirea e fixată parca spre nas nu spre ce vreau eu sa privesc la telefon,și îmi văd nasul mare,parca mă încurcă,parca creierul nu poate să ignore că îmi văd nasul ma deranjează teribil mă gândesc numai la faptul că îmi văd nasul nu spre ce privec eu, dar numai câteodată că și cum ar fi intermitent! Acum îmi văd nasul în timp ce scriu și stau întins pe pat dat nu mă deranjează psihologic dar câteodată ma deranjează rău că îmi văd nasul, și parca privirea e focalizată spre nas! E o problema la ochi sau am eu o defecțiune la cap?laughing
Am citit pe net și e strabism când privirea ți centrată spre nas! In mod normal creierul trebuie să ignore că îți vezi propriu nas in timp ce pe mine ma deranjează psihic enorm că îl văd! Și câteodată când vreau sa mă uit la ceva nu pot parca sa îmi misc ochii trebuie capul sa îl întorc cu totul sa mă uit la ce vreau eu! Că și cum ar fi ochii mega obosiți, dar rar se întâmplă, când stau enorm pe tel.

Operațiile la ochi sunt cam scumpe, da. Eu nu stau mult pe tel mereu, e zi când abia îl folosesc. Mie cred ca lumina de la laptop și pc mi-o stricat vederea, ca ochelari nu am de mic copil, numai de pe la 23 sau 24 ani mi-am făcut. Da, nu ai altă variantă. Trebuie să stai așa dacă nu ai bani de operație

Dar cu ochelari nu se rezolva?
Înseamnă că ne merităm soarta, e lucru manual laughing
Noi am ales acest stil de viață trebuie sa ne asumam sad

La ochi, la cap greu sa fie problema. Poate ca nu ai încă strabism total sa zic asa? Ar trebui sa îți vezi mereu doar nasul atunci, tu ai spus ca uneori se întâmplă asta

Nu știu frate, dar te respect, ești un băiat fain happy
Mersi pentru răspunsuribig grin

Cu plăcere!

Un băiat e respingător daca poarta ochelari dar o fata nu, ba chiar e atractiva laughing ce spui de asta? Ai dreptate oricum, prevăd cum unii vor rade când voi purta ochelarii.

Gagicile da sunt atractive și cu ochelari de vedere, dar nu toate. Tu sa fii ok frate, nu contează ca rade unul de tine ca ai ochelari. O bătut România 27-25 la handbal feminin Serbia.

Așa e unchiule big grin